Nem biztpol de azert mutatja hogy hogy reagalnak az emberek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Thatcher halálát tömegek ünnepelték pár éve, ennek azért van egy jelzésértéke, hogy mennyire lehetett normális.Azért Thatcher vagy William Pitt mindegy, hogy az ifjabb vagy az öregebb nálam megüti a mércét
Cameron nem számított arra hogy valaki végtelen mennyiségű pénzből kampányol a kilépés mellet. Kettőt nem lehetett odakinn kattintani a neten egy szavazz a brexitre reklám nélkül elnyomták az értelmesebb hangokat.... Ugyan nem kenyerem az őszesküvés elméletek gyártása de amerikai befolyásra gyanakszom.
És ezzel el is kezdődött az a bizonyos belefáradás ebbe a szabadságért és demokráciáért vívott keresztes háborúba.Nagyon kemény, német Zelensky/háború ellenes reklám
Van erre forrás? Ez nem német reklám, szerintem. Legfeljebb német nyelvű.Nagyon kemény, német Zelensky/háború ellenes reklám
Az átlagembernek már az elejétől fogva tele van a töke ezzel. Minden hihetetlenül megdrágult, van baj otthon is elég , nem is kellett volna belekezdeni. Az a sok tízmilliárd euró amit abba a feneketlen kútba öntöttek , amivel kifizettük az ukrán fejesek nyaralóit meg jól felhizlaltuk a bankszámláikat, amivel egy nyíltan náci rezsimet támogatunk (így írom mert alapvetően a mi adónk megy oda és mi fizetjük vissza a hiteleket)A politikusnak tökmindegy hogy lassan minden szétesik körülötte amíg dől hozzá a lóvé.És ezzel el is kezdődött az a bizonyos belefáradás ebbe a szabadságért és demokráciáért vívott keresztes háborúba.
A következő lépés szerintem a bűnbak keresése lesz, h ki volt az aki ebbe belerángatta a nyugatot.
Ha tippelnem kéne tekintve, h ők verték legjobban a harci dobokat én a polákokra fogadnék. Bevallom nem is nagyon sajnálnám őket ezért. Esetleg még melléjük veszik a baltiakat. Ők is elég erősen rázták a szarral teli ládát.
Tekintve, h Magyarországot sosem lehet kihagyni a csúcs az lenne, h mi azért vagyunk most hibásak mert mint kiderült benzinnel etettük az ukrán hadigépezetet. Na jó ez azért elég meredek, de én már semmin nem lepődök meg.
Csak ezt láttam forrást nem tudok. ZVan erre forrás? Ez nem német reklám, szerintem. Legfeljebb német nyelvű.
Már meg is találták a színészeket. Természetesen oroszok.Van erre forrás? Ez nem német reklám, szerintem. Legfeljebb német nyelvű.
Gratulálok a ruszki propaganda terjesztéshez.Nagyon kemény, német Zelensky/háború ellenes reklám
Váratlan fordulat... ki hitte volna.Már meg is találták a színészeket. Természetesen oroszok.
Gratulálok a ruszki propaganda terjesztéshez.
Előfordul. Mint írtam nincs forrás, a cikk szerint német.Már meg is találták a színészeket. Természetesen oroszok.
Mire gondolsz?az angol hírszerzők, tudósok ... hazugságoktól?
Igen, én is betettem az ukrán topikba, bár gyanús volt, hogy nem AFD reklám. Ilyet nem vállaltak volna német színészek, hisz totális ignorra kerülnek. Ahhoz meg, hogy amatőr aktivisták túl profi volt. Ettől függetlenül a film üzenete hatásos és van benne igazság. Görbe tükör a Nyugat egyoldalú, alternatív véleményt nem tűrő, csakis amerikai-ukrán propagandát közvetítő sajtójának és politikai elitjének.Már meg is találták a színészeket. Természetesen oroszok.
Jó film, sok ironiával. De az azonnal biztos volt, hogy nem németek csinálták. Mert ilyent nem lehet a jelenlegi Németotszágban késziteni. Ennyit a művészet szabadságáról! Az ma legfeljebb csak annyit jelent, hogy szinészek meztelenűl ugrálhatnak, kopulálhatnakIgen, én is betettem az ukrán topikba, bár gyanús volt, hogy nem AFD reklám. Ilyet nem vállaltak volna német színészek, hisz totális ignorra kerülnek. Ahhoz meg, hogy amatőr aktivisták túl profi volt. Ettől függetlenül a film üzenete hatásos és van benne igazság. Görbe tükör a Nyugat egyoldalú, alternatív véleményt nem tűrő, csakis amerikai-ukrán propagandát közvetítő sajtójának és politikai elitjének.
Mindenre, minden nap az elmult masfel evben.Mire gondolsz?
1. már mondtam, hogy a jelzők és a körítés is fontos az értelmezéshez.Mindenre, minden nap az elmult masfel evben.
Mondjuk a Kígyó-sziget hősi halált halt védőire,Kijev Szellemére,a Kijevi nyugdíjasra,aki egy vadászpuskával lőtte le a SZU-35-öst. Esetleg a "jelentett a hírszerzés" című brit gyöngyszemekre,miszerint a ruszkik kifogytak a rakétákból,a lőszerből,már nincs tankjuk se,stb.....Mire gondolsz?
Nem rémlik, hogy ez a szolgálattól ment volna ki hírnek.Mondjuk a Kígyó-sziget hősi halált halt védőire,Kijev Szellemére,a Kijevi nyugdíjasra,aki egy vadászpuskával lőtte le a SZU-35-öst.
Ezt jó lenne látni, hogy valóban hogyan volt megfogalmazva, már nem emlékszem.Esetleg a "jelentett a hírszerzés" című brit gyöngyszemekre,miszerint a ruszkik kifogytak a rakétákból,a lőszerből,már nincs tankjuk se,stb.....
Fingom sincs,hogy melyik baromságot melyik nyugati szerv írta,de mindenki átvette a másiktól. Ebbe a brit is beletartozik.Nem rémlik, hogy ez a szolgálattól ment volna ki hírnek.
Ezt jó lenne látni, hogy valóban hogyan volt megfogalmazva, már nem emlékszem.
Mert ugyebár, amire utaltam fentebb is, nem véletlen vannak a különféle jelzők:
Nem akarom megkérdőjelezni a véleményed, csak ne ess abba a hibába,hogy ez a németek véleménye. Inkább az orosz titkosszolgálat gondolja úgy,hogy akinek ez a véleménye az az ő érdekükben fog cselekedni/ nem cselekedni.Igen, én is betettem az ukrán topikba, bár gyanús volt, hogy nem AFD reklám. Ilyet nem vállaltak volna német színészek, hisz totális ignorra kerülnek. Ahhoz meg, hogy amatőr aktivisták túl profi volt. Ettől függetlenül a film üzenete hatásos és van benne igazság. Görbe tükör a Nyugat egyoldalú, alternatív véleményt nem tűrő, csakis amerikai-ukrán propagandát közvetítő sajtójának és politikai elitjének.