[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 051
92 107
113
HAJRÁ Görögök, HAJRÁ Európa!!!
Azért a másik oldal sem tétlenkedik. Folyik az érzékenyítés.
DonathAnnaINSTAGRAM-450x800-1.jpg
 
 • Tetszik
Reactions: borisz

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 528
45 185
113
Azért a másik oldal sem tétlenkedik. Folyik az érzékenyítés.
DonathAnnaINSTAGRAM-450x800-1.jpg
Felőlem már most kézen is foghatná Cseh Katkát, és mehetnének együtt Leszboszra a menekülttáborba az áttörési kísérleteknél lepattant és megsérült "fiatalokat" ápolgatni! Még az is lehet hogy valamelyik kiváló világfi elveszi őket, mondjuk 4. feleségnek!
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 051
92 107
113
Leszbosz a héten bepipult és úgy maradt.

"Görögországban a helyiek megunták azoknak az NGO szervezeteknek a tudósításait, amelyek fake news hírekkel segítik és hergelik a migránsokat. A videóban 2 német fake news gyártó emberkét tanítottak móresre"
https://www.vadhajtasok.hu/2020/03/01/gorog-hazafiak-verik-a-baloldali-ngo-tagokat-es-fake-news-ujsagirokat-video/
A német csóka már le is lépett Görögországból. Hatékony volt az akció.
88218138_183813369704214_7696546523592523776_n.png

https://www.vadhajtasok.hu/2020/03/...zboszon-osszevert-nemet-szelsobalos-riporter/
 
 • Tetszik
Reactions: megazez and zsolti

silversisko

Active Member
2011. december 15.
159
161
43
A görögök hivatalosan is kérték a Frontextől a segítséget, a térségben magyar rendőrök Albániában (ez Frontex 8 fő), illetve Észak-Macedóniában (30 fő), valamint Szerbiában (20 fő) vannak, de két utóbbi bilaterális alapú. Na már most ha 5 napon belül elindul/megérkezik az 1500 fő ebből Magyarországnak 63 főt kell küldenie. Érdekes lesz.....

https://frontex.europa.eu/media-cen...ervention-at-greece-s-external-borders-NL8HaC
 
 • Tetszik
Reactions: zsolti

vilmoci

Well-Known Member
2010. április 24.
1 704
3 974
113

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 021
66 484
113
Nem számít egy másik ország megtámadásának, ha ilyen helyzetben véletlenül átrepülnek a golyók. Jogilag tiszta szituáció, hogy közvetlenül a határon is lehet védekezni fegyverrel.
Hatarrendi eset, ugy hivjak emlekem szerint. Felejtsetek el a lovoldozest meg az aknakat. Ilyen nem lesz, a szoci idoknek vege. Ebben a helyzetben kizart. Ha jovo heten elkezdodik lenn a cirkusz mert minket valasztanak a horvat-szloven utvonal helyett, akkor teriti a lapjait az Eu, a magyar ellenzek, a kormany, a magyar emberek, a V4, a magyar sajto. Aztan ezutan ha nagyon akarjak az Ennsen tul ezeket akkor kuldjek ertuk a DB-t. Mindenki dolgozik most es dolgozott eveken at delen, az egyszeru rendor/katona es a hirszerzok/poitikusok szintugy. Biztos vagyok benn hogy informacionk van, es lesz is, biztos vagyok benn hogy tejeltunk is bizonyos helyekre, kerdes mennyire kell a kormanyunknak egy menekultugyi helyzet a szavazok mozgositasara. Amugy nem valami momentumos fruska mondta nemreg hogy a keritest levinne a del olasz tengerpartra? Na szoval izgalmas egy nyarunk lesz remelem, bekovetkezik a vegkifejlet.
 
 • Tetszik
Reactions: zeal and sata