Inkább csak azért állunk bele, mert egyszerűen szánalmas hogy egy magyar ember ilyen szinten szopkodja a faszát egy másik nemzetnek, legyen az akármelyik nemzet. Egy elviekben Magyarországon felnőtt ember hogy a fenébe tud ilyen szinten megnyilvánulni, az rejtély. Eleve az ő ősei nem is voltak ott, amikor az angolok jobb napjai voltak, semmi köze hozzájuk. Milyen angol nemzeti büszkeséget akar mutatni valaki, akinek az ősei pont azok ellen harcoltak, akiket Istenít. Meg hogy a fenébe lehet egy magyar embernek személyes érintettsége pl. a skótok kiválási szándéka kapcsán, hogy muhaha. Nem is értem, hogy érinthet valakit érzelmileg a kiválás, aki se nem skót, se nem angol, se nem a szigeteken született, angol kultúrában szocializálódott ember. A néni, meg a családjának az imádata is nevetséges szerintem. Általánosságban ilyen elvakult érzelmeket én még a saját történelmi dolgaink kapcsán sem tudok produkálni. A bőr lesülne a képemről, ha emigráltam volna, felvettem volna egy másik ország állampolgárságát, aztán itt röhögnének rajtam, hogy pl. vikingkedek, vagy mondjuk a spanyol királyi családot éltetném.
Én azért is hagyom a fenébe, mert szerintem egy kamu az egész felépített fórumszemélyisége.