Én adom, ha jársz erre valamikor. @sixtus te sajnos pont nem szereted a jóféle snicccelt!Nem az öreget akartam megenni Azt hiszem nemrég felújították a kajáldát.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én adom, ha jársz erre valamikor. @sixtus te sajnos pont nem szereted a jóféle snicccelt!Nem az öreget akartam megenni Azt hiszem nemrég felújították a kajáldát.
Sertésből kell kérni,az neki tilos Mellesleg hetekkel előre kell foglalni.Én adom, ha jársz erre valamikor. @sixtus te sajnos pont nem szereted a jóféle snicccelt!
Azt hittem, a lövöldözésre utaltál finoman.Nem az öreget akartam megenni Azt hiszem nemrég felújították a kajáldát.
Nem.Azt hittem, a lövöldözésre utaltál finoman.
Attól hogy a becsületes arab nevem Bassam Assad, még nem vagyok habibi Ehetek snicceltÉn adom, ha jársz erre valamikor. @sixtus te sajnos pont nem szereted a jóféle snicccelt!
Akkor egy jó burger bár? Hawidere sör, foci és burger bár például? 14 féle csapolt sör, kb 50 üveges és úgy 30 fajta burger…Sertésből kell kérni,az neki tilos Mellesleg hetekkel előre kell foglalni.
Valaki másokkal biztos…Ehetek sniccelt
Alkoholt nem iszom kb. 15 éveAkkor egy jó burger bár? Hawidere sör, foci és burger bár például? 14 féle csapolt sör, kb 50 üveges és úgy 30 fajta burger…
Erre iszom egy sört!Alkoholt nem iszom kb. 15 éve
Én se csak whiskeyt… Ha van időd és erre jársz majd dobj rám egy üzenetet.Alkoholt nem iszom kb. 15 éve
Általában csak megyek meg jövök,de megpróbálom beiktatni.Én se csak whiskeyt… Ha van időd és erre jársz majd dobj rám egy üzenetet.
Jaaah hagyd is, nekem sem szokott egy felesleges órám lenni, csak próbáltam udvarias lenni.Általában csak megyek meg jövök,de megpróbálom beiktatni.
Hogyan kezeljük az utcákon uralkodó erőszakot és bűnözést?
Egyértelmű, be kell tiltani a késeket!
https://www.krone.at/3290870
Ausztria.
Nem folyamatos beterítés, hanem kupacok a házak előtt?Lomtalanítás, VIII. kerület?
Az ukrán topikban nyelvrontók miatt az agyam automatikusan háborús cselekményeket vizionált a sztrájkot olvasva.2024. március 12. 02:00 órától március 13. 02:00 óráig sztrájk lesz Németországban, mely a teljes németországi vasúti közlekedést érinti. A sztrájk érinti a Budapestről március 11-én induló németországi éjszakai vonatokat is.