Latom nem igazan jon at mire akartam kilyukadni...Ezzel is kb egyet értek. Nem kell zabálni és akkor alapvetően nincs gond. De sokunknak ülő munkája van, szóval kell a testedzés, mert fittséget az nem ad ha nem eszel. Ha valaki olyan fizikai munkát végez annak ez szerintem nem téma, én sem jártam futni amíg kalapáccsal ütöttem a vasat egész nap, de most már sajnos szinte egész nap megbeszéléseken ülök Ez is egy jó téma lehetne, hogyan vált gyakorlatilag pótcselekvéssé vállalatoknál a megbeszélések szervezés...senki nem tud semmit, szóval üljünk le és beszéljük meg hátha lesz valami. Vagy küldjünk ki az éterbe egy mailt amire rápakolunk mindenkit, hátha valaki olyan is megkapja aki tudja mit kéne csinálni...
Egyébként azt gondolom szülés után a legtöbb nő azért felszed pár kilót, meg van olyan torna ami segít nekik rendbe jönni odalent ha érted mire gondolok. Szóval főleg szülés után nagyon jó tornák vannak nekik.
És azért ez valamilyen szinten kikapcsolódás is, picit a gyerekek meg a család nélkül. Jár mindenkinek az Én idő. Van aki filmet néz vagy olvas, ő elmegy futni nincs ezzel gond.
Megy a rinya vilagszerte hogy jajj a bolygo, meg a benzin, meg draga a kenyer meg minden. Szoval rinya van, meg bolti papirzacsko. Aztan ezzel meg van valtva minden.
De havi 25000 fittneszre, mindenfele kramancokra, haszontalan allatok eltartasara van keret, mert megdolgoztam erte, ez kijar, nekem dukal. De rinya is van. Hat ne legyen.
A kenyer az jujj de draga, mit tudom en lidlis gumikenyer mennyi lehet pff 300 ft? Meg a hus is, mert a szemet paraszt hogy merte megemelni. Na az mar kurva draga, de Bobokanak napi kaja ketszer ennyi nem sok, meg a tobbi dolog ami kell neki pelustol a kutyababakocsiig.
Ja gyerek pelus az kerlek megfizethetetlen, a kutyae megfizetheto. Draga a benzin a kozel 10 millios autoba, hat tetszett volna olcsobbat venni, lenne penze tankolni.
Szoval rinya van meg bolti papirzacsko.
De hogy Boboka helyett olyan allatot etetne amit meg is lehet enni azt mar nem. Vagy fittneszcenter helyett kimenne fettneszkedni a kiskertbe, netan diot szedne az arokparton nemi kalandtura jegyeben... na az nem derogal, de rinya az van.
Par honapja lattam egy kutyat babakocsiban, a minap meg garazst robotfunyironak... De azert mindenki nagyon aggodik a foldert, meg minden nagyon draga...