ha jól vettem ki te Bécsben laksz, ha lakásban az elég zsákutcás, és ha földszint, vagy 1 emelet akkor fuss...
minekünk itt vidéken azért egyszerübb egy ilyen szitu, bár ha elhúzódik akkor mindenhol gáz.
a nyiltlángu siesta gáztüzhelyel nagyon óvatosan , főleg ha csak egy helyiséget akarsz fűteni és az ablakok is modern hőszigeteltek, mivel elégeti az oxigént zárt térben a CO meg ott marad, CSAK SZIGORÚAN co2 jelzővel ,és rendszeresen szellőztetni a többi szoba felé plussz ablakot nyitni!
a nagyváros+lakás kombóval sok probléma van azért írtam az elején hogy fuss, mivel nem tudni meddig tart, mennyire hosszú, mekkora zavargások tűz esetek stb lesznek, ezért én minden városi, lakásban lakónak azt mondanám le kell húzni vidékre, szülőkhöz, barátokhoz , pár napra, ahol van kandalló, gáztűzhely ,sparherd, speisekammer, minden jóval, pálinkával, ez egy jó B terv.
ui.:- persze ezt azért előre le kell beszélni nehogy vasvillával várjanak, meg még további pár tucat barát, rokon mind oda akarna menni...
a WKO ebben elég jól tömören leírja a lényeget.