[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

blitzkrieg

Well-Known Member
2015. február 10.
5 503
5 633
113
ez megint netto kommunikációs/propaganda balfaxság volt: "Itt az üzenet: van 6 "kis faláda", ++ olyan lopott cucc filingje van, mintha itt jártak volna Kelly hősei. Vagy amikor a kolumbiai rendőrség büszkén pózol a drogcsempészek cucca mellett...
Ahelyett hogy egy hozzá illő helyszínen, MNB különterem mondjuk 1 ládányiból(500 kg) vörös bársonyra kiraktak volna egy kis piramist... mindjárt más az egész

images

Izraelben biztosan csak feladják az egyik futárnak és az szokta vinni.

Németországban amikor kitalálták, hogy hazahozzák az aranyukat, a helyi ügyeletes végül azt mondta, hogy mégsem viszik haza az USA-ból az aranyukat, mert túlságosan sok pénzbe kerülne a hazaszállítás. Még ha a kifogás hülyeség is, bizonyára amikor azt mondta, hogy drága, akkor nem arra gondolt, hogy annak pár konténernyi aranynak a szállítása kerül annyiba amennyibe, hanem az őrzése.
 

blitzkrieg

Well-Known Member
2015. február 10.
5 503
5 633
113
Az a hat pici félig töltött lada az? Azt hittem több. Holnap már tuti az lesz a hír soteteknel, hogy azért hozták haza hogy Orbán, stb ellopja a választások előtt... Úgy latszik London hosszú távon nem biztonságos. Nem olyan rossz hír az a 3 tonna, legalább Usanka nem vette rá szemet.

1 liter arany 19,32 kg. Szóval az a 3 tonna akár egy ládába is beleférne, csak bírja a láda.
 

blitzkrieg

Well-Known Member
2015. február 10.
5 503
5 633
113
Kieg az aranyhazahozatalhoz:
két hónappal ezelőtt felröppent egy hír, hogy a magyar aranytartalék eladását tevezy a Matolcsy vezette jegybank (őszintén szólva nem egy nagy tétel, sőt...
image007.jpg


Az eladásos hírt utána villámgyorsan cáfolta az MNB. Két hónapra rá az aranytartalék hazaérkezik Londonból, ahol egy ilyen kaliberű eladás percek alatt kiszivárog... nem az összeg, hanem hogy a teljes tartalék...
Aki akarhat most gyárthat összeesküvéselmélet-forgatókönyveket.

Te már gyártottál egyet. :p
 
  • Tetszik
Reactions: antigonosz

Ursa Maior

Well-Known Member
2017. február 2.
682
1 037
93
Nesze semmi fogd meg jol z a Bekialtas blog. Nemcsak Mo. Hanem a nalunk joval angyobb Nemetorszag is ugy futyul ahogy az usa mondja nekik. Oroszokkla sincsenek pariban.

Nem vagyok tiborcz istvan nekem enm sogorom orban viktor , sot. De azt raverni hogy magyar orszag egy ilyen kis jatekos....

Nagyin kilog a lolab.
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 052
9 574
113
Az orosz titkosszolgálat moszkvai székházában tárgyalt a 2010-es választások előtt az Orbán Viktor legszűkebb környezetéhez tartozott Simicska Lajos és Nyerges Zsolt – állítja a 444.hu-n megjelent, a Direkt 36 által szállított, Pethő András és Szabó András által jegyzett, terjedelmes cikk. Emeljük azonban ki azt is: a Fideszvezetője már 2009 novemberében, tehát kormányra kerülése előtt is személyesen találkozott Vlagyimir Putyinnal, majd decemberben Hszi Csin-ping kínai vezetővel. Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel szintén jó kapcsolatokat épített ki.
Egy ellenzéki párt vezetőjétől, aki csupán várományosa a tényleges hatalomnak, mindez nem kis teljesítmény. De mielőtt Orbán Viktorral együtt mi is abba a hibába esnénk, hogy azt terjesszük, Budapestről fújják a passzátszelet, szögezzük le: ezekre a találkozókra csak azért kerülhetett sor, mert az akkor már összedolgozó orosz és kínai vezetésnek lehettek hosszú távú tervei Magyarországgal, az Európai Unióval, amihez jó eszközt láttak Orbánban. Leginkább a faltörő kos szerepét szánhatták neki, amit aztán ő boldogan el is játszott és játszik.
Az Orbán Viktor által vezetett magyar kormánydelegációkat Moszkvában sosem fogadták az ott megszokott, pazar körülmények között. Az a mód is elég egyértelmű volt, ahogyan Putyin demonstrálta Orbán előtt, adott esetben milyen megalázóan képes bánni az alárendeltjeivel. Ez aztán odáig ment, hogy 2017 nyarán szinte váratlanul – abban az évben már másodjára – érkezett Budapestre, jókora késéssel, a sportcsarnokba, s a televíziós felvételek tanúsága szerint a magyar miniszterelnököt szóra alig méltatva. „Ez egy üzenet volt Orbánnak, hogy Putyin bármikor ide tud jönni a saját országába” – idézik a cikk szerzői egy európai diplomata véleményét.
Ezzel szemben Orbán egy idő után, azt gondolta: Moszkvát is, Washingtont is orránál fogva vezetheti. Valójában mindkét hatalom foglya. Nézetem szerint az orosznak azért is, mert a miniszterelnök és köre – de ha úgy tetszik a rendszerváltozásban közreműködött politikusok nagy része, beleértve a magukat baloldalinak mondókat is –, egyáltalán nem, vagy csak felületesen ismerik az oroszországi kultúrát. Közülük, igen kevesen beszélik az orosz nyelvet, ami a belépő lenne ehhez. Ezért nem ismerhette fel a miniszterelnök sem, hogy amikor az oroszok úgymond tisztelettel, látszólag egyenlő partnerként kezelték, melyek voltak az ennek ellentmondó jelei.
A Bekiáltás blog létrehozása, s az abban közölt cikkeim legalább fele épp ennek megértetésére íródott és íródik: csak Washingtonra, Brüsszelre vagy Berlinre figyelni nem elég; Oroszország a térségünkben a jövőben is meghatározó szerepet játszik, ezért róla is naprakészen kell tájékozódni. Ezzel szemben, amit erről tudni lehet: Orbán és köre – a magyar értelmiség nagy részével együtt – még csak meg sem kísérelte, hogy megértse a Kreml politikájának az orosz kultúrában gyökerező indítékait.
A propagandisztikus, a korábbi ruszkizós kijelentésekből kitűnt, hogy a cári birodalomról, majd a Szovjetunióról is csak sémákban, lekicsinylően gondolkodtak, s gondolkodnak, és ezt a sematikus megközelítést vitték át a putyini Oroszországról tévesen kialakított képükbe is. Eközben egyre mélyebben sétáltak be a medve ketrecébe. És ebben nem még nem is az a legnagyobb baj, hogy besétáltak, hanem az, hogy önhitten azt hitték, és azt hiszik, hogy a ketrec reteszét mindig ők fogják mozgatni.
Orbán a medve ketrecében

"E játszmák lényege: a magyar miniszterelnök az oroszokkal akarja zsarolni az Európai Uniót,"

Így van, és ezt azért teheti meg Orbán, mert az USA is zsarolni akarja az Európai Uniót.

"Egyes források szerint Orbán célként tűzte ki, hogy Magyarországot úgymond kilépteti a német gyarmati státuszból, vagyis lazítani akar a nagyon erős német gazdasági függésen."

Nagyon helyes, nekünk, az oroszoknak és az USA-nak is ez az érdeke.
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 052
9 574
113
"E játszmák lényege: a magyar miniszterelnök az oroszokkal akarja zsarolni az Európai Uniót,"

Így van, és ezt azért teheti meg Orbán, mert az USA is zsarolni akarja az Európai Uniót.

"Egyes források szerint Orbán célként tűzte ki, hogy Magyarországot úgymond kilépteti a német gyarmati státuszból, vagyis lazítani akar a nagyon erős német gazdasági függésen."

Nagyon helyes, nekünk, az oroszoknak és az USA-nak is ez az érdeke.

Ide vágó téma:

"Donald Tusk a Washington által az acél- és alumíniumimportra kivetett vámokra utalva felszólította Donald Trump amerikai elnököt, hogy „az EU elleni kereskedelmi háború” helyett inkább zárja szorosabbra a sorait Oroszországgal szemben, mert „igazi barátok előtt ennek nyilvánvalónak kellene lennie: egy olyan helyzetben, amikor álhíreket terjesztenek, beavatkoznak a választásainkba és idegmérgekkel támadtak emberek ellen a területünkön, a válasznak nem transzatlanti civakodásnak, hanem transzatlanti egységnek kellene lennie”."

https://444.hu/2018/03/14/az-egyesu...zt-minden-magas-szintu-erintkezest-moszkvaval

USA + Oroszország :) vs. EU + Kína
 
  • Tetszik
Reactions: antigonosz

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 501
5 593
113
"A fenti tartalmú írások, valamint a Magyar Nemzeti Arcvonalhoz a tagok toborzása, valamint a katonai táborok és kiképzések együttesen magában hordozták az említett csoportokhoz tartozó személyek elleni konkrét, erőszakos fellépés veszélyét. A közösség tagja elleni erőszakra való felkészülés folyamatát a rendőrség fellépése szakította meg, áll a közleményben."

Viccország.
 
Status
Not open for further replies.