Ha ez igaz és ez lesz, akkor egész Európa lehúzhatja magát a klotyón. Zöldek, annyira nem akarom, annyira kretének... Pedig eskü védem a környezetet, szeretem a természetet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ugyan ezt érzem pepitában én is!Ha ez igaz és ez lesz, akkor egész Európa lehúzhatja magát a klotyón. Zöldek, annyira nem akarom, annyira kretének... Pedig eskü védem a környezetet, szeretem a természetet.
Majd a "jégkorszak" lehűti a kedélyeket. Szó szerint!Ugyan ezt érzem pepitában én is!
Ültetem a fákat, védem a természetet ahogy tudom, de ezeket a nyomorultakat leköpném, bezáratják az atomerőműveiket, majd megveszik jó drágán a FRANCIÁKTÓL az atomerőműben termelt áramot, mert bedőlt a saját megújulókra alapozott ötletük...
Ezek egyszerűen nincs mit mondani, idealista balfaszok még abban a környezetvédelemben is, ami az egyik fő témájuk, az önmeghatározásuk/politikájuk egyik alappillére. Alkalmatlanok az életre, ráadásul veszélyes ideológiai hülyeségeket nyomatnak a politika más területein is.
Ha ezek behúzzák Németországot, annak az EU-ra is káros hatása lesz összhatásában, s annyira nincs jó helyzetben az EU hogy ezt kibírja a mostani problémás időszakban.
Majd beküldenek pár rendőrnőt rendet tenni.
Láttam már csodás eredményt.Majd a "jégkorszak" lehűti a kedélyeket. Szó szerint!
(Egyébként kötve hiszem, hogy szeptemberben ilyen eredmény jönne ki.)
Mondjuk a CDU vagy az SPD nélkül nem tudnak a zöldek kormányra kerülni.Ha ez igaz és ez lesz, akkor egész Európa lehúzhatja magát a klotyón. Zöldek, annyira nem akarom, annyira kretének... Pedig eskü védem a környezetet, szeretem a természetet.
(Egyébként kötve hiszem, hogy szeptemberben ilyen eredmény jönne ki.)
Nézd már kivel egyeztet a favorit Zöldek kancellárjelöltje.Ha ez igaz és ez lesz, akkor egész Európa lehúzhatja magát a klotyón. Zöldek, annyira nem akarom, annyira kretének... Pedig eskü védem a környezetet, szeretem a természetet.
Naháááát. Gondolom az USE hívei máris elkezdték belőni magukat, hogy kitöröljék a képet a fejükből miközben írják a követeléseket az insta felé , hogy azonnal töröljék, mert fakenews és különben is, magánemberi szinten találkoztak csak és és és és....Nézd már kivel egyeztet a favorit Zöldek kancellárjelöltje.
A zöld kancellárjelölt Soros-kapcsolatairól vitáznak Németországban | Mandiner
Annalena Baerbock kapcsolati hálójáról vitatkozik egy AfD-s politikus és a német közszolgálati híradó.mandiner.hu
Azért én személy szerint azt sem értem, hogy mégis hogyan kaphattak Hansék olyan kollektív agyfaszt aminek hatására a zöldek lettek a legnépszerűbb párt. Értem én, hogy az átlagember nem éppen a legjobb kvalitású vagy döntésképességű és könnyen megvezethető, de ennyire? Nem látják a programban, hogy az kollektíve kinyírja a saját iparukat majd ezt rátukmalják az unió egészére a dögöljön meg a szomszéd tehene is elv alapján? Plusz abszolút szervilis módon a bideni politika után ugrálnának kinyírva azt, amit a kelettel cirka 30 év alatt felépítettek? Ennyire idealista lenne az átlag szavazó nyugaton elszakadva a valóságtól nem belátva annak következményeit? Ezeknek tényleg az agyukra ment a 70 év jólét, ha ősszel a zöldek nyernek kollektívan lehúzhatják magukat a klozeton a maradék európai hatalmi álmokkal együtt...Ugyan ezt érzem pepitában én is!
Ültetem a fákat, védem a természetet ahogy tudom, de ezeket a nyomorultakat leköpném, bezáratják az atomerőműveiket, majd megveszik jó drágán a FRANCIÁKTÓL az atomerőműben termelt áramot, mert bedőlt a saját megújulókra alapozott ötletük...
Ezek egyszerűen nincs mit mondani, idealista balfaszok még abban a környezetvédelemben is, ami az egyik fő témájuk, az önmeghatározásuk/politikájuk egyik alappillére. Alkalmatlanok az életre, ráadásul veszélyes ideológiai hülyeségeket nyomatnak a politika más területein is.
Ha ezek behúzzák Németországot, annak az EU-ra is káros hatása lesz összhatásában, s annyira nincs jó helyzetben az EU hogy ezt kibírja a mostani problémás időszakban.
Egyet értünk. Nem tudok mást mondani, Németország lejtőn van, és egyre csak gyorsul.Azért én személy szerint azt sem értem, hogy mégis hogyan kaphattak Hansék olyan kollektív agyfaszt aminek hatására a zöldek lettek a legnépszerűbb párt. Értem én, hogy az átlagember nem éppen a legjobb kvalitású vagy döntésképességű és könnyen megvezethető, de ennyire? Nem látják a programban, hogy az kollektíve kinyírja a saját iparukat majd ezt rátukmalják az unió egészére a dögöljön meg a szomszéd tehene is elv alapján? Plusz abszolút szervilis módon a bideni politika után ugrálnának kinyírva azt, amit a kelettel cirka 30 év alatt felépítettek? Ennyire idealista lenne az átlag szavazó nyugaton elszakadva a valóságtól nem belátva annak következményeit? Ezeknek tényleg az agyukra ment a 70 év jólét, ha ősszel a zöldek nyernek kollektívan lehúzhatják magukat a klozeton a maradék európai hatalmi álmokkal együtt...
Es az Eu egyutt gyorsul vele, a szimbiozis miatt.Egyet értünk. Nem tudok mást mondani, Németország lejtőn van, és egyre csak gyorsul.
Azért én személy szerint azt sem értem, hogy mégis hogyan kaphattak Hansék olyan kollektív agyfaszt aminek hatására a zöldek lettek a legnépszerűbb párt. Értem én, hogy az átlagember nem éppen a legjobb kvalitású vagy döntésképességű és könnyen megvezethető, de ennyire? Nem látják a programban, hogy az kollektíve kinyírja a saját iparukat majd ezt rátukmalják az unió egészére a dögöljön meg a szomszéd tehene is elv alapján? Plusz abszolút szervilis módon a bideni politika után ugrálnának kinyírva azt, amit a kelettel cirka 30 év alatt felépítettek? Ennyire idealista lenne az átlag szavazó nyugaton elszakadva a valóságtól nem belátva annak következményeit? Ezeknek tényleg az agyukra ment a 70 év jólét, ha ősszel a zöldek nyernek kollektívan lehúzhatják magukat a klozeton a maradék európai hatalmi álmokkal együtt...
A német mélyállam nem fogja odaengedni őket!Optimista vagyok. Baerböck ugy fogja vegezni, mint Schulz az SPD-nél. Várjuk meg az öszt.