Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pont ezen gondolkodtam, miután megnéztem egy, a sárgamellényesekről szóló videót. Egyrészt a készítő is egy elitellenes, a fehér munkásosztályból induló európai tavaszt vizionált (későbbre meg amerikait!), másrészt a kommentek is teli voltak lelkesedéssel. Németország kapcsán megoszlottak a vélemények, hogy "van-e még tökük". Szóval jó kérdés, hogy mi folyik itt.Úgy látom kezd felbolydulni a méhkas szerte európában. Vajon ez még csak a provokáció, vagy ez már a beindíott gépezet?
Hogy mondjam finoman. Nem normális.Ja meg hogy 1 év Hitlert kíván Németországban mindenkinek hogy rend legyen a fejekben.
1 év? Szerintem teljesen igaza van, amíg nincs viszonyítási alapja velem együtt a mai társadalomnak hogy milyen szerencsés élete van addig nincs felelősségteljes életvitel, nihil van. Mit gondolsz aki végig élte azt a korszakot és a végén ott maradt egy félig hiányzó családdal, lerombolt otthonnal, munkanélküliséggel mit szól a mai Németországhoz? Mikor gyerekkorába azt verték a fejébe hogy te fiam übermensch vagy, most meg hogy te papi untermensch.Hogy mondjam finoman. Nem normális.
Ajaj mi lesz itt alig 10 éven belül! Belegondolni is rosz
Még jó hogy, ne is akarjunk benne lenni.Alakul az új Frank Birodalom. Ez lesz az EU 2 alapja. Amiben mi már nem leszünk benne:
https://444.hu/2019/01/22/nagy-szerzodest-irt-ala-merkel-es-macron
Nem új gondolat. Vicces, hogy a németek képesek voltak ezért kirobbantani egy világháborút (lásd: Mitteleuropa terv), most meg majd megcsinálják vér nélkül. Sajnálom, hogy a britek kilépnek. Nem lesz az EU-n belül aki ellensúlyozza a német hegemóniát.Alakul az új Frank Birodalom. Ez lesz az EU 2 alapja. Amiben mi már nem leszünk benne:
Ja tényleg jól ellensúlyozták a brittek...csak két világháború robbant ki az ellensúlyozás során 25 év alatt. Mondjuk lehetett volna 3 is,szóval.Nem új gondolat. Vicces, hogy a németek képesek voltak ezért kirobbantani egy világháborút (lásd: Mitteleuropa terv), most meg majd megcsinálják vér nélkül. Sajnálom, hogy a britek kilépnek. Nem lesz az EU-n belül aki ellensúlyozza a német hegemóniát.
Jut eszembe, ilyen horderejű kérdésekben csak illene megkérdezni a nép véleményét is. Igaz, ezekben a fenenagy demokráciákban még az EU 1-ről sem volt népszavazás, amennyiben én jól tudom. Franciaország és Németország manapság nem éppen a stabil és egységes társadalmáról híres, gondolom hogy pl. a sárgamellényesek sem örülnének túlzottan annak, hogy a 18%-on álló elnökük az európai integráció építésére költené az adófizetők pénzét.Alakul az új Frank Birodalom. Ez lesz az EU 2 alapja. Amiben mi már nem leszünk benne:
Szerintem előjáték, megnézik a össztársadalmi reakciókat, a "kormányok" reagálását és azután amikor kiismerték akkor indulhat a gépezet.Úgy látom kezd felbolydulni a méhkas szerte európában. Vajon ez még csak a provokáció, vagy ez már a beindíott gépezet?
Én az EU-n belül értettem.Ja tényleg jól ellensúlyozták a brittek...csak két világháború robbant ki az ellensúlyozás során 25 év alatt. Mondjuk lehetett volna 3 is,szóval.