Ha a víz nem megy Mordechájhoz, akkor Mordecháj megy a vízhez. De ez már a sakktábla téma.Remélem sehogy.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha a víz nem megy Mordechájhoz, akkor Mordecháj megy a vízhez. De ez már a sakktábla téma.Remélem sehogy.
Megint osztogatni akarnak:
EU-biztos: Osszák szét az Olaszországba érkező migránsokat
Ylva Johansson kijelentette, az EU átfogó migrációs megállapodás aláírására készül Tunéziával.Az Észak-Afrikából Olaszországba érkező bevándorlók rövid távon önkéntes, majd kötelező európai széto...www.vadhajtasok.hu
DobrevJakabKarácsony meg a nyakunkra is hozza őket!Megint osztogatni akarnak:
Ylva Johansson kijelentette, az EU átfogó migrációs megállapodás aláírására készül Tunéziával.Az Észak-Afrikából Olaszországba érkező bevándorlók rövid távon önkéntes, majd kötelező európai széto...www.vadhajtasok.hu
Jól gondolod, de nem is a Kossuth térről van szó, vagy a Váci utcáról.Nem gondolom azt hogy egy varos kozepen lenne a helye egy kisebb retnek. Megvan annak a varoson kivul. Aki retet akar vegyen maganak es koltozzon oda. Ugy gondolom mindennek megvan a maga helye, tanyan se eroltetnek villamost.
Jol fog mutatni ott a belvarosban a dzsindzsa, teleszorva szemettel meg xarral.
Szerintem csak simán röhejes. Persze tök jó dolog, de azért nehogy már seggre kelljen ülnöm egy házilag eszkábált tábla leszúrásától. Micsoda teljesítmény! Csak így tovább!Jól gondolod, de nem is a Kossuth térről van szó, vagy a Váci utcáról.
A külsőbb területeken meg bőven elférnek. A budai oldalon már egy ideje vannak ilyenek, és ahogy látom még macerásabb is a karbantartásuk mint a fűnek, amit elég csak géppel lekaszálni. Ezeket valamennyire gondozzák a közmunkások, több alkalommal is, tehát nem azért csinálják, mert nincs pénz kaszálni.
Egy teljesen ártalmatlan dolog, nem értem az ellene irányuló felháborodást.
Nyilván! De azért túlreagálni sem kellene. Az, hogy ilyen dolgokon megy a vita egy vicc, amikor ezer komolyabb valós probléma van.Szerintem csak simán röhejes. Persze tök jó dolog, de azért nehogy már seggre kelljen ülnöm egy házilag eszkábált tábla leszúrásától. Micsoda teljesítmény! Csak így tovább!
De figyelj, CSAK EZT (rovarhotel, kihirdetett vészhelyzet aztán semmi, felfestett kerékpársáv, stb semmiségek) tudják EREDMÉNYKÉNT produkálni. Nemárnemárnemár! Azért Tarlósnál másfél év alatt: busztender, fonódó elkezdése, pénzügyi stabilitás, bkk, bkk futár meg még mit tudom én mi volt minimum. Amúgy ott van minden a volt főpoolgármesteri honlapon 2010től kezdődően. Szóval amit ezek másfél év után produkálnak, az lóf.sz. Tarlós ráadásul a kupi kellős közepén vette át a várost. Tényleg volt minden: IMF hiteltől az elócsított húsz éven át minden. Mellé a Jegybank élén se egy Matolcsy állt, szóval kupleráj. De Tarlósnak voltak elképzelései. Ezek és a XI. másfél éve csak kampányolnak. A lánchíd 5 milliárdja is kampánypénz, amit a cég, akit még Tarlós is drágának talált szerződést kapott úgy, hogy még drágább, mint volt. Közben mindent felélnek, amivel nyomják a lóvét bele a 22es választásokba. Minden erre van kihegyezve. Most mondanám, hogy 22ben nyernek, aztán meló ezerrel, de ezek DEMSZKY örökösei: semmittevés, látszatintézkedések, tehát amit most kapunk, az náluk a max., és közben rohad minden. Nézzétek meg a 4es metrót! Tele van hajléktalanokkal. 22 után - ha nyernek - a gatyánk is rámegy majd a parkolás-bkv bérlet-rezsi kombóra. Ezt 150k nyuggerdíjjal kompenzálnák 1xiben. De ennyi.Nyilván! De azért túlreagálni sem kellene. Az, hogy ilyen dolgokon megy a vita egy vicc, amikor ezer komolyabb valós probléma van.
Pestieknek ez a jo, erre van szukseguk. Demokratikusan ezt akartak maguknak igy el kell fogadni.De figyelj, CSAK EZT (rovarhotel, kihirdetett vészhelyzet aztán semmi, felfestett kerékpársáv, stb semmiségek) tudják EREDMÉNYKÉNT produkálni. Nemárnemárnemár! Azért Tarlósnál másfél év alatt: busztender, fonódó elkezdése, pénzügyi stabilitás, bkk, bkk futár meg még mit tudom én mi volt minimum. Amúgy ott van minden a volt főpoolgármesteri honlapon 2010től kezdődően. Szóval amit ezek másfél év után produkálnak, az lóf.sz. Tarlós ráadásul a kupi kellős közepén vette át a várost. Tényleg volt minden: IMF hiteltől az elócsított húsz éven át minden. Mellé a Jegybank élén se egy Matolcsy állt, szóval kupleráj. De Tarlósnak voltak elképzelései. Ezek és a XI. másfél éve csak kampányolnak. A lánchíd 5 milliárdja is kampánypénz, amit a cég, akit még Tarlós is drágának talált szerződést kapott úgy, hogy még drágább, mint volt. Közben mindent felélnek, amivel nyomják a lóvét bele a 22es választásokba. Minden erre van kihegyezve. Most mondanám, hogy 22ben nyernek, aztán meló ezerrel, de ezek DEMSZKY örökösei: semmittevés, látszatintézkedések, tehát amit most kapunk, az náluk a max., és közben rohad minden. Nézzétek meg a 4es metrót! Tele van hajléktalanokkal. 22 után - ha nyernek - a gatyánk is rámegy majd a parkolás-bkv bérlet-rezsi kombóra. Ezt 150k nyuggerdíjjal kompenzálnák 1xiben. De ennyi.
Nincs vita köztünk, én nagyon nem örültem a Karácsonynak (mondjuk a Tarlósnak se), és töketlenkedik is eleget.De figyelj, CSAK EZT (rovarhotel, kihirdetett vészhelyzet aztán semmi, felfestett kerékpársáv, stb semmiségek) tudják EREDMÉNYKÉNT produkálni. Nemárnemárnemár! Azért Tarlósnál másfél év alatt: busztender, fonódó elkezdése, pénzügyi stabilitás, bkk, bkk futár meg még mit tudom én mi volt minimum. Amúgy ott van minden a volt főpoolgármesteri honlapon 2010től kezdődően. Szóval amit ezek másfél év után produkálnak, az lóf.sz. Tarlós ráadásul a kupi kellős közepén vette át a várost. Tényleg volt minden: IMF hiteltől az elócsított húsz éven át minden. Mellé a Jegybank élén se egy Matolcsy állt, szóval kupleráj. De Tarlósnak voltak elképzelései. Ezek és a XI. másfél éve csak kampányolnak. A lánchíd 5 milliárdja is kampánypénz, amit a cég, akit még Tarlós is drágának talált szerződést kapott úgy, hogy még drágább, mint volt. Közben mindent felélnek, amivel nyomják a lóvét bele a 22es választásokba. Minden erre van kihegyezve. Most mondanám, hogy 22ben nyernek, aztán meló ezerrel, de ezek DEMSZKY örökösei: semmittevés, látszatintézkedések, tehát amit most kapunk, az náluk a max., és közben rohad minden. Nézzétek meg a 4es metrót! Tele van hajléktalanokkal. 22 után - ha nyernek - a gatyánk is rámegy majd a parkolás-bkv bérlet-rezsi kombóra. Ezt 150k nyuggerdíjjal kompenzálnák 1xiben. De ennyi.
Pösti vagyok (aaahááát by BM), de azért messze vagyok az akartól ...Pestieknek ez a jo, erre van szukseguk. Demokratikusan ezt akartak maguknak igy el kell fogadni.
Nézd, plusszos volt a kassza amit átvettek. Ha csak a projekteket megvalósítják, nem politikai alapon szelektálnak, észre se vesszük, hogy csere volt.Nincs vita köztünk, én nagyon nem örültem a Karácsonynak (mondjuk a Tarlósnak se), és töketlenkedik is eleget.
Régóta annak drukkoltam, hogy végérvényesen eltünik az MSZP-vel eggyütt..
Amit irsz jogos kritikák! Én mindössze azt kifogásoltam, hogy egy jelentéktelen döntés kapcsán mint ez is, egyesek mindenbe belekötnek, miközben jó eséllyel az illető nem is Budapesti, és az érveléséből süt a pártszimpátia amikor a sünöket, meg az allergiásokat ráncigálja bele a dologba nevetséges módon.
Tényleg nem akarom védeni őket, de a korrektséghez hozzátartozik, hogy a Tarlós konjunktúra alatt vezetett, ez a vékony magas gyerek meg kapott egy járványhelyzetet meg elvonásokat...
Ez - már ha igaz - pálfordulás. Maguktól is rájöhettek volna az elmúlt 7 év alapján, de biztosan nem ez történt. Ukrajna egy amcsi bábállam. Az eddigi magyarellenességhez is kellett minimum egy amcsi bólintás vagy félrenézés. Ez úgy tűnik megszűnt.Mondom én, nagyon nagy gáz van, ha már itt tartanak:
Az ukrán államfő szerint meg kell védeni a nemzeti kisebbségeket, beleértve a magyarokat is - PestiSrácok
Meg kell védeni az Ukrajnában élő nemzeti kisebbségeket saját régióikban, beleértve a magyar kisebbséget, annak érdekében, hogy ne ismétlődjenek meg a Krím-félszigeten és a Donyec-medencében történtek – szögezte le Volodimir Zelenszkij ukrán államfő csütörtökön, Kijevben, a két éve tartó...pestisracok.hu
Semmi sincs ingyen szóval valamit biztos kaptak érte, hogy a bezavarják a kutyát az ólba...Ez - már ha igaz - pálfordulás. Maguktól is rájöhettek volna az elmúlt 7 év alapján, de biztosan nem ez történt. Ukrajna egy amcsi bábállam. Az eddigi magyarellenességhez is kellett minimum egy amcsi bólintás vagy félrenézés. Ez úgy tűnik megszűnt.
Mit fizettünk/fizetünk ezért az amcsiknak?
A lónak a távmásolój(fax)-át...Megint osztogatni akarnak:
Ez nyelvbotlása volt, az Eu- jegy "retúrosítására gondolt --szerintem--, annak az összegnek szétosztásába esetleg beszállnánk, de akik a mézet csepegtették a madzagra, azoké legyen a retúr-költség java: Muttiiiiii ) !!!
Ez - már ha igaz - pálfordulás. Maguktól is rájöhettek volna az elmúlt 7 év alapján, de biztosan nem ez történt. Ukrajna egy amcsi bábállam. Az eddigi magyarellenességhez is kellett minimum egy amcsi bólintás vagy félrenézés. Ez úgy tűnik megszűnt.
Mit fizettünk/fizetünk ezért az amcsiknak?
Akkor vagy szar munkahelyed van, vagy szarul dolgozol. Ne a zorbán hibája legyen már ez is. Nekem spec emelkedett.
Nincs vita köztünk, én nagyon nem örültem a Karácsonynak (mondjuk a Tarlósnak se), és töketlenkedik is eleget.
Régóta annak drukkoltam, hogy végérvényesen eltünik az MSZP-vel eggyütt..
Amit irsz jogos kritikák! Én mindössze azt kifogásoltam, hogy egy jelentéktelen döntés kapcsán mint ez is, egyesek mindenbe belekötnek, miközben jó eséllyel az illető nem is Budapesti, és az érveléséből süt a pártszimpátia amikor a sünöket, meg az allergiásokat ráncigálja bele a dologba nevetséges módon.
Tényleg nem akarom védeni őket, de a korrektséghez hozzátartozik, hogy a Tarlós konjunktúra alatt vezetett, ez a vékony magas gyerek meg kapott egy járványhelyzetet meg elvonásokat...