[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

kelepisti

Well-Known Member
2010. május 5.
3 491
10 546
113
Nem tudom miért kell egyből Magyarországra köpködni meg belpolbetyárkodni. Ráadásul bameg elég csak a híreket nézni....
@kelepisti
Miért van az hogy a hozzászólásaidnak kb 75%-ba beleszövöd MO-t, Orbánt, a NER T ?
Kurvára semmi köze ezeknek a dolgoknak egymáshoz. Magyarba azért nem nagyon jön senki mert európa csóringerebb végén van, ennyire egyszerű.
Olyan elképesztő csavarokat lejt néha az észjárásod mint Szőrnek, csak nem ugyanabban a témában
Az EU tagjakent ebben a topicban amiota a jelen Orban kormany van, csak a sajat unionkra es orszgaira bofogott mocskos lehet olvasni. Nos ebbiol van elegem, mert a teny hogy az unio majd összes orszaga mast gondol es nem oligarchia van, es nem orosz es kina párti. Raadasul az utolsok lettunk demokraciabol, autoriter hatalim birtoklasbil. Dinasztikus hatalom gyakorlásbol. Az hogy Europahoz tartozunk szerintem fel se merul. A szuverén memzetallamok halottak a vilagpiacin, kiveve a bagy hatalmaknak es nehany spec. helyzetu országnak. Mi nem tartozink kozejuk. A tloctagok itt fantazia vilagvan elnek amtalabant és csak a rosszat látják. Pedig a valosag eppen forditott aranyossag, mert majd egy millio magyar ment ki oda jobban elni

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
3 030
14 076
113
Az EU tagjakent ebben a topicban amiota a jelen Orban kormany van, csak a sajat unionkra es orszgaira bofogott mocskos lehet olvasni. Nos ebbiol van elegem, mert a teny hogy az unio majd összes orszaga mast gondol es nem oligarchia van, es nem orosz es kina párti. Raadasul az utolsok lettunk demokraciabol, autoriter hatalim birtoklasbil. Dinasztikus hatalom gyakorlásbol. Az hogy Europahoz tartozunk szerintem fel se merul. A szuverén memzetallamok halottak a vilagpiacin, kiveve a bagy hatalmaknak es nehany spec. helyzetu országnak. Mi nem tartozink kozejuk. A tloctagok itt fantazia vilagvan elnek amtalabant és csak a rosszat látják. Pedig a valosag eppen forditott aranyossag, mert majd egy millio magyar ment ki oda jobban elni
Én értem ezt, ez a te véleményed, nincs is bajom ezzel ,csak az nem kis teljesítmény hogy mondjuk egy Francia nogo zónáról egybõl MO ra asszociálsz. Na ezt nem értem.
Szerény véleményem szerint egy Óóbánn meg NER nélküli MO is legalább ilyen csóró lenne, cserébe lenne egy nagy halom afrikai meg ázsiai meg mittoménmilyen migri, még több "demokrácia" , mégtöbb LGBTQ meg mindaz ami ezzel jár.

imike

Well-Known Member
2013. január 29.
2 444
9 622
113

kelepisti

Well-Known Member
2010. május 5.
3 491
10 546
113
Én értem ezt, ez a te véleményed, nincs is bajom ezzel ,csak az nem kis teljesítmény hogy mondjuk egy Francia nogo zónáról egybõl MO ra asszociálsz. Na ezt nem értem.
Szerény véleményem szerint egy Óóbánn meg NER nélküli MO is legalább ilyen csóró lenne, cserébe lenne egy nagy halom afrikai meg ázsiai meg mittoménmilyen migri, még több "demokrácia" , mégtöbb LGBTQ meg mindaz ami ezzel jár.
Eppen elibb irtatok, hogy ilyen szar csoro orszag a nem jonnek nyugat europabol. Mivel mi szart se adunk meg sajat állampolgároknak se nem natad izt szinte senii. Lasd a 2015-ot nepbandorlast amikor csak deken nejottek eszako. es eszak nyugaton meg kimentek a menekultek... Ez egy ismet fidesz sztereotípia. A valóság hogy nagyon kevesen maradnabak itt. A videk idegengyulolo, allami tamogatas segitseg szinte nincs... Es képzetlenek..

• Vicces
Reactions: vata

deze75

Well-Known Member
2010. április 25.
1 196
3 689
113
Eppen elibb irtatok, hogy ilyen szar csoro orszag a nem jonnek nyugat europabol. Mivel mi szart se adunk meg sajat állampolgároknak se nem natad izt szinte senii. Lasd a 2015-ot nepbandorlast amikor csak deken nejottek eszako. es eszak nyugaton meg kimentek a menekultek... Ez egy ismet fidesz sztereotípia. A valóság hogy nagyon kevesen maradnabak itt. A videk idegengyulolo, allami tamogatas segitseg szinte nincs... Es képzetlenek..
a vidék nem hülye....nem adja fel a nyugodt kis életét a sok hülye ....izmusotokért...és csak szítod továbbra is a gyűlöletet...

kelepisti

Well-Known Member
2010. május 5.
3 491
10 546
113
a vidék nem hülye....nem adja fel a nyugodt kis életét a sok hülye ....izmusotokért...és csak szítod továbbra is a gyűlöletet...
Akkor mehse maradnának a menekultek? Mikor nektek meg a varosiak ia gyuttmrntek? Es Ti vekengtek europai metetekben, mikor a falubol havonta 1x mrnrek a barksba krvoshoz meg bevasarolni a plszaban?

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
17 019
23 728
113
Akkor mehse maradnának a menekultek? Mikor nektek meg a varosiak ia gyuttmrntek? Es Ti vekengtek europai metetekben, mikor a falubol havonta 1x mrnrek a barksba krvoshoz meg bevasarolni a plszaban?
Mi lenne, ha megtanulnál rendesen írni telefonon is? Másoknak sikerül, szóval nem lehetetlen. Vagy elveszett a szemüveged?

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
31 950
140 341
113
Pisti ha arra vagy kíváncsi miért szavaz a vidék úgy ahogy, elég ha tükörbe nézel....

Megtestesíted mindazt ami a " városi értelmiségi" negatív sztereotípiája.

Az meg hogy bakker azt hiszed hogy a "vidék" egyenlő egy borsodi 40 fős zsàkfaluval hát a saját szegénységi bizonyítványod.

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
3 067
9 807
113
Rendőrként több embert mentettem meg, mint amit te valaha is fogsz, akkor miért akarsz velem "flexelni"? Mondjuk rajtam el is kopna a flex korongod.
Tudod a "bal"-nak a rendőr olyan, mint egy szresszlabda, amit neki "joga" szidni, bírálni, leköpni, rúgdosni.
És szintén "joga" követelőzve számonkérni miért nem intézkednek azonnal és feltétlenül az ő érdekükben, ha éppen annak érzik szükségét.

kelepisti

Well-Known Member
2010. május 5.
3 491
10 546
113
Pisti ha arra vagy kíváncsi miért szavaz a vidék úgy ahogy, elég ha tükörbe nézel....

Megtestesíted mindazt ami a " városi értelmiségi" negatív sztereotípiája.

Az meg hogy bakker azt hiszed hogy a "vidék" egyenlő egy borsodi 40 fős zsàkfaluval hát a saját szegénységi bizonyítványod.
Én nagyon tisztelem a vidékieket, és nagyon sok vidéki családtagom és ismerősöm van.
Az általánosítás arra vonatkozott, ahogy a felém írt a vidéki "suttyok" mindent jobban tudnak stilusú írás volt..
lásd: a //vidék nem hülye....nem adja fel a nyugodt kis életét a sok hülye ....izmusotokért...és csak szítod továbbra is a gyűlöletet...//

Tegyük hozzá, hogy a városokban élő "értelmiség" pld. a Lázár infokon értelmes kérdéseket tesz fel, és Ők is vidék. A probléma helyes írtad a klf kistelepüléseken élő emberekkel van, akiket egy zsák krumpli és közmunka éltet, és tudjuk hova szavaznak (még büszkén jelzi a kormánypárti sajtó is, hogy ezek már leszavaztak ilyenkor és olyankor 1-2 óra alatt.. Nos ezek azok akiknek az életszívonala semmit se javult az elmúlt években, már nincs iskola, bolt, orvosi rendelő de mégis ezekre szavaz. Nos. Ennyi..

• Vicces
Reactions: fip7

tindalos

Well-Known Member
2011. október 8.
1 686
5 904
113
Lehet hogy qurva képzett vagy és qurvára okosnak hiszed magad de az biztos hogy emberileg annyit nem érsz mint bármelyik aluliskolázott vidéki paraszt bakancsán a kutyaszar. Látod te egyáltalán hogy mit írsz te szerencsétlen beteg ember?

A modik miért hagyják ezt az autista faszkalapot ámokfutni?

arcas

Well-Known Member
2013. március 20.
7 700
26 550
113
Nem tudom miért kell egyből Magyarországra köpködni meg belpolbetyárkodni. Ráadásul bameg elég csak a híreket nézni....
@kelepisti
Miért van az hogy a hozzászólásaidnak kb 75%-ba beleszövöd MO-t, Orbánt, a NER T ?

A modik miért hagyják ezt az autista faszkalapot ámokfutni?

OFF
...nekem elég volt kétszer számra vennem a folyami forradalmár témák általam tapasztalt vagy feltételezett érinthetetlenségét és máris véglegessel fenyegettek.

Ha az embert valóban érdekli mások véleménye kénytelen elolvasni mindazt, amit nekik megengednek és nem reagálni rá egyen egyenként. Rá kellett ébredni, hogy a lelki béke mindennél fontosabb. :) Meg kell tanulni élvezni a megkeseredett Trumpozást ép úgy mint a minden témában felbukkanó NER-ezést meg a többit.
ON

Szerencsére még azért találni olyan haditechnikai újságirót, bloggert, aki maximálisan ügyel a szakmaiságra akkor is, ha egy problémát jár körül. A magánvéleménynek is meg lehet egy ilyen cikkben a helye, ha azt pl. egy külön bekezdésben teszi kiemelve már az elején annak magánvélemény voltát. Ha meg egy szakmai fórumon is aktiv az illető akkor meg tényleg oda kellene figyelnie arra hol mit ir. Pistinek is vannak jó napjai, a mostaniak lehet pont nem azok...:oops:

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
31 950
140 341
113
OFF
...nekem elég volt kétszer számra vennem a folyami forradalmár témák általam tapasztalt vagy feltételezett érinthetetlenségét és máris véglegessel fenyegettek.

Ha az embert valóban érdekli mások véleménye kénytelen elolvasni mindazt, amit nekik megengednek és nem reagálni rá egyen egyenként. Rá kellett ébredni, hogy a lelki béke mindennél fontosabb. :) Meg kell tanulni élvezni a megkeseredett Trumpozást ép úgy mint a minden témában felbukkanó NER-ezést meg a többit.
ON

Szerencsére még azért találni olyan haditechnikai újságirót, bloggert, aki maximálisan ügyel a szakmaiságra akkor is, ha egy problémát jár körül. A magánvéleménynek is meg lehet egy ilyen cikkben a helye, ha azt pl. egy külön bekezdésben teszi kiemelve már az elején annak magánvélemény voltát. Ha meg egy szakmai fórumon is aktiv az illető akkor meg tényleg oda kellene figyelnie arra hol mit ir. Pistinek is vannak jó napjai, a mostaniak lehet pont nem azok...:oops:
Hát írta más topikban hogy komoly egészségügyi gondjai vannak szóval ez esélyesen kihat a lelkiállapotára is.

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 237
14 290
113
@kelepisti

Pisti, én annyit szeretnék kérni, hogy szakújságíróként a tagok által fentebb (teljesen jogosan) kifogásolt produktumokat ne csak nálunk jelentesd már meg, hanem a saját felületeden is.
Amíg ott nem szidod ilyen hévvel a kormányzatot, opcionálisan kül. társadalmi csoportokat, addig itt sem kellene. Ne más szerszámával egyengessük már a csalánt.

Finoman szeretném megjegyezni, hogy veled ellentétben mi pl. nem nagyon kapunk Magyarországról meghívókat... aminek a mibenlétét pontosan érted.

Jano64

Well-Known Member
2021. március 7.
437
2 495
93
Csodálom, hogy egy képzett katona ennyire nem látja a folyamatokat, a túlcsordulás esete fog fennforogni. A nyugati célállamok ha elkezdenek lezárni, vagy szigorítani,akkor igenis meg fognak itt is jelenni, Mert a szociális juttatás lenyúlása is fontos feladat, de az iszlamizáció sokkal fontosabb, és ahhoz elegendő bárhol az EU-ban bennt lenni.
Ez a vélemény biztosítja a következő FIDESZ 2/3-ot. Ez a belvárosi buta arrogancia. Nézzétek már meg egy 7.-8. ker utcaképét. Nem fogtok találni egy fizikailag- mentálisan ép járókelőt.
Én egy vidéki házból írok, optikai szálas internetem, mobil internetem van. Felsó fokú végzettségem, több járművem, és ha kell 2 óra alatt Pesten vagyok.
Mennyivel vagytok többek ti városlakók, mert hallgathatjátok a villamost. Ezen buktok mindig el,és meg is érdemlitek. Uff!(Azt hiszem ideges lettem, de már ki is írtam magamból.)