ovasistvan.hu/2017/02/06/malloch-trump-eu-s-nagykovetjeloltje-eloben-kuldte-el-a-loszarba-az-eu-t-ma-reggel-a-bbc-n/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
http://888.hu/article-a-sved-pisziterror-egy-rendor-szemevel
Peter Springare egy átlagos rendőr Svédország Örebro nevű városkájában:
Tényleg nem tudom kitalálni, hogy mi lesz Svédországgal. Nem akarom ismételgetni a mantrát, de az az őszinte véleményem, hogy úgymond Svédország elveszett. Szerintem ha hirtelen felébrednének és választanának egy erősen jobboldali kormányt, akkor sem lehet ezt a helyzetet megmenteni.http://888.hu/article-a-sved-pisziterror-egy-rendor-szemevel
Peter Springare egy átlagos rendőr Svédország Örebro nevű városkájában:
„Elfáradtam már. Amit most írok, nem lesz politikailag korrekt. Nekünk, állami dolgozóknak tilos ezeket megosztani Önökkel, adófizetőkkel. Ezért kirúghatnak engem és megvonhatják a fizetésemet. De nem érdekel, amúgy is nyugdíjba vonulok nemsokára, 47 év munkaviszony után. Innentől kezdve heti rendszerességgel be fogok számolni a rendőrségi nyomozásaimról itt Örebroban. Nem lesz sok összecsengés az állami statisztikákkal, sem pedig a baloldali kriminológusok álláspontjával.
A nyugdíjasaink szenvednek, az oktatás kaotikus, az egészségügy pedig a rendőrséggel együtt romokban hever. Mindenki tudja ennek az okát, csak senki nem meri kimondani. Svédország mindig is abban az illúzióban élt, hogy nyersanyagkészletének segítségével sikerül egy politikailag korrekt utópiát építenie egy vallások által megnyomorított világban.
Lássuk milyen ügyek kerültek hozzám, hétfőtől péntekig: nemi erőszak, nemi erőszak, tettlegesség, nemi erőszak, zsarolás, fenyegetőzés, hivatalos személy elleni erőszak, hivatalos személy megfenyegetése, drogkereskedelem, illegális drogbirtoklás, emberölési kísérlet, megint nemi erőszak, zsarolás és verekedések.
A gyanúsítottak nevei: Ali Mohamad Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, újra, ismét, megint, Christoffer … nahát. Igen, egy svéd név is feltűnik egy droggal történő visszaélés kapcsán. Mohammed Mahmod Ali, megint, és megint.
A gyanúsítottak származási országa: Irak, Irak, Törökország, Szíria, Afganisztán, Szomália, ismét Szíria, Szomália, két ismeretlen ország, Svédország. A gyanúsítottak több mint feléről nem tudni, honnan jött. Nincsenek papírjaik, ezért hazudnak a származásukkal kapcsolatban.
És itt most csak Örebroról beszélek. Ezek az esetek pedig 100 %-ban kitöltik a nyomozási kapacitásunkat. Lassan már 10-15 éve ez a helyzet. Jövő hét pénteken jelentkezem a heti beszámolóval.”
De meg lehet, csak a lehetséges szóba jöhető módszerek miatt Svédország a következő 100 évre náci bélyeggel élne létezne tovább. Ennek már nincsen úgymond humánus megoldása.Tényleg nem tudom kitalálni, hogy mi lesz Svédországgal. Nem akarom ismételgetni a mantrát, de az az őszinte véleményem, hogy úgymond Svédország elveszett. Szerintem ha hirtelen felébrednének és választanának egy erősen jobboldali kormányt, akkor sem lehet ezt a helyzetet megmenteni.
Ott már túl vannak a kiritikus 24h a beteg halott csak a rákot táplálja a test!Tényleg nem tudom kitalálni, hogy mi lesz Svédországgal. Nem akarom ismételgetni a mantrát, de az az őszinte véleményem, hogy úgymond Svédország elveszett. Szerintem ha hirtelen felébrednének és választanának egy erősen jobboldali kormányt, akkor sem lehet ezt a helyzetet megmenteni.
De mért jó én jártam refis egyetemi gyülekezetbe de nem értették, mért üzök harcművészet, meg katólikusoknál mi ez szentek tisztelete.Csak a katolikus országokban létezik nemzeti ellenállás a multikulturalizmussal szemben.
De mért jó én jártam refis egyetemi gyülekezetbe de nem értették, mért üzök harcművészet, meg katólikusoknál mi ez szentek tisztelete.
Egy katolikus közösségben is felvette ez a kérdés egy fiatal válaszom két név volt Szent István és Szent László. Úgy éltek Istennek tetsző életet, hogy közben kezükben a vasról gyakran vércsepegett.
De meg lehet, csak a lehetséges szóba jöhető módszerek miatt Svédország a következő 100 évre náci bélyeggel élne létezne tovább. Ennek már nincsen úgymond humánus megoldása.
Gyűjtőtáborok, tömeges, erőszakos kitoloncolások valamely afrikai vagy közel keleti országba.
Tudod mit ha elfogadod a vallást a teremtés története és hogy csak az első emberek tagadták meg Isten parancsait.Az azért túlzás hogy Istennek tetsző életet éltek volna. A katolikus egyháznak... (Más dolog hogy a magyar nemzet sokat köszönhet nekik).
Majd jönnek délebre mint a sáskákKiváncsi leszek, ki fog dolgozni ott északon, ha elfogynak a Svédek. Mer segíjke az kéne. Ott a nap népe nem él meg, mert konkrétan 1 tél alatt mind megdöglik. Nincs meleg, se banánfa.