Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, de mi lesz ha megérkezik Erdogan mind a 4 milliója? Nincs olyan kerítés, nincs annyi ember, nincs annyi lőszer... és ne hidd, hogy nem lesz aki majd lázítja őket és fegyvert ad nekik.De legalább a görögök végre védik a határukat! Egy ideje már nem számoltam azzal, hogy létezik még ez az ország.
Hát azok nem a görögök lesznek. Merkel adagolja nekik az oxigént a túléléshez. Ha a Zöldek vagy az SPD rákezd a régi willkommen nótára, akkor gumibot helyett buszokra váltanak és brindul a migránstaxi.Van annyi taposóakna, lőszer, kutya. Nem mind akar ám meghalni a jobb és gazdagabb élet reményében. Csak meg kell nekik mutatni, hogy mi mégsem vagyunk olyan puhapöcsök itt EU ban, mint gondolják!
Darabra igen, de nincsen kitelepítve aknazár, kiépítve komoly védművek, kivezényelve hadsereg, kihordva hadianyag, mert az évtizedes agymosás megtette hatását, a szándék hiányzik, mégis milyen mai politikus vállalná be, hogy közéjük géppuskázik? Ha ez a 4 millió tényleg megérkezik, Európának vége.Van annyi taposóakna, lőszer, kutya. Nem mind akar ám meghalni a jobb és gazdagabb élet reményében. Csak meg kell nekik mutatni, hogy mi mégsem vagyunk olyan puhapöcsök itt EU ban, mint gondolják!
Akarat és elhatározás kell, semmi más! Valakinek végre meg kéne mutatni, hogy ha a sarkunkra állunk, a sápadtarcú keresztény is tud ám csúnya undok lenni!Darabra igen, de nincsen kitelepítve aknazár, kiépítve komoly védművek, kivezényelve hadsereg, kihordva hadianyag, mert az évtizedes agymosás megtette hatását, a szándék hiányzik, mégis milyen mai politikus vállalná be, hogy közéjük géppuskázik? Ha ez a 4 millió tényleg megérkezik, Európának vége.
Engem nem a görögök érdekelnek első sorban! Magyarország annál inkább! Rajtam múlna már a technikai határzár kapná az aknásítást saját oldalon. Akit nem hívtunk és jön, az magára vessen!Hát azok nem a görögök lesznek. Merkel adagolja nekik az oxigént a túléléshez. Ha a Zöldek vagy az SPD rákezd a régi willkommen nótára, akkor gumibot helyett buszokra váltanak és brindul a migránstaxi.
Nos, Románia felé nincs kerítésünk, ezt jól tudják a kipcsák vajda török szövetségesei.
Átállás.És mi a hivatalos román álláspont? Átengedés?
Nos, Románia felé nincs kerítésünk, ezt jól tudják a kipcsák vajda török szövetségesei.
Mondtam hogy piktogram is kell, hogy minden hülye megértse !Mondjuk, egyszerű volt! Kitettem kommentben utána:
NO to Hungary! Landmines all over the border !!!!
Akarat és elhatározás kell, semmi más! Valakinek végre meg kéne mutatni, hogy ha a sarkunkra állunk, a sápadtarcú keresztény is tud ám csúnya undok lenni!
Ha én békében sétálgatni szeretnék bármely afrikai országban és nincs vízumom, úgy kivágnak, mint macskát sz..ni.Igazából, ha megint idejönnek és netán a kerítés első részét szétbontják akkor kb itt véglegesen elásták magukat, az ellenzék már nem tud rájuk úgy hivatkozni, hogy "humanitárius okokból lássuk el őket", "csak békésen át akarnak menni az országon" stb-stb...