Teljesen korrektül és diplomatikusan fogalmazták meg.
Tudom, hogy egy a Kakadu féle 'diplomáciához' szokott fülnek fura.
Azt hittem Veled lehet értelmesen diskurálni a világ nagy dolgairól, de látom pár lépésből hozod a "belpesti, 30 fölött is még anyucinál lakó bőcsész"-féle stilust. Ám legyen, egészségedre.
Igen, diplomatikusan megfogalmazták, hogy tesznek nagy ivben a problémára és igértek az igéret igéretére.
Az én fülem pl. az egyenes beszédhez szokott, családi vonás, igy neveltek, nem feltétel részemről másokkal szemben, hogy igy legyen, de előnyben részesitem az egyenes beszédet, ...a politikában és a diplomáciában is.
Ezek és az ilyenek után csak remélni tudom, hogy Ukrajna
SOHA nem kerül be a NATO-ba és az EU-ba, nem felelnek meg a jogállamról alkotott elképzeléseimnek
, és remélem a mindenkori magyar kormánynak (és nem csak neki) hasonló lesz a véleménye majd a kellő pillanatban.
Abban meg szintén semmi bibi sincs, hogy egyensúlyban legyen az ukrán nyelvvel.
-
"egyensúly" - Tudod, én felvidékről tudnék mesélni az ilyen nyelvi meg oktatási kérdésekkel kapcsolatban mert van saját bőrön vett tapasztalatom...,de nem akarlak untatni, mert úgy látom igazából lövésed sincs a dologról. De tényleg.
Csak mertnekünknemondjákmeg? Hagyjuk már ezt a vergődést
Valahol valaki már emlegette a forgalomnak szemben dolgot, nos, az ilyen hozzászólások után teljes mértékben megáll ez a dolog.