Az osztrák ujságpk arrol irnak az utolsó napokban, hogy a gáztartalékok mârcius közepèig elegendöek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A képen persze a magyar alkotmánybírák! (Találó utalás...)plusz:
Wahre Pandemie-Zahlen gefordert: Kippte Verfassungsrichter-Schreiben das 2G-Diktat?
Wochenblick liegt ein Schreiben vor, das aus der Feder von Verfassungsrichter Dr. Andreas Hauer stammen soll. Das fünfseitige Papier an das Mückstein-Ministerwww.wochenblick.at
Még a végén jó lesz az át nem váltott schilingem valamireAusztriában januárban az inflâció 5,1% volt. Ez a legmagasabb èrték 1984 óta.
Az EKB pedigt továbbra is tètlen. Nesze neked Euro, a bèke és stabilitás eszköze.
Ennyit a becsületes, nem korrupt nyugati politikusokról !Vicces, hogy a diplomáról mondott le, nem a posztról.
Lemondott diplomájáról a luxemburgi miniszterelnök
Xavier Bettel luxemburgi kormányfő lemondott posztgraduális diplomájáról, miután tavaly október végén egy újságírói oknyomozó vizsgálat kiderítette, hogy a szakdolgozata túlnyomó részét plagizálta - írta kedden a Luxemburg Times hírportál.www.portfolio.hu
Szegény osztrákokat még az ág is húzza. Nem elég, hogy szarul megy már vagy a harmadik síszezon, még az infláció is eszi meg a pénzüket.Ausztriában januárban az inflâció 5,1% volt. Ez a legmagasabb èrték 1984 óta.
Az EKB pedigt továbbra is tètlen. Nesze neked Euro, a bèke és stabilitás eszköze.
Jó reggelt! Fel tetszett ébredni?Kritikus szintre, 37 százalékra süllyedt a németországi földgáztárolók töltöttsége
–jelentette kedden a Handelsblatt
40% volt az elméleti határ február elsején.
Kritikus szintre süllyedt a gáztárolók töltöttsége Németországban
Magyar Nemzet | Polgári napilap és hírportálmagyarnemzet.hu
Németország nem nélkülözheti az orosz földgázt!
Németország nem nélkülözheti az orosz földgázt – jelentette ki a legnagyobb német energiaszolgálató, az Eon vezetője egy sajtóbeszélgetésen, amelyről a Wirtschaftswoche című gazdasági magazin számolt be kedden. Leonhard Birnbaum vezérigazgató a Wirtschaftswoche hírportálján közölt beszámoló szerint az esseni rendezvényen kiemelte:Németország nem nélkülözheti az orosz földgázt!
Magyar Nemzet | Polgári napilap és hírportálmagyarnemzet.hu
Szükségünk van az orosz gázra, és kész.
Kapsz egy lájkot.Gyerekek, nézem a híreket szerte szét a világból, komolyan mondom hogy nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek, de lassan az a véleményem, HA én nyugaton élő magyar lennék(szerencsére nem így van!), szépen elkezdenék csomagolni, és hazaköltözni...
Tényleg egy kikúrt hajszállal sem jobbak azok tőlünk, semmivel, csak több gyarmatot tudtak max. lerabolni, de hogy morálisan, vagy értelemben előttünk lennének mostanra (még ha régen volt is ilyen), azt én kétlem...
Olyan szinten baszódik el a nyugat, hogy még pár év és kihúzhatja magát minden magyar, aki a Lajtán innen született !
Nem szép, hanem alap. Annak kéne lennie!Kapsz egy lájkot.
De nem feltétlenül azért, mert igazad van, hanem mert szép dolog a hazaszeretet.
Csak a hírekből tájékozódni némileg félrevezető, mert a média sokszor klikkvadász és ennek megfelelően alakítja a narratívát. Nyílván van tengernyi probléma, ezt kár is lenne tagadni.Gyerekek, nézem a híreket szerte szét a világból, komolyan mondom hogy nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek, de lassan az a véleményem, HA én nyugaton élő magyar lennék(szerencsére nem így van!), szépen elkezdenék csomagolni, és hazaköltözni...
Tényleg egy kikúrt hajszállal sem jobbak azok tőlünk, semmivel, csak több gyarmatot tudtak max. lerabolni, de hogy morálisan, vagy értelemben előttünk lennének mostanra (még ha régen volt is ilyen), azt én kétlem...
Olyan szinten baszódik el a nyugat, hogy még pár év és kihúzhatja magát minden magyar, aki a Lajtán innen született !
Csak hát a nyugat most tényleg hanyatlik, 60 éve meg propaganda volt, akkor volt a fénykoruk, úgy a '90-es évek elejéig. Akárki mond nekem bármit, voltam kint több helyen, tele van arabokkal, törökökkel, négerekkel minden. Nem a valódi, hanem a képzelt nőgyógyász fajtából valóak. Ami meg azért eljut hír ma már, az a legtöbb esetben videófelvétel formájában jut el, nem csak egy szalagcímből tájékozódom, meg hírekből, tényleg lejtmenetben vannak, ezt kár elvitatni. Ahogy azt is, hogy leginkább maguknak köszönhetik ezt mind a franciák, németek, de még a svédek is...Csak a hírekből tájékozódni némileg félrevezető, mert a média sokszor klikkvadász és ennek megfelelően alakítja a narratívát. Nyílván van tengernyi probléma, ezt kár is lenne tagadni.
De legalább 60 éve hallgatjuk, hogy hanyatlik a nyugat, ennek ellenére az oda költözött fiatalok mégse rohannak haza, Orbán lánya családostúl valamiért nem a remek Oroszországba, hanem Spanyolországba költözik, stb. stb...
Azért ott is ketté van szakadva a társadalom. Mariazellben pl még egy kebabost sem láttam.Csak hát a nyugat most tényleg hanyatlik, 60 éve meg propaganda volt, akkor volt a fénykoruk, úgy a '90-es évek elejéig. Akárki mond nekem bármit, voltam kint több helyen, tele van arabokkal, törökökkel, négerekkel minden. Nem a valódi, hanem a képzelt nőgyógyász fajtából valóak. Ami meg azért eljut hír ma már, az a legtöbb esetben videófelvétel formájában jut el, nem csak egy szalagcímből tájékozódom, meg hírekből, tényleg lejtmenetben vannak, ezt kár elvitatni. Ahogy azt is, hogy leginkább maguknak köszönhetik ezt mind a franciák, németek, de még a svédek is...
Gyerekek, nézem a híreket szerte szét a világból, komolyan mondom hogy nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek, de lassan az a véleményem, HA én nyugaton élő magyar lennék(szerencsére nem így van!), szépen elkezdenék csomagolni, és hazaköltözni...
Bocs, ezt lehet, hogy az Amerika, Kanada topikba vagy a társadalmi folyamatokba kellett volna.Kanadából haza: