Ha leszámítjuk, hogy anno a zsidók ezt az országot nézték ki maguknak, ez soknak tűnik.Egyébként Uganda 85%ban keresztény.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha leszámítjuk, hogy anno a zsidók ezt az országot nézték ki maguknak, ez soknak tűnik.Egyébként Uganda 85%ban keresztény.
Nagyrészt katolikus, némi anglikán ez a 85%, van még 11-2% muszlim és a maradék egyéb.Ha leszámítjuk, hogy anno a zsidók ezt az országot nézték ki maguknak, ez soknak tűnik.
Azért terv szerint kapnak egy kiskaput az analfabéta BLM harcosok:Mondtam, az inga visszafelé is leng. Mégse rasszista a nyelvtan és a matematika:
A matematika és az angol érettségivel nem rendelkező diákok egyetemi kitiltásra számíthatnak.
No English and maths GCSE, no university student loan, plans say
It's part of new government proposals to shake up England's higher education system.www.bbc.com
Csak nem egy jó reményű szír lehetett?Hiába volt ott a testőre, kirabolták Angela Merkelt
Mandiner
mandiner.hu
Likviditási hiánnyal küszködő agysebész.Csak nem egy jó reményű szír lehetett?
Az 100 milliárd, mert az angolban a billion a milliárd. Bár persze az is istentelen összeg100 billió euró akarnak most hirtelen Scholzék német hadseregre költeni :O
ezt ne kezdjük megint , emiatt veszekedtem negannal egy jót ...Az 100 milliárd, mert az angolban a billion a milliárd. Bár persze az is istentelen összeg
Biztos mozdulni fog valami....Eric Zemmour nak megvan az 500 polgámesteri aláírása, (620 egészen pontosan) , így hivatalosan is ringbe száll az elnöki székért.
A Reconquête nevü új politikai párt 3 hónap alatt 115 ezer fizetös tagra tett szert.
Kíváncsi vagyok a választásokra, szerintem sok minden változhat Európában ha ö lesz az elnök.
Nála egy jelölt sem "Franciább", eröeljesen nacionalista érzelmü, mondhatni De Gaulle szerü. NATO és EU szkeptikus, bevándorlás ellenes . Származására nézve Algériai zsidô.Biztos mozdulni fog valami....
Főleg hogy bevándorló hátterű az elnökjelölt.