Rendőrség, határőrség, belbiztonság

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 347
35 054
113
Ő már jóval az előtt normális volt, hogy felkapta volna az ellenzék.
Ajánlom nézegetésre a régi YT csatornáját, Papifrankó
Őt pont azért kapta fel az ellenzék, mert nekik tetsző dolgokat mondott. Aztán tetszett neki, hogy bezzeg őt bezzeg dicsérik, lám, lám, lehet úgy kereszténynek lenni, hogy az ateisták szeressenek. Aztán kommentekkel nagyon gyorsan lehet terelgetni a megfelelő irányba. Ld még Ferenc pápa belgiumi beszédét, amikor is egyből kiesett a pikszisből. De tényleg, neked nem tűnik fel, hogy pont ugyanazok, akik köpködik Mindszentyt (aki az egyház szerint Isten szolgája (venerable), azaz az egyház szerint ő a jó katolikus), azok szerint Hodász a frankó (aki meg kilépett, meghasonlott, tán laicizálták is)? Nem tűnik fel, hogy sosincs olyan, h jó, eltérnek a nézeteink, de valóban, ő igazi, jó katolikus volt, még ha nem is értünk egyet? Nem. Mindig csak lám, lám, ő azt monda, amit hallani szeretnék, ő a jó katolikus. Persze nem azért, hanem tök véletlenül. :) Persze.

Amúgy is kibaszott vicces, hogy ateista kommunisták / libsik mondják meg, milyen a jó keresztény. Jó, szerintem meg az a jó buzi, aki hetero és konzervatív. :D

Ja, normális. Ez elég relatív. Egy balett növendék ismerősömmel való rövid kis párbeszédet osztanék meg.

"Nyizsinszkij először buzi volt, aztán megőrült."
"Tényleg? Ebben a sorrendben,"
"Igen, miért?"

:D

• Tetszik
Reactions: fip7 and phaidros

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 295
28 192
113
Őt pont azért kapta fel az ellenzék, mert nekik tetsző dolgokat mondott. Aztán tetszett neki, hogy bezzeg őt bezzeg dicsérik, lám, lám, lehet úgy kereszténynek lenni, hogy az ateisták szeressenek. Aztán kommentekkel nagyon gyorsan lehet terelgetni a megfelelő irányba. Ld még Ferenc pápa belgiumi beszédét, amikor is egyből kiesett a pikszisből. De tényleg, neked nem tűnik fel, hogy pont ugyanazok, akik köpködik Mindszentyt (aki az egyház szerint Isten szolgája (venerable), azaz az egyház szerint ő a jó katolikus), azok szerint Hodász a frankó (aki meg kilépett, meghasonlott, tán laicizálták is)? Nem tűnik fel, hogy sosincs olyan, h jó, eltérnek a nézeteink, de valóban, ő igazi, jó katolikus volt, még ha nem is értünk egyet? Nem. Mindig csak lám, lám, ő azt monda, amit hallani szeretnék, ő a jó katolikus. Persze nem azért, hanem tök véletlenül. :) Persze.

Amúgy is kibaszott vicces, hogy ateista kommunisták / libsik mondják meg, milyen a jó keresztény. Jó, szerintem meg az a jó buzi, aki hetero és konzervatív. :D

Ja, normális. Ez elég relatív. Egy balett növendék ismerősömmel való rövid kis párbeszédet osztanék meg.

"Nyizsinszkij először buzi volt, aztán megőrült."
"Tényleg? Ebben a sorrendben,"
"Igen, miért?"

:D
Azért mert egy pap 'valamilyen', abból következik, hogy egy tök máskor élő, tök másik ember sem lehet másmilyen?
Wat?

Az meg miért olyan hihetetlen, hogy valaki anélkül mondd valamit, hogy valakinek a zsebében lenne?
Mondom. Nézz meg pár régi videóját.
Halál normális a csávó és oldaltól függetlenül normálisan gondolkodik.
Még túlságosan elfogultnak sem mondanám.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 347
35 054
113
Azért mert egy pap 'valamilyen', abból következik, hogy egy tök máskor élő, tök másik ember sem lehet másmilyen?
Wat?

Az meg miért olyan hihetetlen, hogy valaki anélkül mondd valamit, hogy valakinek a zsebében lenne?
Mondom. Nézz meg pár régi videóját.
Halál normális a csávó és oldaltól függetlenül normálisan gondolkodik.
Még túlságosan elfogultnak sem mondanám.
Nem Hodászról írtam, hanem a Hodászt felemelő közegről. Az ugyanaz. Egy szóval nem mondtam, hogy Hodász valakinek a zsebében volt / van. Arról van szó, hogy nem véletlenül rajongják őt körbe. Nem annak ellenére, hogy katolikus, hanem azért, mert úúúgy katolikus (hogy nem katolikus). Hodász simán közösségi média függő lett, ami sajnálatra méltó, de nem ő az egyetlen, nem is az egyetlen pap, és nyilván kőkonzervatív pap is van ilyen, a közösségi média egy buborékot teremt, a pozitív visszajelzéseknek van egy dopamintermelő hatása, gyk jutifali. A konzervatív buborékban meg másfajta szövegért jár a jutifali (lájk). És persze, ha kicsit is próbálna letérni az ösvényről az illető, akkor jönnek a szomorú kommentek: "Tőled nem ezt vártam." "Csalódtam." "Azt hittem, te más vagy." stb

Még egyszer. Nem Hodász a lényeg, hanem hogy már megint ateista kommunisták akarják megmondani, ki az igazi katolikus. Még jó, h Hodász már nem lehet esztergom-budapesti érsek (mint Paskai) és a "nem jó" reakciósok már nem végzik úgy, mint Brenner vagy Popieluszko. Legalábbis nálunk.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 295
28 192
113
Nem Hodászról írtam, hanem a Hodászt felemelő közegről. Az ugyanaz. Egy szóval nem mondtam, hogy Hodász valakinek a zsebében volt / van. Arról van szó, hogy nem véletlenül rajongják őt körbe. Nem annak ellenére, hogy katolikus, hanem azért, mert úúúgy katolikus (hogy nem katolikus). Hodász simán közösségi média függő lett, ami sajnálatra méltó, de nem ő az egyetlen, nem is az egyetlen pap, és nyilván kőkonzervatív pap is van ilyen, a közösségi média egy buborékot teremt, a pozitív visszajelzéseknek van egy dopamintermelő hatása, gyk jutifali. A konzervatív buborékban meg másfajta szövegért jár a jutifali (lájk). És persze, ha kicsit is próbálna letérni az ösvényről az illető, akkor jönnek a szomorú kommentek: "Tőled nem ezt vártam." "Csalódtam." "Azt hittem, te más vagy." stb

Még egyszer. Nem Hodász a lényeg, hanem hogy már megint ateista kommunisták akarják megmondani, ki az igazi katolikus. Még jó, h Hodász már nem lehet esztergom-budapesti érsek (mint Paskai) és a "nem jó" reakciósok már nem végzik úgy, mint Brenner vagy Popieluszko. Legalábbis nálunk.
Simmt. De erről ne már Hodász tehessen. Én róla beszéltem.

ZRÍNYI 20!026

Well-Known Member
2017. szeptember 20.
2 659
5 893
113
Érdekes mennyire Istenfélővé válnak némelyek egyszeriben! :D Söt, Jézus szavaival példálóznak!
Az állampárt pont ezt csinálja, miközben olyanok öregbítik a hírnevüket, mint Borkai, Szájer, Bese atya, Bayer Zsóti, Deutsch Tamás, a pedofil védelmezők, Győzike....
Te is kereszténynek tartod magad, ahogy ők? A "Pogány" csak álca?
Mert ezek a tagok a kereszténységet csak lejáratják a tevékenységükkel! Ők bort isznak, és vizet prédikálnak".

• Tetszik
Reactions: fishbed and bel

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 347
35 054
113
Fura, hogy nem Bese jutott az eszedbe. :rolleyes:
Tök fura, Hodász2.0, és mégsem őt rajongta körbe az ateista kör. Lám, lám, homoszexuális, de próbál küzdeni a vágyai ellen blabla... Nem ez lenne a keresztény dolog?

Amúgy amiről írtam, h 1, attól kell óvakodni, akit az ateisták körberajonganak, mint igazikatolikus, 2, a másik, akitől óvakodni kell, az a pap, aki túl sok időt tölt a közösségi médián, mert ott vmi vagy lesz (függés) vagy vmit eltakarni akar a menő videókkal. Nyilván nem lehet elkerülni a szoc. média használatot ma már, és sok emberhez el lehet jutni vele, különösen, ahol ugye a turizmus is játszik (kolostorok pl), de minimum gyanús kell, hogy legyen, ha valakinek van ideje naponta órákat ott lógni.

mijki

Well-Known Member
2012. augusztus 12.
402
1 070
93
Szánalmas ez a folytonos másra mutogatás....15 év teljhatalom után Brüsszel megunta, hogy a végtelenül korrupt NER-t támogassa és akkor ő a geci. Ma írtam, hogy a kormány csak a Nemzeti Sportra 1.24 MRD Forint támogatást adott, Orbán csak FB hirdetésre hetente 10 milliókat szórt el 2024 októberében, a Matolcsy klán most LOPOTT el 500 MRD forintot, abból 400 MRD közpénzt, elherdálták a kecskeméti egyetem 127 MRD forintját, az egész Orbán család és hozzátartozóik milliárdos oligarchák lettek, Lölö lassan a világ 1000 leggazdagabb emberei közé kerül, a Rogán kurvája 20-50 millió forintos ruhákat és ékszereket vesz magának, Lölö borásza most vette Cannes mellett egy 4 MRD forintos villát és tényleg még mindig a baloldalra mutogattok????

Kilopják az országot alólunk ti meg tapsikoltok hozzá, grat

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
1 598
10 909
113
Szánalmas ez a folytonos másra mutogatás....15 év teljhatalom után Brüsszel megunta, hogy a végtelenül korrupt NER-t támogassa és akkor ő a geci. Ma írtam, hogy a kormány csak a Nemzeti Sportra 1.24 MRD Forint támogatást adott, Orbán csak FB hirdetésre hetente 10 milliókat szórt el 2024 októberében, a Matolcsy klán most LOPOTT el 500 MRD forintot, abból 400 MRD közpénzt, elherdálták a kecskeméti egyetem 127 MRD forintját, az egész Orbán család és hozzátartozóik milliárdos oligarchák lettek, Lölö lassan a világ 1000 leggazdagabb emberei közé kerül, a Rogán kurvája 20-50 millió forintos ruhákat és ékszereket vesz magának, Lölö borásza most vette Cannes mellett egy 4 MRD forintos villát és tényleg még mindig a baloldalra mutogattok????

Kilopják az országot alólunk ti meg tapsikoltok hozzá, grat
Kedves leleplező fórumtársam.. Marha jól hangzik ez a nagyívű leleplezés sorozat amit ide dobtál, de ti ilyenek vagytok. Bombasztikus, hatásvadász rizsa és ennyi. Ennyi ismerettel a zsebetekben már a 200.-ik feljelentést kellett volna megtennetek, de semmi. OK. Azt is elhiszem neked, hogy te csak egy kis ember vagy , nem tudod hová fordulj, hogyan csináld jól. De vannak nagy játokosok is az oldalatokon. Ők minden hájjal megkent, kapcsolatokkal rendelkező játékosok mégsem tesznek konkrét lépéseket a vádaskodásokon kívül. Pedig a bíróságok abszolút kormány ellenesek, ha lenne bármi konkrét a kezetekben, sima liba lenne. de nincs, lófasz sincs. Csak az idióta acsarkodás, rágalmazás.

ZRÍNYI 20!026

Well-Known Member
2017. szeptember 20.
2 659
5 893
113
Kedves leleplező fórumtársam.. Marha jól hangzik ez a nagyívű leleplezés sorozat amit ide dobtál, de ti ilyenek vagytok. Bombasztikus, hatásvadász rizsa és ennyi. Ennyi ismerettel a zsebetekben már a 200.-ik feljelentést kellett volna megtennetek, de semmi. OK. Azt is elhiszem neked, hogy te csak egy kis ember vagy , nem tudod hová fordulj, hogyan csináld jól. De vannak nagy játokosok is az oldalatokon. Ők minden hájjal megkent, kapcsolatokkal rendelkező játékosok mégsem tesznek konkrét lépéseket a vádaskodásokon kívül. Pedig a bíróságok abszolút kormány ellenesek, ha lenne bármi konkrét a kezetekben, sima liba lenne. de nincs, lófasz sincs. Csak az idióta acsarkodás, rágalmazás.
Te is tudod, csak terelni próbálsz, hogy amíg Polt Péter a legfőbb ügyész, Pintér Sándor a belügyminiszter, addig a "nagy halak" biztonságban vannak.
Rogán Tóni szerepét sem vizsgálták ki a végrehajtói maffia ügyben, pedig:

Csak Tóni esetében rengeteg vizsgálat maradt el ingatlanmutyi, lélegeztetőgép biznisz, letelepedési kötvény biznisz.....
Szóval minél nagyobb tolvaj, minél korruptabb, annál érinthetetlenebb!

A pedofil mentegetők ügyében is csak a végrehajtó Varga Judit és Novák Katalin bukott, de a felbujtó(k)ról azóta is kuss van.

De persze gyűlik folyamatosan a szar. Legutóbb ugye a Fidesz által kitüntetett pedofil, gyermekmolesztáló, hatalommal visszaélő, zsaroló Böjte atyáról. Őt is azután tüntette ki az eresztény kormány, hogy felmerült a gyanú a kiskorúak sérelmére elkövetett abúzusokról.
Akárcsak korábban a köztársasági elnökasszony és az Igazságügyi miniszter asszony fejeibe kerülő ügyben.

Szóval milyen igazság szolgáltatásról hablatyolsz?

"Fejétől bűzlik a hal"!

mijki

Well-Known Member
2012. augusztus 12.
402
1 070
93
Igazából egy állításomat sem cáfoltad meg. Igazából sajnállak, hogy így meg vagy vezetve.

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
1 598
10 909
113
Te is tudod, csak terelni próbálsz, hogy amíg Polt Péter a legfőbb ügyész, Pintér Sándor a belügyminiszter, addig a "nagy halak" biztonságban vannak.
Rogán Tóni szerepét sem vizsgálták ki a végrehajtói maffia ügyben, pedig:

Csak Tóni esetében rengeteg vizsgálat maradt el ingatlanmutyi, lélegeztetőgép biznisz, letelepedési kötvény biznisz.....
Szóval minél nagyobb tolvaj, minél korruptabb, annál érinthetetlenebb!

A pedofil mentegetők ügyében is csak a végrehajtó Varga Judit és Novák Katalin bukott, de a felbujtó(k)ról azóta is kuss van.

De persze gyűlik folyamatosan a szar. Legutóbb ugye a Fidesz által kitüntetett pedofil, gyermekmolesztáló, hatalommal visszaélő, zsaroló Böjte atyáról. Őt is azután tüntette ki az eresztény kormány, hogy felmerült a gyanú a kiskorúak sérelmére elkövetett abúzusokról.
Akárcsak korábban a köztársasági elnökasszony és az Igazságügyi miniszter asszony fejeibe kerülő ügyben.

Szóval milyen igazság szolgáltatásról hablatyolsz?

"Fejétől bűzlik a hal"!
Igazából nem azért válaszolok, hogy átgondolásra késztesselek álláspontodat illetően, csupán azért mert ki nem állhatom az olyan sunyi kommenteket amelyek úgy kezdődnek: te is tudod, csak terelni próbálsz... Ne tudd te, hogy én mit tudok és mit próbálok. Te tudd azt, amit te tudsz és tedd , amit tenni akarsz és itt pont. Amit pedig Poltról és Pintérről írsz, az a legkevésbé sem akadálya a szinte komplett bírói kar, szinte folyamatos, kormánnyal szembeni döntéseinek.
Igazából egy állításomat sem cáfoltad meg. Igazából sajnállak, hogy így meg vagy vezetve.
Ne sajnálj, nem vagyok rászorulva. A fenti válasz, bírói karra vonatkozó része neked is szól.

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
6 022
10 196
113
Igazából nem azért válaszolok, hogy átgondolásra késztesselek álláspontodat illetően, csupán azért mert ki nem állhatom az olyan sunyi kommenteket amelyek úgy kezdődnek: te is tudod, csak terelni próbálsz... Ne tudd te, hogy én mit tudok és mit próbálok. Te tudd azt, amit te tudsz és tedd , amit tenni akarsz és itt pont. Amit pedig Poltról és Pintérről írsz, az a legkevésbé sem akadálya a szinte komplett bírói kar, szinte folyamatos, kormánnyal szembeni döntéseinek.

Ne sajnálj, nem vagyok rászorulva. A fenti válasz, bírói karra vonatkozó része neked is szól.

Bakker, nem akartam hozzászólni, mert igyekszem a belpolt kerülni. Úgyhogy csak annyit, hogy a bírói kar nem dönt a kormány ellen. Egyszerűen a kormány még a saját magára szabott törvényeket sem tudja betartani sokszor. A kormány azért kritizálja a bírói kart, mert az nincs az irányítása alatt. Bár itt-ott részben van hatása már rá. De a kormány fő fegyvere azért az ügyészség.

Kockás ing

Well-Known Member
2020. február 10.
257
820
93
Azért tegyük hozzá, hogy a volt néhány régi eszköze az ellenzéknek a korrupció feltárására, amit pont a mostani kormány vett ki a kezeikből. Ilyen például a parlamenti vizsgálóbizottság.

Most hatályos:

2012. évi XXXVI. törvény​

az Országgyűlésről​

24. § (2) Vizsgálóbizottság létrehozását a képviselők egyötöde kezdeményezheti.

Régi:

46/1994. (IX. 30.) OGY határozata Magyar Köztársaság Országgyőlésének Házszabályáról
36. § (2) A vizsgálóbizottságot létre kell hozni, ha azt a képviselık legalább egyötödeindítványozza.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogyha az ellenzék vizsgálóbizottságot szeretne, mondjuk korrupció ügyben létrehozni, akkor a kormánypárt képviselői szimplán nem szavazzák meg a létrehozását és akkor a dolog annyiban marad.

A vizsgálóbizottság egy rendkívűl hasznos és kemény intézmény és ezt a kormánypárt is tudja, hiszen pont ők voltak a legnagyobb politikai nyertesei a Tocsik Márta korrupciós ügy során.
Itt van például egy Deutsch Tamás interjú, aki az akkori ellenzéki vizsgálóbizottság feje volt.

MN: Lényegi kérdéseket eddig parlamenti vizsgálóbizottságok nemigen válaszoltak meg. Miért bízik abban, hogy a feltehetően ön által vezetett testület sikeresebb lesz elődeinél?

DT: A nyilvánosságnak hihetetlen ereje van, különösen e botrány kapcsán. Azt szeretném, ha november végén a bizottság meg tudná tárgyalni jelentését. Azt szeretném, ha a bizottság minél kevesebb zárt ülést folytatna. A nyilvánosság előtt robbant ki a botrány, s az eddig feltárt dolgok csaknem minden részlete nyilvánosságra került. Még csak az ügy elején járunk. A lényeg csak ezután következik. A vizsgálóbizottság ugyanis a legfontosabb kérdésekre keresi majd a választ. Véleményem szerint az a legfontosabb kérdés, hogy mi a kifizetett 804 millió sorsa.

MN: Amikor az ügyet a parlamentben elsőként felvetette, végiggondolta-e, hogy milyen következményei lesznek ennek?

DT: Annak adtam igen nagy esélyt, hogy az eddig ismert eltussoló mechanizmusok lépnek majd működésbe. Teljesen nyilvánvaló volt számomra, hogy itt ténylegesen súlyos visszaélés történt, mégis tartottam attól, hogy a botrány nyilvánosság elé tárása sem lesz elegendő a szükséges következmények levonásához, a személyes felelősség megállapításához, az eljárások megindításához. Tudtam, hogy meddig vezethet ez az ügy, ha a nyilvánosság előtt is bebizonyosodnak azok a tényszerű állítások, amelyekről tudomásunk volt. Tudtuk: mindez az ÁPV Rt. vezetése, illetve a privatizációs miniszter távozásához kell hogy vezessen. Úgy vélem, igazat mondanak azok a kormánypárti politikusok, akik azt állítják, hogy itt már a botrányon messze túlmutató kérdések vethetők föl. A magánosítás jövőjéről, a befektetők bizalmáról, az országkép alakulásáról, a polgároknak az egész politikai intézményrendszerbe vetett hitéről van szó. Elfogadhatatlan viszont, amikor azzal a kimondott vagy ki nem mondott szándékkal vetik fel ezeket a kérdéseket, hogy most szépen lassan mindenki tegyen lakatot a szájára, és söpörjük a szemetet a szőnyeg alá. Ezeket a problémákat ez az eljárás nem tudja megoldani. Éppen ellenkezőleg. Az eddig felgyülemlett szemetet kellene a szobából kisöpörni. Kérdés persze, hogy ezt hol kezdjük.

• Tetszik
Reactions: fishbed and bel

mijki

Well-Known Member
2012. augusztus 12.
402
1 070
93
Azért nem tesznek hivatalosan semmit a Fidesz ellen, mert mindenki aki számít, benne van vagy meg van félemlítve. Amiket meg állítottam, arra mind van bizonyíték, illetve ami külön pikantériája, az általam hozott példák többségére idén márciusában került fény... szóval az csak egy hónapnyi termés...

De itt egy darab magyar valóság, a gyerekbarát kormány:
tragikus-val%C3%B3s%C3%A1g-az-%C3%B3vod%C3%A1ban-v%C3%A9g%C3%BClis-fontosabb-herm%C3%A9s-v0-bcgjaeqbhhse1.jpeg

csibeszke

Well-Known Member
2015. február 12.
1 801
4 325
113
Azért nem tesznek hivatalosan semmit a Fidesz ellen, mert mindenki aki számít, benne van vagy meg van félemlítve. Amiket meg állítottam, arra mind van bizonyíték, illetve ami külön pikantériája, az általam hozott példák többségére idén márciusában került fény... szóval az csak egy hónapnyi termés...

De itt egy darab magyar valóság, a gyerekbarát kormány:
tragikus-val%C3%B3s%C3%A1g-az-%C3%B3vod%C3%A1ban-v%C3%A9g%C3%BClis-fontosabb-herm%C3%A9s-v0-bcgjaeqbhhse1.jpeg
Belpolozol?

Status
Not open for further replies.