[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 784
98 469
113
Ha ez igaz és ez lesz, akkor egész Európa lehúzhatja magát a klotyón. Zöldek, annyira nem akarom, annyira kretének... Pedig eskü védem a környezetet, szeretem a természetet.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 400
52 179
113
Ha ez igaz és ez lesz, akkor egész Európa lehúzhatja magát a klotyón. Zöldek, annyira nem akarom, annyira kretének... Pedig eskü védem a környezetet, szeretem a természetet.
Ugyan ezt érzem pepitában én is!

Ültetem a fákat, védem a természetet ahogy tudom, de ezeket a nyomorultakat leköpném, bezáratják az atomerőműveiket, majd megveszik jó drágán a FRANCIÁKTÓL az atomerőműben termelt áramot, mert bedőlt a saját megújulókra alapozott ötletük...

Ezek egyszerűen nincs mit mondani, idealista balfaszok még abban a környezetvédelemben is, ami az egyik fő témájuk, az önmeghatározásuk/politikájuk egyik alappillére. Alkalmatlanok az életre, ráadásul veszélyes ideológiai hülyeségeket nyomatnak a politika más területein is.

Ha ezek behúzzák Németországot, annak az EU-ra is káros hatása lesz összhatásában, s annyira nincs jó helyzetben az EU hogy ezt kibírja a mostani problémás időszakban.

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 926
25 970
113

Ültetem a fákat, védem a természetet ahogy tudom, de ezeket a nyomorultakat leköpném, bezáratják az atomerőműveiket, majd megveszik jó drágán a FRANCIÁKTÓL az atomerőműben termelt áramot, mert bedőlt a saját megújulókra alapozott ötletük...

Ezek egyszerűen nincs mit mondani, idealista balfaszok még abban a környezetvédelemben is, ami az egyik fő témájuk, az önmeghatározásuk/politikájuk egyik alappillére. Alkalmatlanok az életre, ráadásul veszélyes ideológiai hülyeségeket nyomatnak a politika más területein is.

Ha ezek behúzzák Németországot, annak az EU-ra is káros hatása lesz összhatásában, s annyira nincs jó helyzetben az EU hogy ezt kibírja a mostani problémás időszakban.
Majd a "jégkorszak" lehűti a kedélyeket. Szó szerint!
(Egyébként kötve hiszem, hogy szeptemberben ilyen eredmény jönne ki.)

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 447
61 458
113
Mondjuk a CDU vagy az SPD nélkül nem tudnak a zöldek kormányra kerülni.
Viszont az AFD miatt a CDU+SPD sem.
Még a CDU+Zöldek is kevés ehhez. Így pedig olyan hülye helyzet állhat elő, hogy 3 párti kormány kell, hogy alakuljon.
Ezt előre megmondom, hogy instant bukás.
(Sokan szidják a hazai választási rendszert, de nem poénból olyan amilyen. Igaz ez a franciára is.)

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 784
98 469
113
Nézd már kivel egyeztet a favorit Zöldek kancellárjelöltje.
465946_baerbock_soros.jpg

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 040
73 171
113
Nézd már kivel egyeztet a favorit Zöldek kancellárjelöltje.
465946_baerbock_soros.jpg

Naháááát. Gondolom az USE hívei máris elkezdték belőni magukat, hogy kitöröljék a képet a fejükből miközben írják a követeléseket az insta felé , hogy azonnal töröljék, mert fakenews és különben is, magánemberi szinten találkoztak csak és és és és....

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 097
31 805
113

Azért én személy szerint azt sem értem, hogy mégis hogyan kaphattak Hansék olyan kollektív agyfaszt aminek hatására a zöldek lettek a legnépszerűbb párt. Értem én, hogy az átlagember nem éppen a legjobb kvalitású vagy döntésképességű és könnyen megvezethető, de ennyire? Nem látják a programban, hogy az kollektíve kinyírja a saját iparukat majd ezt rátukmalják az unió egészére a dögöljön meg a szomszéd tehene is elv alapján? Plusz abszolút szervilis módon a bideni politika után ugrálnának kinyírva azt, amit a kelettel cirka 30 év alatt felépítettek? Ennyire idealista lenne az átlag szavazó nyugaton elszakadva a valóságtól nem belátva annak következményeit? Ezeknek tényleg az agyukra ment a 70 év jólét, ha ősszel a zöldek nyernek kollektívan lehúzhatják magukat a klozeton a maradék európai hatalmi álmokkal együtt...

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
17 400
52 179
113
Azért én személy szerint azt sem értem, hogy mégis hogyan kaphattak Hansék olyan kollektív agyfaszt aminek hatására a zöldek lettek a legnépszerűbb párt. Értem én, hogy az átlagember nem éppen a legjobb kvalitású vagy döntésképességű és könnyen megvezethető, de ennyire? Nem látják a programban, hogy az kollektíve kinyírja a saját iparukat majd ezt rátukmalják az unió egészére a dögöljön meg a szomszéd tehene is elv alapján? Plusz abszolút szervilis módon a bideni politika után ugrálnának kinyírva azt, amit a kelettel cirka 30 év alatt felépítettek? Ennyire idealista lenne az átlag szavazó nyugaton elszakadva a valóságtól nem belátva annak következményeit? Ezeknek tényleg az agyukra ment a 70 év jólét, ha ősszel a zöldek nyernek kollektívan lehúzhatják magukat a klozeton a maradék európai hatalmi álmokkal együtt...
Egyet értünk. Nem tudok mást mondani, Németország lejtőn van, és egyre csak gyorsul.

T

Törölt tag 2822

Guest

Biztos vagyok benne, hogy ez a fiatalabb generációk miatt van. Le merem fogadni, hogy a zöldek fő szavazóbázisa a 30-35 évtől fiatalabbak.

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 926
25 970
113
Optimista vagyok. Baerböck ugy fogja vegezni, mint Schulz az SPD-nél. Várjuk meg az öszt. :)
A német mélyállam nem fogja odaengedni őket!
Lesz akkor inkább egy CDU-SPD-FDP koalíció, ha minden kötél szakad!
..
Egyébként azzal, hogy a karakteresebb Markus Söder helyett a lagymatag Armin Laschet lett a befutó, azzal a mára kvázi ballib párttá váló CDU sok szavazója fog átnyergelni az AfD-hez is. Nem csak a zöldek fognak így feljebb jönni, hanem az AfD is. Sokan csalódtak most nagyot a CDU-ban, akik itt látták az utolsó lehetőségét annak, hogy még vissza lehessen rántani a kormányrudat a helyes irányba.

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
10 055
40 163
113
Két éve jegyesek, most összeházasodik a csillárjával egy brit nő

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
10 055
40 163
113