Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezek állítólag spanyolt üzlettulajdonosok és alkalmazottak voltak. A lockdown miatt tiltakoztak.
Ha komolyan veszi, és abbahagyják az iszlamisták a támadásokat (átmenetileg), akkor a sakálkórus üvöltése ismét elnyomja a józan hangokat, és belebukik. Ha komolyan veszi, nem szabad a terrorcselekményeknek abbamaradniuk, csepegniük kell, hogy a közhangulat mellé tudjon teljesen állni, amíg a közgondolkozást eléggé átprogramozza (évekbe telik, de igazán generációk alatt lehet csak, ahogy látjuk a világunkban).Érdekes helyzetben van Micron... Ha komolyan veszi, hogy az országot megtámadták, akkor a nagyon tiltakozó Pakisztán, Indonézia, stb. lazán átvehetnek 3 millió hittestvért. Akkor meg is nyeri a következő választást. Ha csak szófosás az egész, akkor egyrészt lovat ad a reconquista polgári kezdeményezése alá, másrészt elveszíti a következő választást. Vajon hogy jön ki ebből? Fej nélkül?
A jelentés kitér arra is, hogy a szexuális visszaélések száma is növekedett. Ennek okának a jogi környezet változását, a statisztika készítésének módját és az elmúlt tíz év nyíltabb társadalmi párbeszédét látja.
Segítsetek nekem dekódolni a 'nyíltabb társadalmi párbeszéd'-et, mert nem tudom pontosan mire gondolt.
Ezt úgy kéne hogy az a busz olyan helyre vigye őket ,ahonnan csak a sofőr jön vissza,teccikérteni? Ezek visszatérő problémák,verés,elszállítás a térről tartósan nem oldja meg a problémát. Ki kéne fejleszteni repülőből dobható deszantketrecet,aztán afgán,szaud arabia,katar felett kidobni őket 100as csomagolásokban.Makaróni ellen hisztikézo muszlimokat illesztenek be a társadalomba, Moszkvában...
Ezt úgy kéne hogy az a busz olyan helyre vigye őket ,ahonnan csak a sofőr jön vissza,teccikérteni? Ezek visszatérő problémák,verés,elszállítás a térről tartósan nem oldja meg a problémát. Ki kéne fejleszteni repülőből dobható deszantketrecet,aztán afgán,szaud arabia,katar felett kidobni őket 100as csomagolásokban.
Ejtőernyő? Hol említettem én ilyet? 3 malacért hegesztek én ketrecetEnnyire nem bonyolítanám, biztos van ott még pár százezer ejtoernyo a szovjet idokbol, az sem baj, ha 50 éve áll a polcon, a zóna felett kinyitni a rampát majd beengedni a raktérbe pár furge kis malacot, ami már 30 kiló koruli, had futkározzanak köztük...
olyat már kifejesztettek talán a 2 vh alatt az amcsik. 3 katona fért bele, Úgy gondolták igy megspórolják az ugróiskolát. Viszont a teszteken elhasalt. Iszonatosan rémisztő volt a katonáknak az ilyen "ugrás". Viszont abdul hazaküldésre meg túl drága.Ezt úgy kéne hogy az a busz olyan helyre vigye őket ,ahonnan csak a sofőr jön vissza,teccikérteni? Ezek visszatérő problémák,verés,elszállítás a térről tartósan nem oldja meg a problémát. Ki kéne fejleszteni repülőből dobható deszantketrecet,aztán afgán,szaud arabia,katar felett kidobni őket 100as csomagolásokban.
7 halott, több sebesült Bécs belvárosában. A belügyminisztérium terrortámadás vagy ámokfutást említ.
Élő tudósítás német nyelven:
https://www.oe24.at/oesterreich/chr...ere-verletzte-moegliche-geiselnahme/452598589
Az is lehet, hogy volt köze hozzá, de az is, hogy nem. Mivel időben közel esik a kettő szerintem ezt a lehetőséget is meg fogják majd vizsgálni.És akkor most a konteóm még egyszer... Szerintem nem véletlen robbant fel az a csempész a múlt héten. De most nem én mondtam, hanem az asszony, akinek nem is említettem ezt az elméletem eddig.