Jaja, tudjuk, es a Varsói Szerződés is védelmi gittegylet volt, meg a magyarok nem ünnepelték a szovjet kivonulást. Ti sosem valtoztok, hiába röhög már mindenki a komcsi ideologian, ezt azért neked is a javadra írom.
Na ez most milyen matek szerint jött ki belőled?
Mi köze van ennek ahhoz, amit az EU jelenlegi degenerációjáról írtam?
Amúgy érdemes kicsit fejlesztened az árnyalatok észlelését is, mert sokat segít.
Ugyanis, amikor azt írtam, hogy 1991-ben a magyarok nem ünnepelték a szovjetek kivonulását, nem azt mondtam, hogy egyúttal bánták is.
Lehet, hogy a te kis budai szubkultúrádban ez külön öröm volt (amit persze nem vitatok el tőled) de hidd el, a többség pont leszarta.
Szerintem csak egy igen szerény léptékű réteg volt az, aki konkrétan bánta is a dolgot.
Viszont a hülye komcsizásodról eszembe jut egy sztori.
2002 márciusában voltam a HM-III-ban (Hűvösvölgyi út) sorozáson és kiváló minősítést kaptam.
Az elbíráló "civil" két figurából az egyik a sok kummantó lapja után nagy örömmel közli velem "Nahát, úgy néz ki, maga lesz Orbán Viktor legszebb katonája!"
Erre csak annyit mondtam, "hát vagy az övé, vagy másé..."
Gyorsan megnézték a lakcímem, látták, hogy újpesti vagyok... "Na, maguknak komcsiknak ott nem valami erősek az esélyeik a választásokon..."
Szóval nem te vagy az első, aki lekommunistáz, de nem sértődök meg.
De tudod, erre azt mondom, hogyha ti horthysták nem basszátok el a dolgokat, akkor az anyai ágon arisztokrata nagymutter és nagyfater külön-külön is visszakapta volna mindazt, amit Trianon elvett tőlünk. Szóval ennyit erről.