Európának nem volt elég jó partnernek Oroszország, helyette Ukrajnát és a háborút választotta.
Mindenki egye meg amit főzött.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Európának nem volt elég jó partnernek Oroszország, helyette Ukrajnát és a háborút választotta.
Teljes Nyugat-Európa beállt melléjük. Ursula von der Lügen azóta is kék-sárgában pompázik, a balti csivavák sose voltak normálisak, a németek meg kitartanak a végsőkig, mint mindig.Csak hát ezt az angolszászok főzték (Nuland és kócos Boris stromanokkal), aztán mégsem ők eszik, hanem végig más farkával verték a csalánt.
Aki beállt melléjük, az meg is érdemli……………Csak hát ezt az angolszászok főzték (Nuland és kócos Boris stromanokkal), aztán mégsem ők eszik, hanem végig más farkával verték a csalánt.
van egyfajta bicskanyitogató stílusod .....pénzt nem adnék érte...egy fillért se..Majd a hozzád hasonló ilrusszósokat elviszi az özönvíz aztán makulátlan lesz.
Akkor én meg voltam róla győződve hogy extrém vad fantáziára még valami pszcichotrop anyagot is dobál, olyan hihetetlen dolgokat prognosztizált már 2014 előtt is, hogy mindig csak nevettem rajta.Hiányoznak az írásai az oldalról. Szívesen beszélgettem vele annak idején.
Ausztriában Európa véget ér Bécsnél, már Burgenland sem az, a franciáknál meg már Ausztria sem. Szóval meglátjuk, kit hívtak kaviározni.Macron hétfőre az EU államfőket csúcstalálkozóra hivta Párizsba Ukrajna ügyében. A cik ugyan európai àllamfőket ir, de EU lesz az szerintem.
(Der Standard.)
És mit csinált volna Európa közösen, mikor a békemalac blokkolt több tucat határozatot??? Foglalta volna el az Euro hadtest hazánkat?? Mert az UNió adott, pénz, paripát,fegyvert a megtámadott nemzetnek.. Eléggé nem értem, hogyan ültették volna le az oroszokat és ukránokat közös tárgyalóasztalhoz. Egyetlen történelmi ballépés volt. Mikor a háború elején meglett volna a béke és aláírta Putyin és Zelenszkijnek kellett volna, akkor a britek kiverték a balhét Kijevben, hogy ezt sem Ők sem az USA nem garantálják. És hogy mindent pótolnak és garantálják a győzelmet az ukránoknak. ezért folyt tovább a háború.. De ott tehetetlen volt Európa.Ausztriában Európa véget ér Bécsnél, már Burgenland sem az, a franciáknál meg már Ausztria sem. Szóval meglátjuk, kit hívtak kaviározni.
Egyébként meg mit vártak? Mióta mondja Orbán, h addig kell(ett volna) Európának lépni, amíg Trumpot be nem iktatják?
Mondjuk úgy tényleg nehéz leültetni az oroszokat meg az ukránokat, ha a nyelved benne van a kokaintörpe seggében, meg hadat üzensz az oroszoknak (Bearbock) meg Voronyezst is elcsatolnád (Liz Saláta). Mondjuk nem ugrasz bele egy háborúba az egyik fél oldalán, és akkor mindkét fél tárgyalópartnernek tud tekinteni.És mit csinált volna Európa közösen, mikor a békemalac blokkolt több tucat határozatot??? Foglalta volna el az Euro hadtest hazánkat?? Mert az UNió adott, pénz, paripát,fegyvert a megtámadott nemzetnek.. Eléggé nem értem, hogyan ültették volna le az oroszokat és ukránokat közös tárgyalóasztalhoz. Egyetlen történelmi ballépés volt. Mikor a háború elején meglett volna a béke és aláírta Putyin és Zelenszkijnek kellett volna, akkor a britek kiverték a balhét Kijevben, hogy ezt sem Ők sem az USA nem garantálják. És hogy mindent pótolnak és garantálják a győzelmet az ukránoknak. ezért folyt tovább a háború.. De ott tehetetlen volt Európa.
Kezded túltolni.Ezek szerint helyesled a háborút,hallotak tiz száz ezreit?És mit csinált volna Európa közösen, mikor a békemalac blokkolt több tucat határozatot??? Foglalta volna el az Euro hadtest hazánkat?? Mert az UNió adott, pénz, paripát,fegyvert a megtámadott nemzetnek.. Eléggé nem értem, hogyan ültették volna le az oroszokat és ukránokat közös tárgyalóasztalhoz. Egyetlen történelmi ballépés volt. Mikor a háború elején meglett volna a béke és aláírta Putyin és Zelenszkijnek kellett volna, akkor a britek kiverték a balhét Kijevben, hogy ezt sem Ők sem az USA nem garantálják. És hogy mindent pótolnak és garantálják a győzelmet az ukránoknak. ezért folyt tovább a háború.. De ott tehetetlen volt Európa.
Milyen meglepő, hogy az első helyen lévő német kancellár jelölt BlackRock - demokrata US báb, a másodiknak mért Weidel meg GoldmanSachs és a repi bigtech US nyomja, van ám valódi választási lehetősége a németeknek![]()
Geopolitics Live
Friedrich Merz: Germany's future leader or BlackRock's PAWN? The 69-year-old CDU leader is seen as a potential German chancellor and even a "savior" of Europe by some. But what do his ties to US financial giant BlackRock reveal about his true priorities? Merz and BlackRock: A strategic...t.me
hírek szerint pénteken a vance a beszéde után hosszasan elbeszélgetett mindkettővel, hogy miről azt nem tudniMilyen meglepő, hogy az első helyen lévő német kancellár jelölt BlackRock - demokrata US báb, a másodiknak mért Weidel meg GoldmanSachs és a repi bigtech US nyomja, van ám valódi választási lehetősége a németeknek!
Szánalmas...
Szerintem meg egyszerű ez, mivel a demokrata háttér embere Merz, nyilván nem barátkozik Vance-el. Az ő bábja Weidel.hírek szerint pénteken a vance a beszéde után hosszasan elbeszélgetett mindkettővel, hogy miről azt nem tudni
a merz azóta olyanokat nyilatkozott hogy az usa beavatkozása túlzó, vélhetően nem akaródzik neki beállni a sorba
nem hiszek abban hogy a weidel bárkinek is a bábja lenne, eléggé akaratos egy nőszemélySzerintem meg egyszerű ez, mivel a demokrata háttér embere Merz, nyilván nem barátkozik Vance-el. Az ő bábja Weidel.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..