T
Törölt tag 008
Guest
Ha jól láttam a kutya volt az egyetlen tökös a bandába. Ezt a bénázást. Miért nem lőtték le?Állítólag október 4-én rotterdamban:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha jól láttam a kutya volt az egyetlen tökös a bandába. Ezt a bénázást. Miért nem lőtték le?Állítólag október 4-én rotterdamban:
Ezt a töketlen bandát! A 30 kilós kutya viszi a földre, ők meg állnak és nézik. Aztán négyen(!) nem tudják megbilincselni!Állítólag október 4-én rotterdamban:
Four cops and a dog vs dangerous man in Rotterdam mosqueEmbedded media from this media site is no longer available
Már az nagy dolog, hogy hivatalosan bemehettek és ráadásul kutyával. Némely irányzat követői a kutyákat is tisztátalannak tartják, mecsetbe meg szerintem állatot amúgy sem lehet vinni. Rotterdamban meg pláne nem érdemes felbőszíteni a török-mocro iszlám közösséget mert az polgárháborús helyzetet okozna.Ha jól láttam a kutya volt az egyetlen tökös a bandába. Ezt a bénázást. Miért nem lőtték le?
Állítólag október 4-én rotterdamban:
Four cops and a dog vs dangerous man in Rotterdam mosqueEmbedded media from this media site is no longer available
Nem tudom, kicsit fura, de az elet csinal furcsa dolgokat. Ha jol lattam eleg meretes kes volt nala, fura hogy a fegyvert nem vettek elo ilyenkor,meg semmi mas kenyszerito eszkozt, pl botot. Eleve a kutyaval akartak megfogatni, csak mi van ha ez nem sikerul.Ezek aztán a rend őrei.
Mikor fognak tőlünk bocsánatot kérni trianonért,pl?
https://index.hu/kulfold/2019/10/02...tositas_soran_maori_torzseket_meszaroltak_le/
https://m.origo.hu/nagyvilag/20191006-svedorszag-migransok-nem.html
"Hiába kapott több tízezer migráns tartózkodási engedélyt Svédországban 2015-ban, közel 90 százalékuk nem tudott elhelyezkedni a munkaerőpiacon, döntő többségük önkormányzati segélyekből él - derül ki a V4NA nemzetközi hírügynökség által ismertetett, frissen közzétett adatokból."
Gondolom magassan képzett a koránt töviről hegyiről ismerőkről van szóSenki ne gondolja, hogy ez a bevándorlók hibájából van így! Sokkal inkább valószínű, hogy a kirekesztő, előítéletes svéd társadalom nem fogadja el őket, ezért nem tudnak érvényesülni, nem kapnak munkát.
Senki ne gondolja, hogy ez a bevándorlók hibájából van így! Sokkal inkább valószínű, hogy a kirekesztő, előítéletes svéd társadalom nem fogadja el őket, ezért nem tudnak érvényesülni, nem kapnak munkát.