Hol vannak a férfiak?Ez a videó mindennek a legalja.....betört a koponyája, lóg a bőre!!! Ezek a marokkói vendégek. Willkommmen. Persze segiteni senki sem mer, mki kushad hátha ő megússza!! Tipikus. Belgium, Antwerpen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hol vannak a férfiak?Ez a videó mindennek a legalja.....betört a koponyája, lóg a bőre!!! Ezek a marokkói vendégek. Willkommmen. Persze segiteni senki sem mer, mki kushad hátha ő megússza!! Tipikus. Belgium, Antwerpen.
Egy csomó milliárdos bevételű vállalattulajdonos úgy veszi az iksz hatost és hasonlókat, hogy kölcsönt kér a saját cégétől amit az meg is ad...Összeférhetetlenségtől hallottál már?
Nem akarod megérteni. És egyébként rendben lenne. Ha az albérletben lakók extra támogatást kapnak, a tuladjonosok meg nem, az olyan kettős mérce, hogy miért ne?
írasd át a lakást gyerek nevére/szülő nevére, béreld tőle pl. Nem tudom mik pontosan a feltételek feléd, nézz utána.Tetszik ez a gondolat. Valahogy jogilag keresztül kéne vinni. Nálunk pont ez van.
Ha megoldod nagyon sok ember hálás lesz! Többek között én is
Ha egy kicsit összeszednénk magunkat, a romulánokat lenyomnánk 2100-ra. (Létszámban)Gyökeresen át fog alakulni az európai lakosság – Mutatjuk a részleteket
Ötven év múlva az Európai Unió népességének 83 százaléka a városokban fog élni, az átlag európai pedig 49 éves lesz. Hogy a muszlimok száma, hogyan alakul az főleg a bevándorlás mértékétől függ.novekedes.hu
Az a 12 Románia becsült lakosság száma, de remélhetőleg abból a románok száma sokkal kevesebb lesz (legalább egy vagy másfél millióval).Nem olyan nagy baj az ha megorizzuk magyarnak az orszagot. Raadasul ha ez a joslat bevalik akkor csak 12 millo roman lesz mar meg 4 millo szlovak pl.
Közvetlen rokonra tiltják a jogszabályok itthon legtöbb esetben. (legalábbis ha állami szféra)írasd át a lakást gyerek nevére/szülő nevére, béreld tőle pl. Nem tudom mik pontosan a feltételek feléd, nézz utána.
Hat igen, hatalmas itthon a korrupcio, bezzeg a fejlett nyugaton...Közvetlen rokonra tiltják a jogszabályok itthon legtöbb esetben. (legalábbis ha állami szféra)
Anyós/após? i lehet találni okosba!Közvetlen rokonra tiltják a jogszabályok itthon legtöbb esetben. (legalábbis ha állami szféra)
Az anyós/após elvileg játszik.Anyós/após? i lehet találni okosba!
Faux News. Talan varjuk meg, mig kiderul, igaz-e eloszor.Joe elrúgta a pottyost, az illegális bevándorlókat akarja kitomni zsével, azért teszem ide, hogy lássuk, mikor jut a brusszeli szellemi toprongyoknak is ez az eszukbe.
Mondjuk épp itt van Joe....
Értem, hogy a gyártást "visszaszorítjuk", de miből fogunk élni? Levágjuk egymás haját? Cuki avatarokat tervezünk egymásnak a metaverzumhoz? Vagy mit nem értek?Itt megint valami nagy átkúrás van, amit az EU fog megfizetni.
Magyar adat leszűrve:Egyszerre érdekes és elborzasztó! EU országok így osztogatták az állampolgárságot 2020-ban!
Na ezt nem is néztem külön. Nekem az a furcsa, hogy ez egy évi adat lenne! 2020-ban jórészt korlátozva volt az utazás. Ezeknek a nagy része tehát már eleve itt lett volna?Magyar adat leszűrve:
Érdekes...de sajnos így is túl sok a muszlim/néger/indiai.
Értem, hogy a gyártást "visszaszorítjuk", de miből fogunk élni? Levágjuk egymás haját? Cuki avatarokat tervezünk egymásnak a metaverzumhoz? Vagy mit nem értek?
Mi köze az allampolgarsagnak a tartozkodasihoz?Na ezt nem is néztem külön. Nekem az a furcsa, hogy ez egy évi adat lenne! 2020-ban jórészt korlátozva volt az utazás. Ezeknek a nagy része tehát már eleve itt lett volna?
..
Hogy jön ki a több mint 54 ezer, ha itt meg 2.139 fő van összesen 2020-ra, igaz ez az állampolgárságot kapott kategória?
..
Vagy együtt számolják ezzel?
(Ebben vajon a diákok, akik az egyetemi képzésre jönnek benne vannak?)