lejár az ideje.Ha ez nyugaton tovabb zavarodik es beut dojcslandisztanba akkor lelkesen varom a mutti nyilatkozatat...
A háttérben lázasan utódot keresnek.
Állítólag már a méltó lelépést koreografáljak "mutti" bábnak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
lejár az ideje.Ha ez nyugaton tovabb zavarodik es beut dojcslandisztanba akkor lelkesen varom a mutti nyilatkozatat...
Ez tény. Nekem sem egy eredeti van, de nem lóbálom az utcán félmeztelenül. Ha éjjel valaki bejönne, kezét azért leviszi így is. Nekem tetszenek a katanák, viszont egy tokugawa korabelit nem tudok megfizetni .Az utóbbi gyengébb minőségű utánzatait zömével inkább sötétebb polgártársak szoktak tartani. Pár kivételtől eltekintve.
Egy ázsiai soha nem lesz kevés katonának. Értelmesek, ravaszak, szívósak, elszántak. Mostanra a technikájuk is kezd meglenni. Japánt is a nyersanyaghiány és a véges létszám ütötte ki. Kína a legnépesebb ország a földön, amíg az oroszokal megvan, elvágva se lesz a nyersanyagtól.Azert megnezném, hogy egy hagyományos háboruban hogyan teljesítenének. Tudom mas vilag volt, de egy csepp japannal nem birtak el. Szerintem kevesek katonának.
Nemsokáig. India eléggé jön fel népességszámban, szinte elhanyagolható a különbség.Kína a legnépesebb ország a földön, amíg az oroszokal megvan, elvágva se lesz a nyersanyagtól.
Pontosan, sokan tartják úgy hogy a kelet ázsiai okos viszont kevésbé kreatív,de ez nem igaz csak a kultúrából adódóan nem fejti ki a kreativitását a mindennapokban.Egy ázsiai soha nem lesz kevés katonának. Értelmesek, ravaszak, szívósak, elszántak. Mostanra a technikájuk is kezd meglenni. Japánt is a nyersanyaghiány és a véges létszám ütötte ki. Kína a legnépesebb ország a földön, amíg az oroszokal megvan, elvágva se lesz a nyersanyagtól.
Jó de hatalmas százalékuk azon a szinten van hogy az utcára sz*rik és hullákkal fürdik ráadásul még megosztottabbak is.Nemsokáig. India eléggé jön fel népességszámban, szinte elhanyagolható a különbség.
Ez tény. Nekem sem egy eredeti van, de nem lóbálom az utcán félmeztelenül. Ha éjjel valaki bejönne, kezét azért leviszi így is. Nekem tetszenek a katanák, viszont egy tokugawa korabelit nem tudok megfizetni .
Hogy mik vannak
Olyan mintha Svédország nem akarna le maradni a hulyesegben
BLM begyűrüzött má Ausztriába is: 500 euróra büntettek első fokon egy (feher) frfit, mert igazoltatàskor szàndékosan és hangosan fingott egyet.
A vád: hangoskodàs és a jó erkölcs megsértése.
Szakrtők szerint, a vád nem biztos, hogy megállja a helyét a fellebezés során.
Ez tény. Nekem sem egy eredeti van, de nem lóbálom az utcán félmeztelenül. Ha éjjel valaki bejönne, kezét azért leviszi így is. Nekem tetszenek a katanák, viszont egy tokugawa korabelit nem tudok megfizetni .
Azok viszont emberanyagban sehol nem lesznek egy ázsiaihoz sosem. Arab szint...Nemsokáig. India eléggé jön fel népességszámban, szinte elhanyagolható a különbség.
Van nem kis nappali étkező amerikai konyha egyben. Belmagasság nem kicsi, szobában is elfér. Nem a szűk összekötő folyosóra van valóban. Udvaron is korrektül elfér szabad ég alatt, illetve a pszichológiai hatása a lényeg.Zart terben nem elonytelen a hossza? Nem jobb egy machete vagy kukri stb.? Vagy pont az a plane hogy tavolabb tartsa az ellent, akkor meg mar nem elonyosebb a szurasra optimalizalt kard, mintsem a vagasra?
A biró ki fogja birni nevetés nélkül?
Majd ha párizsból fizetikKadirov elküldhetné az embereit rendet tenni.
Nos akkor uraim kimondhatjuk hogy tolunk nyugatra tenylegesen elkezdodott az anarchia amit itt evek ota josolunk, vagy meg varnunk kell ra 2-3 evig?Dijon...