[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 055
15 105
113
A Heimat Dortmund és a Heimatjugend (Junge Nationalisten) egy remek, nyílt estét tartottak pénteken Dortmund-Dorstfeldben.

Sok érdeklődőt vonzott a biztonságos Nazi-Kiez, ugyanis itt:

❌nem voltak a németországi városokban elterjedt talahonok (egy németországi szubkulturális csoport, főleg fiatal migránsok alkotják, akik viselkedésükkel képtelenek a beilleszkedésre),
❌nem voltak nafrisok (a német szlengben az észak-afrikaiakat nevezik így),
❌és nem volt ficki-ficki (bevándorlók által elkövetett szexuális zaklatás fiatal német lányok ellen).

k-p-2024-07-27-150946646.png
 

tiz

Well-Known Member
2016. július 21.
391
2 665
93
Buzik is szerepeltek. Nálunk ez botrány, ott meg trendi...

Ez az egy mondat jól bemutatja a nyugati világ igazi tragédiáját.

Félreértés ne essék, nem azt, hogy homoszexuális és transzszexuális emberek szerepelnek a nyilvánosság előtt, azzal ugyanis nem lenne semmi baj.

Amit most látunk, annak vajmi kevés köze van a szexuális beállítottsághoz. Komoly kétségeim vannak a felől, hogy egy homoszexuális/transz ember elsődleges prioritása az lenne, hogy "művészien öltözködjön", kékre fesse magát stb. Sőt, inkább azt gondolom, hogy az átlagnak kínos ami itt történik, mert nekik nem az a céljuk, hogy nézzék őket, hanem az, hogy éljék az életüket.

A valóság az, hogy a nyugati világ - lehet, hogy nem is tudatosan - a kínaiakat és a szovjeteket megszégyenítve felépített egy kb. 800 milliós átnevelő tábort, amelynek működése azon alapszik, hogy a többség csöndes.

A korábban tiszteletre méltó célok - feketék, homoszexualitás elfogadása - mára groteszk módon kifordultak magukból és hisztériás ellenségkereséssé váltak.

Teljesen egyértelmű az is, hogy ezért a média, kisebb részben a tévé, nagyobb részben az internet a felelős.

Amikor azzal tudsz pénzt keresni, hogy nézettséget generálsz, akkor a groteszk hirtelen optimális lesz. Mennyien kattintanak rá arra a cikkre, hogy egy kékre festett öregember mutogatja a péniszét egy 10 éves kislánynak, és mennyien kattintanak arra, hogy milyen álmos volt a vasárnap délután egy német kisvárosban?

Az arabok legalább nyíltak. Ők meg is erőszakolják a 10 éves kislányt. Az európaiak az igazi bűnösök, akik zabálják az erről szóló híreket, de nem tesznek semmit, jól hangzó szlogenekre hivatkozva.

Régen tiszteletből mindig megemeltem a képzeletbeli kalapom az előtt, akit olvasni láttam. De megjött a Blikk és a Metro. Régen rendszeresen olvastam az Indexet, de elkezdett minden hír "megdöbbentő" lenni.

Túl sokáig volt béke Európában.
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 965
57 004
113
Egy adat:A 2022-es német népszámlálás szerint az egész országban 969 ember vallotta magát hivatalosan "diverz" - nek. Irta a Tichys Einblick nemrégen. (emlékezetből irom, de az 1000 alatti számban teljesen biztos vagyok.)
Szóval miről is beszélünk? A média úgy tesz, mintha a lakósság jelentős része meleg, diverz stb aberrált lenne.
 
  • Tetszik
Reactions: antigonosz

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 965
57 004
113
Olimpiai megnyitóhoz németül tudóknak melegen :))) ajánlom:
"Eurotrash holt Olympia ein:Eröffnungsfeier als Diversity-Lektion." Matthias Nikolaidis. (tichyseinblick. de)
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 507
33 951
113