[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 094
22 869
113
valasztas_cdu_lipcse.jpg
Okádós emojit kérnék bevezetni!
 

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 764
46 869
113
Mire nincs kiképzés??? Hogy felismerjen egy tanácstalan borjút? Mennyire kell ehhez primitív fostos prolinak lenni?
A veszélyesen zavart nagytestű állat befogása lakott területen nem rendőri kiképzés tárgya, de szerintem is barmok voltak.

Történelem előtti időkben ismertem egy lelkes kb. még csak tőrzsőrmester feltűnően kiváló humorú, s még jószívű, filantróp srácot - elmúlt :D - amikor egy megvadult közúton rohangáló lovat kellett volna befogjunk. Nekünk sincs ilyenre kiképzésünk, 50 el mellette haladó fecsiből próbáltam lasszónak megkötött életmentő kötelet a nyakába dobni, 2x nem sikerült, utána fogta magát azt elszaladt éles bal kanyar után le az útról olyan helyre ahová teherautóval nem tudtuk követni, gyalog meg egyikünk sem tudott épp 50-el futni.

Mondani könnyebb mint csinálni, ezt profi cowboyok is lóról szokták megoldani.

Persze ettől még ők trógerek voltak...
 

ghostface

Well-Known Member
2010. június 20.
2 883
10 006
113
Ha az EU döglik vele döglünk.
Ez a fenti hozzáállásod minden tiszteletem ellenére olyan mint az LMBTQ for Palestine. A homokosok torkát vágják majd el először a győzelmük után.
Itt talán nem a miénket, de a lényegen az nem változtat hányadik vagy a sorban
Ezért gondolom, hogy az EU egyetlen kiútja ebből, ha hagyja az oroszokat nyerni Ukrajnában, majd kiegyezik velük és minél hamarabb vissza kanyarodik a Merkeli időszakba, amikor bár nem volt "ölelkezős" kapcsolata Oo.-val, de mégis volt üzleti és politikai jó viszony.
Ha ez nem sikerül, akkor valóban nagy szarba kerülünk mindannyian.

BTW, ha lett volna esze az EU vezetésének, akkor el sem jutunk idáig. Itt a fórumon kb. mindenki tudja, hogy 2008 óta hány "ziccert" hagytak ki az európai vezetők ennek a háborúnak és a vele járó negatív "mellékhatásoknak" az elkerülésére.

Ilyen az orosz csodavárás is Sosem hozott se magának, sem a megszállt területeinek felvirágzást Moszkva, sőt.

Szerintem itt a legtöbben nem várunk "orosz csodát" . Nem az oroszok befolyását szeretnénk növelni, sokkal inkább az amerikaiak befolyását csökkenteni. Ha a mindenkori amerikai nagykövet pont annyira próbálna beleszólni Mo ügyeibe, mint a mindenkori kínai vagy a mindenkori orosz nagykövet, az már elég jó lenne.