Én ugyanezt kérdezem a magyar bal oldaltól.Továbbra sem ertem. Ez a francia balliberalis elit ne m felti a sajat népet, orszagát? Mi vezerli őket?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én ugyanezt kérdezem a magyar bal oldaltól.Továbbra sem ertem. Ez a francia balliberalis elit ne m felti a sajat népet, orszagát? Mi vezerli őket?
Pénz? Hol itt a pénzt? Miből, honnan van a pénz?Illetve ha csak ennyiről szól az egesz akkor latjak, hogy gyermekeik jövőjet teszik tönkre?A perverzió es a pénz! semmi más!
Pénz? Hol itt a pénzt? Miből, honnan van a pénz?Illetve ha csak ennyiről szól az egesz akkor latjak, hogy gyermekeik jövőjet teszik tönkre?
In Sweden, during a handball match, a car punched a wall into the hall
Nem tudni még, hogy terrorcselekmény volt-e. Állítólag csak részeg volt a sofőr. De a lényeg az a teremben lévők reakciója. Jól mutatja a Svédországban uralkodó állapotokat.
El kell ismerni, hogy fegyelmezetten reagáltak. A biztonságiak (?) pedig odamentek a kocsihoz, pedig fel is robbanhatott volna.
Európa nem lesz muszlim. Lehet, hogy elvész Franciaország, Svédország, Britannia, stb., de itt előbb-utóbb vér fog folyni. Muszlim is, keresztény is, ateista is. Ez is azoknak a bűne, akik nem a hazájukban, Szíriában, Afganisztánban, stb. segítenek az embereknek, ott maradni, jobban, tisztességesen élni, hanem ráömlesztik őket Európára.
Az ő lelkükön fog száradni néhány millió európai halott!
Nincs ellenállás csak a periférián. Sem tömeges igény nincs erre, sem lehetőség. A média brutálisan torzít.Európa nem lesz muszlim. Lehet, hogy elvész Franciaország, Svédország, Britannia, stb., de itt előbb-utóbb vér fog folyni. Muszlim is, keresztény is, ateista is. Ez is azoknak a bűne, akik nem a hazájukban, Szíriában, Afganisztánban, stb. segítenek az embereknek, ott maradni, jobban, tisztességesen élni, hanem ráömlesztik őket Európára.
Pont ezt látom én is.Szerintem "behódolás" lesz. Nem lesz vérfürdő, csak szép fokozatosan átveszik a hatalmat.
Ja, Erdélyt is jól megvédtük.Európa nem lesz muszlim. Lehet, hogy elvész Franciaország, Svédország, Britannia, stb., de itt előbb-utóbb vér fog folyni. Muszlim is, keresztény is, ateista is. Ez is azoknak a bűne, akik nem a hazájukban, Szíriában, Afganisztánban, stb. segítenek az embereknek, ott maradni, jobban, tisztességesen élni, hanem ráömlesztik őket Európára.
A jobb vagy a bal kezukkel turlik ki a segguket, vagy egyikkel se, vagy hogy van ez naluk? A koran miatt van azt tudom, nehogy xaros legyen.Folytatódik az iszlám térnyerés Nyugat-Európában
Folytatódik az iszlám térnyerés Nyugat-Európában, ezt Dezső Tamás, a Migrációkutató Intézet igazgató mondta hétfő este az M1 aktuális csatornáján. A szakértő szerint a legszerényebb becslések szerint is megháromszorozódik Európában az iszlám hátterű népesség 2050-ig, de a legrosszabb forgatókönyv szerint az európai lakosság harminc százaléka már iszlám hátterű lesz.
Nemzetközi kutatások szerint Európa lakosságának jelenleg 4,95 százaléka iszlám hátterű, ami 2050-ig 15 százalékra emelkedhet, ha nem lesz migrációs nyomás. Ha közepes erejű lesz a migrációs nyomás, akkor ez az arány 20-25 százalék lehet,ha pedig nagy, akkor akár 30 százalék is- fejtegette az igazgató.
Muszlimok imádkoznak Potsdamban (illusztráció)
https://www.origo.hu/nagyvilag/20191202-folytatodik-az-iszlam-ternyeres-nyugateuropaban.html
A viking ver...In Sweden, during a handball match, a car punched a wall into the hall
Nem tudni még, hogy terrorcselekmény volt-e. Állítólag csak részeg volt a sofőr. De a lényeg az a teremben lévők reakciója. Jól mutatja a Svédországban uralkodó állapotokat.
Ja, Erdélyt is jól megvédtük.
Ugyanaz a recept. Teleszülés elrablás. Ez ellen egyedül Izrael tudott védekezni.
Ja, Erdélyt is jól megvédtük.
Ugyanaz a recept. Teleszülés elrablás. Ez ellen egyedül Izrael tudott védekezni.
Nem tudom sajnos, hogy ilyen esetekben mi a szabály náluk...A jobb vagy a bal kezukkel turlik ki a segguket, vagy egyikkel se, vagy hogy van ez naluk? A koran miatt van azt tudom, nehogy xaros legyen.