[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 483
10 790
113
Ez egyre durvább, börtönöket támadnak meg, rendőrőrsöket,bankokat, iskolákat, vározházákat gyújtanak fel, francia zászlót égetnek, támadják a tűzoltókat, a mentõket, a kis rohadék anyja mosolyogva uszítja a tömeget ( elég furán gyászol). Mindeközben a parlamentben 1 perc csenddel emlékeztek meg a szegény ártatlan elhunytra. A baloldal erõsen felkarolta az ügyet, köpködnek a rendõrökre, aki más véleményen van az náci ésatöbbi.
A kormány nem hirdetett szükségállapotot, szerintük nincs rá szükség, ma éjjel 40000 rendőr és csendõr lesz szolgálatban, az erőszak egyre több városra terjed át.Több tíz-száz milliós károk, Macron Elton John koncerten.
Ez az ország nagyon beteg.
Nem is linkelek videókat meg cikkeket , rengeteg van, aki akar az biztosan talál.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 500
93 722
113
210px-Brigade_de_Recherche_et_d%27Intervention_%28PP%29.svg.png

 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 500
93 722
113
Ez egyre durvább, börtönöket támadnak meg, rendőrőrsöket,bankokat, iskolákat, vározházákat gyújtanak fel, francia zászlót égetnek, támadják a tűzoltókat, a mentõket, a kis rohadék anyja mosolyogva uszítja a tömeget ( elég furán gyászol).
Ez az anyja
Mindeközben a parlamentben 1 perc csenddel emlékeztek meg a szegény ártatlan elhunytra. A baloldal erõsen felkarolta az ügyet, köpködnek a rendõrökre, aki más véleményen van az náci ésatöbbi.
A kormány nem hirdetett szükségállapotot, szerintük nincs rá szükség, ma éjjel 40000 rendőr és csendõr lesz szolgálatban, az erőszak egyre több városra terjed át.Több tíz-száz milliós károk, Macron Elton John koncerten.
Ez az ország nagyon beteg.
Nem is linkelek videókat meg cikkeket , rengeteg van, aki akar az biztosan talál.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 500
93 722
113
Hozzáteszem hogy a RAID az nem tömegoszlatásra van, az egy rendőrségi elit terrorista és szervezett bűnözés elleni alakulat. Ma az utcákon vannak
A BRI van elvileg a bandák ellen, de ez most eldurvult.
A sajtó még a politika kiállása a bűnözők mellett vezetett ide.
Pedig Franciaország még mindig nem egy pöcegödör. De a nagyvárosok menthetetlenek....
 

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 194
29 216
113
Éééés Németország:
Chemnitzben 2 csecsen fényes nappal betuszkolt egy nőt a furgonjukba, bátor járókelők a kocsi elé álltak, őket megtámadták, többek között láncfűrésszel. A kiérkező rendőrök végül elfogták az emberrablókat. A nő közben el tudott menekülni, ő is csecsen.
https://www.oe24.at/welt/weltchroni...gen-attacke-mit-mehreren-verletzten/561098026

Ez tuti valami családi ügy lesz, a nő nem ahhoz ment, akihez adni akarták, el akart válni, megszökött a férjétől.
 

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
3 760
15 703
113
Azért az megint egy integrációval kapcsolatos érdekesség, hogy adott esetben szerintem még a marokkói/algír/fekete légiós is simán belelőne ebbe a csürhébe…
Tényleg kár, hogy a nagy részük közveszélyes a francia társadalomra nézve.
 

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 483
10 790
113
Játszunk el a gondolattal , mi lenne ha a hadsereget az utcára vezényelnék.
Attól eltekintve hogy ez már hivatalosan is polgárháborút jelent és ezzel a kormány beismerné a tehetetlenségét.
Kb. 25 gyalog és ejtőernyős ezred van , most csak őket veszem számba, mert missziós felkészülésen során a századaik nagy része már átesett tömegoszlató képzésen. Hozzátehetünk még néhány műszaki, cavalerie és tüzér alegységet is mert előfordul bár nem túl gyakran, hogy gyalogságként működnek a missziókban.
1 ezredben 4-6 harcoló és harctámogató század van, kb 80-100 katonával.
Becslésem szerint lenne úgy 15 ezer gyorsan bevethető katona , ezeknek kb a harmada/fele már biztosan átesett tömegoszlatási képzésen.
Levehetünk talán néhány száz- ezer "tesót" akik nem akarnák a sajátjaikat ütkegelni
(Anno mikor ezt csináltuk 1 hét volt a képzés , csendőrökkel, gáz, tűz, köhajigálás stb,)
A probléma ott kezdődne hogy a katonák nem rendőrök. Hamar eldurvulna a helyzet a tömegoszlató katonák részéről akik nem a saját civil lakosság ellen lettek felkészítve ( mégha eme lakosság teljesen idegenként is viselkedik)
Biztos vagyok benne hogy max 1 óra kőhajigálás molotov koktélozás és köpködés után ezek a srácok vért akarnának.
A helyzet hamar elfajulna, valószínűleg a tüntetők lõfegyvereket is elővennének, ezek után megkezdődne a lövöldözés... Olyan igazi világvége film hangulatban.
A Francia vezetés azonnal megbukna, Frot az egész világ elítélné, jelentősen megromlana a viszony az egész Afrikai kontinenssel ( minthogy onnan jönnek eme kedves emberek)
Szerintem ebből nem lehetne jól kijönni.
Aztán ha egy olyan tökös kormány lenne aki ezt felvállalná , egybekötve egy tömeges deportálással és komoly börtönbüntetésekkel , akár működhetne is ... Komoly károkkal.
Szar helyzet.
Meggyőzödésem szerint ez az egész helyzet csak a politikai szándékon múlik, az erõ és az akarat meglenne.
 

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
3 760
15 703
113
Nem látok rendőröket a legtöbb videón, ahol fosztogat, gyújtogat a gettó népe. Ebből rohadt nagy gáz is lehet @Lator
Szépen leírtad egyébként, hogy sajnos elég nehéz helyzetben vagytok, mert szépen ezt a sztorit már nem lehet megoldani… Odázni, meg halogatni lehet, csak ebből egyszer így is polgárháború lesz.
 

Molon Labe

Well-Known Member
2020. július 26.
2 114
11 272
113
Mindent, ami jelenleg Franciaországban zajlik,a balliberális politika hordta össze, a baloldali kormányok intézték el a franciáknak.

Ide vezet, ha táj és kultúraidegen embertömegeket hordanak be, letelepítési céllal.

Az orosz nem ellenség.
Az ellenség ott van a linkelt Twitter videókon. A káosz.

Na most,aki ezek után itthon azt mondja, hogy hűde jódolog a multikulti, meghogy az illegális migráció álprobléma, annak golyót kéne repíteni a kibaszott,ostoba fejébe.