[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 493
26 489
113
És mit? o_O

Amúgy itt jegyezném meg, hogy a Dánoknak nagyon nagy üzlet volt F-35-öst venni :D
Nehogy aztán mindegyik kiálljon hibára, amikor éppen az USA ellen kellene használni XD

Kicsi de papíron modern haderő. Azon meg el vagyok képedve, hogy nincs tengeralattjárójuk XD
Szent Isten mekkora balfékek ezek :D
A modern DE tengó az egyetlen olyan fegyver, amely bárki ellen hatásos a tengeri hadviselésben. Ezeknek meg nincs XD
A skandinávok roppant összetartók. Abban biztos is lehetsz, hogy ha eljut odáig a dolog, hogy
szükség lesz subokra, akkor a svéd és norvégoknak akad pár...

Btw nem teljesen értem, hogy miért örülnek itt egyesek ennek a trumpi fasságnak Grönlanddal.
Ilyen fasza ha valakitől elcsatolnak területeket, akarata és az ott lakók akarata ellenére......?

• Tetszik
Reactions: Veér Ispán

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
2 502
8 138
113
Éppen szemtanúi vagyunk Óceánia létrejöttének. Mint tudjuk Óceánia mindig is Eurázsiával háborúzott.
Viccet félretéve az biztos, ha ez a területi entitás létrejönne, akkor a következő évszázadban is a világ vezető hatalma maradna. És amerikát ezen kívül semmi sem érdekli, ezzel a projektel az egés

Éppen szemtanúi lehetünk Óceánia létrejöttének, és mint tudjuk Óceánia mindig is Eurázsiával háborúzott.
Viccet félretéve, ha ez az entitás léttrejönne, az garantálná az USA elsőszámú világhatalmi státuszát a következő száz évre. És ez az összes warmoggert és a deepstate-et is felsorakoztatja Trump mögé a teljes propagandagépezettel együtt. Hiszen mindig is csak a hatalom érdekelte őket, és ez az.
A böngésző összeomlása után újranyitottam az oldalt, és a félbehagyott írásom eltűnt, csak a hozzászólás elküldésekor jelent meg újra, amit viszont nem figyeltem, csak a szerkeszthetőségi idő lejárta után vettem észre. Szóval bocs ha kaotikusra sikeredett.

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 534
24 313
113
Egy kép többet mond ezer szónál:

7d8a41d178922ea29f2eaa99275c5fb3.jpg

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
16 847
61 504
113
Minek üzletelne? Elvehet bármit. A szövetségeseitől a játéktérnek megmaradt Nyugati civilizáción és kis más civilizációkból idecsapódott darabokon belül. Ki és hogy tudna itt ellentmondani!

Aki tud az nem tartozik ide (oroszok, kínaiak...)
Szerintem nem. Trump " deal"-t akar, nem háborút. Jelenleg még nem tisztán látható, miből áll a "deal", de szerintem az nem háború lesz, hanem valami, amivel az érintettek élni fognak tudni.
Ha majd utána esetleg egy dem elnök jön, az majd háborúzni fog, persze miután nobelbékedijat kapott.
Persze valójában a fràsz tudja. :)

• Tetszik
Reactions: J.G. and csibeszke

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 592
25 727
113
Esslingen 2 halott:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
2 502
8 138
113
Szerintem nem. Trump " deal"-t akar, nem háborút. Jelenleg még nem tisztán látható, miből áll a "deal", de szerintem az nem háború lesz, hanem valami, amivel az érintettek élni fognak tudni.
Ha majd utána esetleg egy dem elnök jön, az majd háborúzni fog, persze miután nobelbékedijat kapott.
Fél mexikó hozzájuk akar bejutni melózni. Simán magukhoz tudnák őket édesgetni, Grönlandot ki tudnák fizetni, vagy erőből megoldják, kanadának pedig valamilyen uniót ajánlhatnak, ami kevésbé megalázó a számukra. Igazából egy precedens kell nekik, a többi utána már nem lehetetlen.

Nber

Well-Known Member
2021. október 15.
2 125
9 739
113
Szerintem a deal:
  • Blackrock/DS megkapja Grönlandot, Kanadát Ukrajna helyett.
  • Blackrock/DS megkapja Grönlandot, Kanadát, ha életben hagyják és hagyják végigvinni a tervét.

• Tetszik
Reactions: fip7

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 442
61 424
113
De amúgy emlékeztetne vki rá, hogy mégis minek kell neki Kanada?

Segítek kicsit. Olajhomoknak hívják. Brutális mennyiség van ott belőle.
Az USA konvencionális olajkészletei, lényegében kifogytak.

Btw nem teljesen értem, hogy miért örülnek itt egyesek ennek a trumpi fasságnak Grönlanddal.

Idézd már légyszíves, hogy én mikor és hol örültem ennek? o_O

tomcat1

Well-Known Member
2014. december 30.
2 543
3 108
113
Trumpot sokan egy idiótának nézik de nem az. Elnöki tapasztalat is van már, meg jò , dörzsölt közvetlen elnöki stáb. Nem tudom mit akar elérni mindezzel de nem zörög a haraszt ha.....
Ami tényleg elképesztõ ebben az egészben , mint ahogy valamelyik olvtárs is írta , az a nemzetközi média csend , főleg a nagyon demokratikus EU tol akik minden szarba beleütik az orrukat.
Nem botlottam még elítélő nyilatkozatok hadába, kurvára látszik kinek a kezében van a póráz
A francia külügyér bevédte a dánokat rendesen. Meg is lepődtem!

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 467
20 740
113
60 MRD USD-t lazán kiköhögnek ők is.
Amúgy itt jegyezném meg, hogy a Dánoknak nagyon nagy üzlet volt F-35-öst venni :D
Nehogy aztán mindegyik kiálljon hibára, amikor éppen az USA ellen kellene használni XD
Persze, így lenne... Nem simán annyival gyengébb az export változat, hogy meglegyen minden előnyük úgy, hogy nem kell semmi ilyen trükk.
Azon meg el vagyok képedve, hogy nincs tengeralattjárójuk XD
Szent Isten mekkora balfékek ezek :D
Bezzeg ...
Segítek kicsit. Olajhomoknak hívják. Brutális mennyiség van ott belőle.
Az USA konvencionális olajkészletei, lényegében kifogytak.

Idézd már légyszíves, hogy én mikor és hol örültem ennek? o_O
1. Miért nem lehet megvenni azt az olajhomokot? Miközben arra veri a fél fórum a nyálát, hogy a az oroszok most is vesznek még uránt az oroszoktól...

2. Itt örömködsz, hogy a béna dánok tehetetlenek az USA-val szemben az általad elképzelt fegyveres konfliktusban.