nínó nínó----Belpolbűnözés.....kérem hagyja abba...Köszönjük...Róla szóltak a hírek, vele volt tele a sajtó
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nínó nínó----Belpolbűnözés.....kérem hagyja abba...Köszönjük...Róla szóltak a hírek, vele volt tele a sajtó
Majd rólad szólnak a híreknínó nínó----Belpolbűnözés.....kérem hagyja abba...Köszönjük...
terelés...megint...előtte is belpol volt...pfff....Majd rólad szólnak a hírek
Veled van tele a sajtó
Aki a pokolra kíván jutni annak
Balra a második ajtó
De ha a Szent-Péter szigetekre már
Be van fizetve az útja
Önnek a Mennyország Tourist
A legjobb szolgáltatást nyújtja
Szeretném tudni hol élsz te és miből tájékozódsz!Fegyverhasználat engedélyezése már megoldott volna sok problémát. Megvan szerintem ennek a törvényi háttere.
Illegális határsértőkkel szemben biztosan alkalmazható.
Mert először a határsértőt felszólítják. Aztán ha az nem használ, figyelmeztető lövés. Majd ha az sem, akkor célzott lövés.
4-5 ilyen eset, egymás utánban, aztán elmegy a híre, hogy ezt az országot messzire el kell kerülni, mert lőnek a határon.
Aztán ha jönnek az embervédők, akkor kapásból lehetne mutatni az USA hasonló szerveire. Mert azok szerintem, még figyelmeztető lövést sem adnak, hanem egyből célzott lövést, ha kell a déli határaikon.
Ja igen jo ahha ahhoz kepest voltak jo dolgok lentSzeretném tudni hol élsz te és miből tájékozódsz!
Az EU-ban, a nemzetközi emberi jogi egyezmények szerint nem lőhetsz a határon!
Ami persze nem "magyar" cég csak itt van bejegyezve.Oroszokkal üzletelő magyar cég került az amerikai kormány szankciós listájára
Telex.hu: A magyar Mátrix Metál Group Kft. is feltűnt az amerikai pénzügyminisztérium legújabb szankciós listáján. A jelenleg felszámolás alatt álló Mátrix Metáwww.bumm.sk
nínó nínó----Belpolbűnözés.....kérem hagyja abba...Köszönjük...
Én, én, én!!!De akkor ezek szerint van jó határon túli magyar, meg nem jó?
Amelyik nemzetközi egyezménybe beléptek, abból ki is lehet lépni.Szeretném tudni hol élsz te és miből tájékozódsz!
Ez így van.Amelyik nemzetközi egyezménybe beléptek, abból ki is lehet lépni.
Ez az EU tagság nagy szívás.Ez így van.
Azért remélem arról is tudsz, hogy a fontosabbakban való részvétel az EU tagság feltétele!
Ha Benes Dekrétummal be lehetett lépni majd maradni....Ez így van.
Azért remélem arról is tudsz, hogy a fontosabbakban való részvétel az EU tagság feltétele!
Ez az EU tagság nagy szívás.
Gazdasági érdek, de politikailag egy kalap xar.
Fegyverhasználat engedélyezése már megoldott volna sok problémát. Megvan szerintem ennek a törvényi háttere.
Illegális határsértőkkel szemben biztosan alkalmazható.
Mert először a határsértőt felszólítják. Aztán ha az nem használ, figyelmeztető lövés. Majd ha az sem, akkor célzott lövés.
4-5 ilyen eset, egymás utánban, aztán elmegy a híre, hogy ezt az országot messzire el kell kerülni, mert lőnek a határon.
Aztán ha jönnek az embervédők, akkor kapásból lehetne mutatni az USA hasonló szerveire. Mert azok szerintem, még figyelmeztető lövést sem adnak, hanem egyből célzott lövést, ha kell a déli határaikon.
Szeretném tudni hol élsz te és miből tájékozódsz!
Trump bácsi is elvárja a GDP 2%-ot, sőt! Az utóbbi időben már a 3%-ot szereti...a minimum csomag kevés lesz. Bár amilyen k. drágák az amcsi fegyverek, sztem minimum csomaggal kitöltjük a 3%-ot is simán!
Totál irracionális az a csodavárás, amit Trumppal kapcsolatban van Orbánéknál.
Egyáltalán nem biztos, hogy nyer Trump. Vagy ha nyer, és világbéke helyett nekimegy pl Iránnak, arra vajon van tervük erre is odafennt a Várban? Azért volt már nem egy pofára esésük ilyen csoda várás után