Én úgy érzem hogy nekünk már teljesen mindegy, Juncker után is mindenki ezt mondta, csak ne az a korrupt alkoholista fasz, Ursula jobb lesz. Lett a faszt...Macron megtorpedózhatja Ursula von der Leyen újrázását
Magas uniós pozícióba juttatná Mario Draghi korábbi olasz miniszterelnököt Emmanuel Macron, ami mögött a francia uniós stratégia érvényesítése áll.index.hu
Ez egy NAGYON jo hir ti. BARKI, csak ne a VampireLeyen, azt a korrupt, gerinctelen szarhazit ki kell rugni paros labbal, es utana birosag ele rangatni az osszes korrupcios ugyeert.
Draghit sem szeretem - igazi szuszomaszo, barhol megtalalja a helyet, raadasul ex-Goldman Sachs bankar, a vilag egyik legundoritobb, leggonoszabb parazita cegenek dolgozni onmagaban szinte kizaro tenyezo nalam -, de barmelyik belga-nemet-holland parazitanal jobb lenne, az biztos. Ha Orban ezzel kiirtja a jelenlegi csotanyfeszket Brusszelbol Macronnal kozosen, az nagyon nagy huzas lenne, raadasul igy szinte biztosan baratibb EC is lenne Draghi korul (hint: visszatartott penzek)...
Na most Ursula ha megy, annak pont megint addig örülhetünk majd, míg a Macron (bankár háttér) által odasegített Draghi (bankár háttér) nem ott folytatja ahol az előbbi kettő abbahagyta!
Olaszoknak meg amúgy sem hiszem el még azt se amit kérdeznek az új elnökasszonyuk óta, a kis szöszinek is örültem, azt pofára esés lett abból is!