De az még mindig csak egy poszt...pedig milyen békeszeretők ezek az arabok:Na, ezt mondom. Van itt robbantsunk mecsetet is.

De már 85 Sharia bíróság működik az UK-ban, biztos nincsenek párhuzamos társadalmak meg ilyenek

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De az még mindig csak egy poszt...pedig milyen békeszeretők ezek az arabok:Na, ezt mondom. Van itt robbantsunk mecsetet is.
Megtaláltam: India feloszlásakor (India-Pakisztán) 1-2 millió közti halott keletkezett.Mondjuk szikhet vagy nepálit még nem láttam, hogy meg akart volna ölni másokat pusztán azon az alapon, hogy más vallásúak voltak, de nem vagyok a téma szakértője.
Persze, a hindukat sem kell félteni, lakva ismerték meg egymást a muzulmánokkal, ugyebár. De nem is a mindenféle csőcselékekről meg pogromokról beszélek elsősorban most, hanem hivatásos katonákról szól a hír. Mondjuk én is csak most nézem, hogy LordBebo vagy mi a kuki, szóval jó eséllyel csak magamat triggereltem feleslegesenErről kérdezd meg a hindukat, úgy India függetlenedése körül...
Semmi ilyesmi. Csak szánalmas, hogy olyanból lesz -orosz-hátszeles- 'hír', 'valamilyen' megfontolásból, ami baromira nem hír.
Nem volt az arabokkal sem semmi gond, amíg nem kezdtek el így megfaszulni.De az még mindig csak egy poszt...pedig milyen békeszeretők ezek az arabok:
![]()
De már 85 Sharia bíróság működik az UK-ban, biztos nincsenek párhuzamos társadalmak meg ilyenek![]()
És amúgy a Purina csirkés májas vagy a Carilove halas a finomabb?Kétlem. Ez olyan lesz, mint a britek már kutyakaját esznek.
Jó, de ezekben benne volt gyarmattartók által véletlenül sem etnikai/vallási és egyéb természetes alapon meghúzott határok kódolta ellentét, nemcsak itt, hanem szinte mindenhol, leszámítva kb. a Karib-tengert.Megtaláltam: India feloszlásakor (India-Pakisztán) 1-2 millió közti halott keletkezett.
Ezt úgy egymás közt hozták össze a hinduk-muszlimok.
Ráadásként ~20 millió menekülttel.
a RealNature Wilderness sorozata sokkal menőbbÉs amúgy a Purina csirkés májas vagy a Carilove halas a finomabb?
Maguknak köszönhetik.Jó, de ezekben benne volt gyarmattartók által véletlenül sem etnikai/vallási és egyéb természetes alapon meghúzott határok kódolta ellentét, nemcsak itt, hanem szinte mindenhol, leszámítva kb. a Karib-tengert.![]()
És akkor a te szójárásoddal élve, "megfaszultak", akkor mit kellene tenni velük?Nem volt az arabokkal sem semmi gond, amíg nem kezdtek el így megfaszulni.
Ahogy a nagy részük -a régebbiek, most is értékes tagjai a trsnak, ahogy a hinduk, karibiak, pakik stb is azok.
Amíg azok is meg nem faszulnak. Bár nekik valsz több eszük van, meg már sokadik generációs ex/gyarmatlakók.
A hirtelen jött szabadság sosem tesz jót annak, aki sosem érte meg, hogy milyen is az. Gyakorlatilag mindenhol a szélsőséges nacionalizmus kapott erőre ilyen esetben (az ukránok ugyanezt gründolták össze maguknak, nincs új a nap alatt), csak rosszabb esetekben van lehetősége rögtön valaki gyengébbe/gyengébbnek gondoltba beleállnia.Maguknak köszönhetik.
Amikor pl egy lexikon sorozaton össze vesztek a muszlimok-hinduk, hogy kié legyen, amikor az alkirály
palotáját és háztartását osztották fel a két leendő állam között...
Kellett nekik függetlenség...
Ha tudnám, akkor nem itt lennékÉs akkor a te szójárásoddal élve, "megfaszultak", akkor mit kellene tenni velük?
Mert szemmel láthatóan Angliában simogatva vannak még mindig.
Ha tudnám, akkor nem itt lennék
félreEzt most úgy kell érteni, hogy elmenekültél angliából a muszlimok elől, miközben itt posztolsz , hogy minden rendben van?
Vagy valamit nagyon félre értek?
Aki idejött, már nem a Közel-Keleten van. Van benne logika, csak nekünk meg pont nem jó.OKsa
Akkor a következő etap. Európa iszlamizációja miért is jó neked?
Ha pedig nem jó, akkor nem értem amit itt a HTKA-n nyomsz...
Legyél már egy kicsit következetes. Ha neked a palesztinok bombázása egy pozitív dolog a közel-kelet topikban, akkor a Nyugat-európa topikban ne legyen számodra pozitív az iszlám előre törése.
Mert ez így nagyon skizofrém álláspont.
Ki mondta azt, hogy nekem jó? Egy rohadt szóval nem mondtam ilyet sose.OKsa
Akkor a következő etap. Európa iszlamizációja miért is jó neked?![]()
Igazából a palesztinok legnagyobb ellensége még mindig a Hamász, az elmúlt pár napban tüntettek is ott ellenük, mert a palesztinoknak is elege van belőlük, de a vezetőiket nemrég kivégezte az a barátságos szervezet. De amíg a Nyugat olyan csicska, hogy ezekkel szóba áll (mármint a HAMÁSZ-szal), simogatja az új szíriai kormányt (HTS), meg eltűri a Pro-Hamas tüntiket az országaiban, addig a palesztinoknak sincs jövője.OKsa
Akkor a következő etap. Európa iszlamizációja miért is jó neked?
Ha pedig nem jó, akkor nem értem amit itt a HTKA-n nyomsz...
Legyél már egy kicsit következetes. Ha neked a palesztinok bombázása egy pozitív dolog a közel-kelet topikban, akkor a Nyugat-európa topikban ne legyen számodra pozitív az iszlám előre törése.
Mert ez így nagyon skizofrém álláspont.
Szó szerint értékesek mert kibaszottul sokba kerülnek, ebben egyetértünkNem volt az arabokkal sem semmi gond, amíg nem kezdtek el így megfaszulni.
Ahogy a nagy részük -a régebbiek, most is értékes tagjai a trsnak, ahogy a hinduk, karibiak, pakik stb is azok.
Amíg azok is meg nem faszulnak. Bár nekik valsz több eszük van, meg már sokadik generációs ex/gyarmatlakók.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..