Lerohanják a kurva oroszokat a 17000 emberükkel
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem:Ez biztos nem FS, ugye?
Múlt héten a nejem elzavart vásárolni. /nem röhög/ Rögtön az élesztőn csodálkoztam,mert ukrán. Nem is vettem meg,elmentem egy haverom kis boltjába,ott magyar volt.
Szívesen röhögnék, de engem nem csak a múlt héten…
Ugyan , én is szoktam élesztőt venni. Az meg itt francia
Kár szőr nem lesz velünk egy darabig , kommentálhatná ezt a videót. Nekem nagyon tetszik
És még rá is hajtott a kerekesszékkel Olyan régivágású foci ultra kinézete van az öregnekAz öreg,fehér, heteró, keresztény sebtiben kiugrott a kerekesszékből,és rápakolt hármat, két keményet,meg egy lágyat az lmbtq srácok arcára.
Hol van ez a tüdő a mai húszonévesekből?
Amúgy azt miért nem csináljátok meg, hogy mikor elhúz a forró talaj alól, távollétében gyorsan megbuktatjátok a franciaellenes rendszerét, és kiadtok rá egy fasza elfogató parancsot?!Macron mindig elhúz ha valami nagy balhé van. Nem először fordul ez elő.
Amíg itt egyre sũlyosabb a válság addig ő Svédországban páváskodik. Igazi államfő
Orbán most ha elkezdene süteményt osztogatni szerintem simán felgyújtanak a gazdák az üvegpalotát Brüsszelben.Ha még ez az ember is csatlakozna von der lejenéket a traktor után kötnék https://x.com/GabeZZOZZ/status/1751130765763518757?s=20
Like a boss!
Viktor tudja a megoldást.
Ha megcumiztatná Ursulát a nagy házban,Bidét meg lefejelné a Fehérházban akkor is azt mondanád rá hogy csicska! Ha ő csicska akkor ki nem az?Kíváncsi vagyok este is leírhatod-e ezt.
Nem nácik ezek, csak lelketlen globalisták. Pont minden mindegy nekik, csak a hatalmuknál, pénzüknél legyenek. Majd utánuk a vízözön!Orbán a náci sakálok közt https://x.com/CharlesMichel/status/1752971616810639592?s=20