Számít, hogy külföldön mondják? Melyik külföldön kell mondania valaki külföldinek ahhoz, hogy számítson? Az általam elfogadható külföldi mondása az megfelelő külföldi mondás, vagy más, rajtam kívül álló belföldinek kell bólintania a külföldi mondóra, hogy megfeleljen nekem és ezzel az általam mondás más belföldinek és külföldinek aki nem mond? Ha más külföldi és/vagy belföldi mondónak vagy nem mondónak nem megfelelő az általam magamtól elfogadott külföldi mondó, mely külföldi és/vagy belföldi mondó vagy nem mondó esetében áll etalonként az elfogadhatónak felállított paramétergyűjtemény, ami alapján mondják, hogy a mondó aki nekem megfelelő magamtól, vagy én magam aki belföldi mondó vagyok magamtól, nem megfelelő? Ugyanennek mentén a megfelelő külföldi és/vagy belföldi mondó megfelelése külföldi és/vagy belföldi mondóknak és/vagy nem mondóknak milyen paraméterek alapján felel meg és ebből fakadóan az általam elfogadott mondó, vagy önmagam mint mondó, hogyan felelek meg, hogy megfeleljek az elfogadható külföldi és/vagy belföldi mondó paramétereinek?