Én is elégedetlen vagyok az EU jónéhány intézkedésével, törvényével, vagy kettős mércéjével, de ezért nem tartom magam sem, mást sem komcsinak! És a magyar kormány kettős beszédével is, amivel többek között az utóbbit sikerült elérni!
Viszont itt nagyon sokan egyenlőség jelet tesznek a FIDESZ ellenesek, és a kommunisták közé, amit hibának tartok, és aminek hangot is adok! Ha te nem ilyen vagy, akkor tőled bocsánatot kérek!
Lehet ezért utálni, de örülnék neki, ha kb. ennyiben maradnánk! Én sem kívánok itt rosszat senkinek.
Abban egyet érthetünk, hogy egyformán jobb sorsa nem lesz itt senkinek, bárki lesz is kormányon. Vannak akik a saját jólétüket féltik, és vannak, akik a többség érdekét.
A választási költségvetéssel, a fiktív lakcímek legálissá tételével, a vezető beosztásokban saját emberek bebetonozásával, a gyűlöletkampányban az államilag fizetett "közszolgálati médiából" ömlő , a választásokig már ki nem derülő hazugságokkal, elég nagy előny lesz a kormány javára! Ha még ez is kevés lesz, érdeklődve várom, mi lehet még a tarsolyban! Választás elhalasztása, választási rendszer összeomlása, oltatlanok kizárásának ötlete?
Ha személyeskedést, fenyegetést, trágárkodást tapasztalsz, akkor szerintem jelentsd!
Remélhetőleg pártatlan lesz az elbírálás, pro és kontra!