Egymilliónál is több menedékkérő érkezett idén az EU területére
Magyar Nemzet | Polgári napilap és hírportál
magyarnemzet.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ki ez a bohóc?majdnem elfelejtettem
Nem ismerem, de tuti rossz linket tett be a Szőr mert se nem kiabálta, hogy Mazel Tov, se táncolni nem kezdett el miközben a többi kis móka miki beugrándozik, hogy hava nagila hava…Ki ez a bohóc?
Ki ez a bohóc?
Várj már láttam már valahol, a Gyurcsokkal lépett fel a jósolos műsorban.Ki ez a bohóc?
Akinek székely rokoni kapcsolatai vannak és a románokét szopja. Szóval megtette ott a beltenyészet amit megtehetett mert el vannak baszva fejbe rendesen.Az angolok német királya.
Na kiknek fog befagyni a bankszámlája... (diktatúrákban ez most a módi)Vadhajtás kommentből:
Mintha erről hallgatna a nyugati és magyar média:
Januar 8 egy országos demot szerveznek a német gazdák !
"Ti nem vagytok a kormányunk"
Itt pont a lényeget hagytam le:Ettől 2 cikktől felment bennem a pumpa. (2 hete írtam, hogy szerintem az Ukránok csődben vannak)
Nagyon jók a kommentek is: pl. miért nem vesznek fel hitelt, ha nincs pénzük háborúzni?
Részemről annyi, hogy az Európai Uniót-t mostantól "DS-Ukrajna Uniónak" vagy csak simán "DeepState Uniónak" hívom és ezt át kellene vennie a szuverenitás pártiaknak is. Mert nagyon fontos, hogy nevén nevezzük a dolgokat.
Kongatja a vészharangot Ukrajna: ha nem jön a nyugati pénz, gyakorlatilag fizetésképtelenné válnak - Mandiner
Sürgősen kell a pénz, különben nem tudják kifizetni a közalkalmazottakat és nyugdíjasokat – mondja az ország gazdasági minisztere.mandiner.hu
Ezzel a B-tervvel játszaná ki a magyar kormányt Brüsszel, hogy 20 milliárd eurót adhasson Kijevnek - Mandiner
Nem adják fel, alternatívákat keresnek Ukrajna finanszírozására.mandiner.hu
Itt említeném meg, hogy 4 évre kellene csökkenteni a DS Unió mandátumát és az utolsó fél évben már nem találhatna ki új dolgot.
Remélem Magyar elnökség alatt sikerül majd elszámoltatni az DS Uniót.