Hát ez nagyon PC volt, itt egy videó a rendőrkutya helyes használatáról.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát ez nagyon PC volt, itt egy videó a rendőrkutya helyes használatáról.
Egy komment alatta, kiemeltem a lényeget:
Egy komment alatta, kiemeltem a lényeget:
Ez a nem semmi, 4 rendőr alig tudott EGY embert megállítani. Még szerencse, hogy hívtak erősítést. Anyám, ha egyszer valaki megszervezi a bevándorlókat, Európa 2 perc alatt fog elbukni...
Nem ertem, miert nem lehet ezeket felszolitas utan lesokkolni vagy labon loni. Az en liberalis ertekrendembe belefer)))
A tiedbe igen, de a nyugati migráns jogvédőkébe és újságírókéba meg nem és sajnos ők nagyon is számítanak, mert utánna ők hurcolják mg a rendőröket.Nem ertem, miert nem lehet ezeket felszolitas utan lesokkolni vagy labon loni. Az en liberalis ertekrendembe belefer)))
Elég vicces, vagy inkább siralmas, hogy ott vannak négyen plusz a kutya és erősítést akar hívni. Mégis hányan kellenek egy ember megfékezéséhez?Egy komment alatta, kiemeltem a lényeget:
Ez a nem semmi, 4 rendőr alig tudott EGY embert megállítani. Még szerencse, hogy hívtak erősítést. Anyám, ha egyszer valaki megszervezi a bevándorlókat, Európa 2 perc alatt fog elbukni...
Na látod ezt én sem értem! Mi a francnak finomkodtak vele? Kb a felvétel kezdete után 2 másodperccel elő kellett volna venni a gumi botot, miután meg lent van a földön bilincset rá azt szó szerint bedobni a rabszállítóba és a probléma megoldva. Deviáns, a társadalomra veszélyes embereket minél hamarabb "ártalmatlanná" kell tenni, hogy ne jelentsenek veszélyt a többiekre. Természetesen ha nem fenyegeti mások életét nem kell rálőni, de attól még erőt lehet vele szemben alkalmazni. Ilyen esetben meg pláne. Döbbenet, hogy évek alatt az ember szeme láttára a normálisból, hogy megy át a világ az abnormalitás irányába.
A videóban szereplő rendőrök legalább támadtak a múltkori 11 angol rendőr vs féreg videóban sokkal szánalmasabb amit láthattunk :'(S még milyen hitetlenkedve röhögtünk a jövő rendőrein a Pusztító című filmben?
Erre tessék, még 2032-ig sem kell várni. Eszem megáll.
A videóban szereplő rendőrök legalább támadtak a múltkori 11 angol rendőr vs féreg videóban sokkal szánalmasabb amit láthattunk :'(
A videóban szereplő rendőrök legalább támadtak a múltkori 11 angol rendőr vs féreg videóban sokkal szánalmasabb amit láthattunk :'(
Miért, az írek angolul beszélnek?Úgy néz ki megvan az első Ír áldozata is a kék bálnának.
https://www.thesun.ie/news/997488/c...lue-whale-twisted-game-heartbroken-dad-fears/
Ill. ma hallottam a rádióban,hogy valamelyik angol gigabank székházat keres Dublinban,mondván,nekik jó lesz az eu-ban is,brexiteljenek akik akarnak....
https://www.theguardian.com/world/2016/dec/25/uk-banks-financial-firms-moving-ireland
Az egyetlen angol nyelvű,törvénykezésű ország lesz az eu-ban,ha a majmász angolok tényleg kilépnek,akkor az Irek betaláltak az amcsi,kanadai cégekkel,mind itt keres majd bázist az eu-ba.