1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[BIZTPOL] Nyugat-Európa

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - Tcat által indítva @ 2013. május 13..

 1. plushun

  plushun Well-Known Member

  Vicces ez a kis rövid filmecske :) A mami azt mondja jól van és kutya baja, de azért kiraktak neki egy széket, hogy ülve hallgassa végig a himnuszokat :rolleyes: Tudjuk, oszoljanak emberek nincs itt semmi látnivaló :D

   
  fip7 likes this.
 2. szuvorov

  szuvorov Well-Known Member

  blogen likes this.
 3. anonim999

  anonim999 Well-Known Member

  Szerintem nem fogja kitölteni a kanzellári idejét.

  A Napi.hu arról ír: Gabor Steingart, a német Handelsblatt gazdasági lap befolyásos kommentátora úgy véli, hogy Angela Merkel kancellár egészségi állapota alkotmányos kérdés. Az emberek bizalma iránta elolvad, miután nem tudják, mi okozhatja visszatérő remegéseit nyilvános szereplésein. Nincs válasz arra a kritikus kérdésre, miszerint a kancellár birtokában van-e még teljes fizikai teljesítőképességének vagy sem – idézte a Financial Times a publicista kifakadását.[​IMG]

  Hans-Georg Maassen, a belső hírszerzés korábbi vezetője például úgy véli, hogy Merkel egészségi állapota nem magánügy, az embereknek joguk van tudni, hogy a kormányukat vezető személy képes-e teljes erejével, fitten végezni a munkáját vagy sem. [​IMG]

  Emlékezetes: néhány héten belül háromszor fogta el Merkelt remegés, ami hirtelen az érdeklődés középpontjába helyezte egészségi állapotát.

  Ulrike Demmer, Merkel szóvivője szokásos heti sajtótájékoztatóján csak annyit mondott, hogy főnöke jól van.

  https://mandiner.hu/cikk/20190713_egyre_inkabb_tema_merkel_remegese
   
  dragonette likes this.
 4. anonim999

  anonim999 Well-Known Member

  Németország saját magát építi le eszmeileg, társadalmilag, már csak az hiányzik, hogy ő legyen a németek kancellárja.

  Zöld kancellár a láthatáron? – Robert Habeck portréja

  Írta: Greczula Levente László

  „A hazaszeretettől mindig hányingerem volt. Soha nem tudtam mit kezdeni Németországgal, és máig sem tudok.” Ezt írta egy korábbi könyvében Robert Habeck, a népszerűségük csúcsára ért Zöldek népszerű társelnöke – akit egyre többen német kancellárként is el tudnak képzelni. A távoli északnémet faluból érkező, filozófusi-írói karriert hátrahagyó Habeck a német politika új sztárja. Portrénk!

  A német Zöldek eddigi történetük legszebb napjait élik mostanában. A májusi EP-választásokon megszerezték a szavazatok ötödét, egyre többször mérik őket Németország legnépszerűbb, CDU-t is megelőző pártjának, a Zöldek egyik társelnöke, Robert Habeck pedig a legnépszerűbb politikusok és a közvélemény szemében potenciális kancellárjelöltek közé emelkedett.

  A cikk további része itt:
  https://mandiner.hu/cikk/20190712_robert_habeck
   
 5. gergo55

  gergo55 Well-Known Member

 6. kacsacsor

  kacsacsor Well-Known Member

 7. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Az uralkodó elitünk,a nagyívű politikusok,magasan képzett,tájékozott vezető mintaképe.
  :D
   
 8. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  https://www.origo.hu/nagyvilag/20190714-sved-migransbandak.html
  "V4NA: Gyerek migránsbandák terrorizálják a svéd kisváros lakóit
  Közel egy éve tartják rettegésben a svédországi Grums városának egyik lakónegyedét a gyerekekből álló migránsbandák, akik véresre verik a svéd fiatalokat, leköpik és nemi erőszakkal fenyegetik a nőket. A helyi gyerekek már ki sem mernek egyedül menni az utcára – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
  Sajtóbeszámolók szerint a helyzet néhány hónapja vált kezelhetetlenné. Grums lakói szerint a migránsbandák tagjainak szüleivel nem lehet beszélni, ugyanis nem tudnak svédül, tolmács pedig nincs a településen. Sokan levélben fordultak a közös képviselőkhöz, illetve a hatóságokhoz segítségért.
  A Wockenblick című osztrák lap beszámolója szerint a helyieknek kerülniük kell a „migráns” szó használatát,„újonnan érkezőknek” kell nevezniük a bevándorlókat.
  A településen a bandatagok acélcsövekkel és botokkal verik véresre a helyi gyerekeket, kövekkel dobálják a házakat, illetve nemi erőszakkal fenyegetőznek. Egy helyi kisfiúnak a nyakán vérömlenyek keletkeztek, miután brutálisan fojtogatták. A svéd gyerekek már ki sem mernek egyedül menni az utcára."
   
  tindalos likes this.
 9. krokomach

  krokomach Well-Known Member

  https://www.origo.hu/nagyvilag/20190714-macron-kifutyulese.html
  "Európai vezetők részvételével tartották meg a katonai díszszemlét Párizsba. A francia nemzeti ünnep a Champs-Élysées-n volt, ahol a megemlékezés után botrány tört ki: Macront kifütyülték, több mint 150 embert bevittek a rendőrök..."
   
  fip7 likes this.
 10. anonim999

  anonim999 Well-Known Member

 11. fonak9

  fonak9 Member

  Nem "új svédeknek"? Gondolom már a "svéd" szó sem PC.
   
 12. Lator

  Lator Well-Known Member

  Macront nagyon kifütyülte à tömeg
  Az Algériai randalírozókhoz meg nem nyúlnak... Afrika Kupa van éppen most. Ha Algéria nyer akkor kitör a balhé FRO. szerte. A champs élyséen kirabolják à boltokat, gyújtogatnak, forgalmi dugókat okoznak, tűzijátékkal lövöldöznek, volt város ahol levonták a Francia zászlót és Algéria zászlajât vonták fel. Akik fütyülnek azok meg kapják a könnygázt meg a viperát.
  Eddig sosem fordult elő hogy az elnököt így kifütyülték volna a katonai dísszemlén. Utálják mint a sz*rt
  Szóval ma este Algéria-Nigéria focimeccs, kíváncsi vagyok a fejleményekre
   
  antigonosz, zeal and fip7 like this.
 13. Laci1970

  Laci1970 Well-Known Member

  Nemreg olvastam valahol, hogy növekszik a népesség Svédben. Gondolom a helyi őslakosok kapták össze magukat.
   
  tonyo likes this.
 14. Laci1970

  Laci1970 Well-Known Member

  És a jelenlegi helyzet Macron hibája?
   
 15. Lator

  Lator Well-Known Member

  Ez relatív. Számomra és nagyon sok ember számára igen. Másoknak(keveseknek) nem.
  Minden rossz amit csinál. Nem volt eddig egyetlen botrány nélküli nyilvános szereplése,az egész kabinetje is nevetséges. Nagyon sok a visszaélés, a Francia ellenesség, à multikulti ajnározása. A Francia adófizetők azok akik szívnak.
  A Macroni külpolitikát sem lehet sikersztoriként értékelni.
  A rendőrség meg parancsot teljesít, bár igencsak túllőnek a célon.
   
  antigonosz likes this.
 16. tonyo

  tonyo Well-Known Member

  Ha megválasztják akkor mi meg készíthetjük fel a frissen szerzet haditechnikát.
  Isten őrizen egy ilyen vak zöldet megválasztani mert akkor garantált lesz az összeomlás és az anarchia némi iszlám fűszerezésel.
   
  dragonette, svajcibeka and anonim999 like this.
 17. FilcTroll

  FilcTroll Well-Known Member

  Macron egy ultrakapitalista figura, épp privatizáció készül ismét, reptereket adnának koncesszióba. (https://www.metazin.hu/index.php/item/3728-a-parizsi-repuloterprivatizacio-buktatoi) De közben azért a franciák elég "balos" nép, legalábbis szeretik az államilag garantált szociális juttatásokat, miközben Macron egy csomó szocdem vívmányt leépített, pl. odavert a munkavállalói jogoknak, amik a hivatalos magyarázat szerint már az ország versenyképességét veszélyeztették. Szóval a faszi igazából korántsem balos, viszont amikor közte és LePen között dőlt el a választási meccs, a kisebbik rossznak tűnt. Sztem a figura egy korszerű politikai tenyészállat: szavakban emberbarát, liberális hangot üt meg az emberi jogok terén, de amúgy egy igazi karakter nélküli, globalista szolga.
   
  borisz, fishbed, csibeszke and 9 others like this.
 18. Lator

  Lator Well-Known Member

  Jól összefoglaltad.Folytatja az ország szétkúrását, a Francia nemzeti tudat elpusztítását. Munkásságát jól jellemzi hogy nem volt még ennyire közutálatnak örvendő elnöke az országnak.
   
 19. Laci1970

  Laci1970 Well-Known Member

  Rendben, de egy francia vagy német vezetőnek miert erdeke saját országának szétkúrása? Ez az olcsó munkaerő meg stb nem lehet ok.
   
 20. Lator

  Lator Well-Known Member

  Na látod, ez az amit én sem értek, nem akarok belefolyni mindenféle összeesküvés elméletekbe. Csak a pénz és a befolyás számít szerintem.
  Macron megalomániás, szerintem enyhén beteg is, olyan modernkori napkirálynak képzeli magát.Csak nagyon rosszul csinálja.
   

Ezen oldal megosztása