Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"DNA és DIICOT módszereit az RMDSZ is több ízben bírálta, arra hivatkozva, hogy a vádhatóságok megalapozatlan nemzetbiztonsági vagy korrupciós ügyekkel hurcolják meg és próbálják megfélemlíteni a magyar közösség vezetőit." - azért vádolják őket "megalapozatlanúl", mert nincs kapacitásuk az összes felgöngyölítehtő ügyüket rendesen megalapozni. De tény, hogy van amelyiket a DNA-n keresztűl fogják, mert úgy tudnak pl Székelyföldnek a legnagyobb kárt okozni, ha megvan a beépített emberük jó magas pozícióban, és nem csukják le, hanem éveken keresztűl hurcolásszák a bíróságra (nem ok nélkül), hogy megmutassák bármelyik pillanatban rárohaszthatják a műanyag lakatot, ha nem úgy tácol. Hogy a háttérben a kormány vagy a titkossolgálat áll az nem egyértelmű, de az eredménye látszik.Ez már tényleg olyan mint egy abszurd angol humor, tiszta Monty Python:
Felszámolnák a román korrupcióellenes ügyészséget, a Velencei Bizottság nem ellenzi
A szervezetet Laura Codruta Kövesi vezette, aki most az Európai Ügyészség élén áll.index.hu
"A Velencei Bizottság a Romániában szükséges igazságügyi reform egyik első lépésének tartja és támogatja az igazságszolgáltatás szereplői által elkövetett bűncselekményeket kivizsgáló különleges ügyészi részleg (SIIJ) felszámolását"
Miközben ugyanennek a bizottságnak nem tetszik:
A magyar alaptörvény módosítására szólít fel a Velencei Bizottság
Kifogásolják azt is, hogy a házasság csak egy férfi és egy nő között jöhet létre.index.hu
Budapesten. Ennyiért 50 négyzetméteres felújítot bútorozott van vidéki nagyobb városban.Amúgy láttad valaha a magyar albérletpiacot?
100 ezer Ftért hírdetnek 10nmes kamrát + rezsi. Szted ez a jó?
Nyugat-Magyarország konkrétan ugyanez. Szeged, Debrecen sac per kb igaz. Csak ott a 200 ezer jó fizu, és nem átlagos.Budapesten. Ennyiért 50 négyzetméteres felújítot bútorozott van vidéki nagyobb városban.
A vadnyugateurópai agymosás eredménye...
"Az európai polgárok az éghajlatváltozást tekintik a legsúlyosabb problémának, amellyel szembe kell néznünk." – tudósít az Eurobarom-éter!
(Legalább hűek a nevükhöz.)
Az éghajlatváltozást tartja a legsúlyosabb kihívásnak a legtöbb európai ember
Az európai polgárok az éghajlatváltozást tekintik a legsúlyosabb problémának, amellyel szembe kell néznünk – derült ki a ma közzétett Eurobarométer felmérésből.www.portfolio.hu
Akkor valamit szarul csinálsz barátom. Győrben a kollégám ugyan ezt fizeti csak bútorozatlanra. Budapest és Székesfehérvár, Szeged belváros és az egyetemi negyed környéke ahol ezek az elbaszott árak vannak.Nyugat-Magyarország konkrétan ugyanez. Szeged, Debrecen sac per kb igaz. Csak ott a 200 ezer jó fizu, és nem átlagos.
Akkor valamit szarul csinálsz barátom. Győrben a kollégám ugyan ezt fizeti csak bútorozatlanra. Budapest és Székesfehérvár, Szeged belváros és az egyetemi negyed környéke ahol ezek az elbaszott árak vannak.
Ott is inkább az egyetemi negyed nem? bár a BMW gyár lehet ott is kilőtte az árakat.Én Debrecent néztem pár hónapja. 100k-tól indult kisméretű társasházi lakások (gondolom panel), 1 év kaució.
Huhh... Ilyet tuti alá nem írnék1 év kaució
Ott is inkább az egyetemi negyed nem? bár a BMW gyár lehet ott is kilőtte az árakat.
RÁADÁSUL!!! 12 migiri volt!Nem kell nagy képzelőerő, csak emlékezni 2006ra.
Albérletben lakok Óbudán, 2-en vagyunk, havi 70k körül rezsivel.Amúgy láttad valaha a magyar albérletpiacot?
100 ezer Ftért hírdetnek 10nmes kamrát + rezsi. Szted ez a jó?
Életemben nem láttam még 1 év kauciót, a legtöbb 3 hónap volt...Én Debrecent néztem pár hónapja. 100k-tól indult kisméretű társasházi lakások (gondolom panel), 1 év kaució.
Az Ortutay út környékén olyan 70-80/rezsi egy 40 nmes panel, A Csillag térnél inkább 80-90, a Makkosházi körúton belül nagyon olcsóbban nincs. A Főváros körútak környéke már olyan 100-110kSzeged belváros
Mármint fejenként? Úgy elhiszemAlbérletben lakok Óbudán, 2-en vagyunk, havi 70k körül rezsivel.
Igen fejenként, most megnéztem google maps-on, @krisss említette, hogy egyetemi vonzáskörzetben szuper drágák az albik, én konkrétan a Kandó bejáratától légvonalban 177m-re lakok.Mármint fejenként? Úgy elhiszem
Szerintem akkor ott még az eléggé olcsónak is mondható.Igen fejenként, most megnéztem google maps-on, @krisss említette, hogy egyetemi vonzáskörzetben szuper drágák az albik, én konkrétan a Kandó bejáratától légvonalban 177m-re lakok.
1,5 szobás, bútorozott (új bútorokkal), klímás, 35 nm, 80 ezer (rezsivel együtt).A Csillag térnél inkább 80-90