[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 823
25 509
113

„Ateisták, keresztényellenesek, haladó szellemű liberálisok és az ezek szövegeit szajkózó agymosott idióták árasztják el a világhálót a "bigott és műveletlen keresztényekre" hivatkozva, akik szerintük tévesen és merő bigottságból , a párizsi olimpia megnyitójának egyik sátáni jelenetében meglátták a Leonardo da Vinci által festett "Utolsó vacsora" istenkáromló megcsúfolását, holott mint azt mondják, most a mentegetőzés fázisában, a transzbuzikból berendezett élőkép valójában Jan Harmensz van Bijlert holland festő istenekről és Olimposzról szóló művének a reprodukciója.”

 

Nber

Well-Known Member
2021. október 15.
1 784
7 894
113
Ami maradt volna a BASF-ből, az meg felrobban?
  • Baleset?
  • Biztosítási csalás?
  • Bizonyíték eltüntetés?
  • Vagy csak sima tőzsdei felvásárlás fillérekért?
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
49 210
81 527
113
Folyt.

Ki veheti komolyan ezt a plakátot? A valóságban a fekete férfiak azok, akik szexuálisan fenyegetik a fehér nőket. Ez ugyanúgy igaz a hadseregben, mint bárhol máshol. De a Bohócvilág megfordítja a valóságot, és olyasmit követ, amit még a háborúnál is jobban szeret: a hazugságot. Ugyanezt a fajta hazug propagandát láthatjuk egy videóban, amely a brit rendőrség által nemrég "nemzeti vészhelyzetnek" nevezett dolog elleni küzdelmet célozza. Mi ez a vészhelyzet? Ahogy a Guardian nagy örömmel közli, a "zaklatás, zaklatás, szexuális támadás és családon belüli erőszak", amely "minden 12. nőt érint Angliában és Walesben, a regisztrált bűncselekmények száma 37%-kal nőtt az elmúlt öt évben, és az elkövetők egyre fiatalabbak".

pic1-23.jpg


"Nem oké": egy nemes fekete férfi szembeszáll a gonosz fehér férfiak szexuális ragadozásával

A Guardian is nagyon fog örülni a szexuális zaklatás elkövetőinek ábrázolásának egy friss videóban. Aljas fehér férfiak láthatóak, amint különféle szorongatott nem fehér nőket zaklatnak. A fehér férfiak szexista megjegyzéseket tesznek vagy a feneküket simogatják egy metrószerelvényen. A valóságban túlnyomórészt nem fehér férfiak teszik ezt fehér nőkkel, nem pedig fehér férfiak nem fehér nőkkel. De a valóság megfordítása nem elég a Bohócvilágnak. Valójában a videóban néhány férfi látható, akik kihívást intéznek az aljas szexizmus és nőgyűlölet ellen. Képzeljétek: a nőbarát antiszexisták feketék! A valóságban persze a fekete és más nem fehér férfiak azok, akik egyre nagyobb szexuális fenyegetést jelentenek a fehér nőkre. De a Bohócvilág nem ismerheti be az igazságot, mert az igazság inkább aláássa, mint segíti a fehérek elleni háborúját.

Sajnos a Bohócvilág számára a fehérek elleni háborúja nem segíti azt a másik fajta háborút, amit folytatni akar: a Gonosz Tengelye ellen. Az ehhez hasonló videók gyalázzák azokat a fehér embereket, akiket a Bohócvilág Oroszország és Kína ellen akar harcolni. Rejtélyes módon, miután a Bohócvilág gyalázza őket, a fehér embereket nem akarja a Bohócvilág beszervezni. A Bohócok számára ez mindenképpen rejtélyes. Nem értik, hogy a Nyugat elpusztítására irányuló ravasz terveik miért mennek tönkre. Egy másik tervük az volt, hogy egyre növekvő számú harcképes korú nem fehér férfit importálnak "menekültként". A Bohócvilág azt tervezi, hogy a szó szoros értelmében háborút indít a fehérek ellen hazai földön.

A közelgő polgárháború Nagy-Britanniában

De ez sem fog működni. Bármit is mondjanak a feketepillérek és árulók, a nyugati földön zajló elkövetkező háborúkban minden előny az őshonos fehéreké, nem pedig a Bohócvilág által importált nem fehér gyarmatosítóké. Csak kérdezd meg magadtól: a nem-fehérek Nyugaton megtermelik a saját létükhöz szükséges dolgokat? Megtermelik és elszállítják az élelmiszert, amit megesznek? Gyűjtik és vezetékes úton vezetik a vizet, amit megisznak? Megépítik és fenntartják a szükséges menedéket? Megtermelik és ellenőrzik az általuk használt villamos energiát? A válasz minden esetben egy hangos és határozott "Nem". És a nem fehérek szinte teljes egészében olyan városokba tömörülnek, amelyek külső ellátástól függenek. Képzeljük csak el, milyen állapotban lesznek ezek a nem fehér kolóniák egy hétig élelem, víz és áram nélkül.

Ha ezt elképzeltétek, olvassátok el a Gates of Vienna "Reflections on the Civil War in Britain" című előrelátó esszéjét. Ezt 2010-ben írta El Inglés, "Az angol", egy fehér férfi, aki szolgált a hadseregben, és tudja, miről beszél. Itt van egy része az összefoglalójának arról, hogy miért nem fehér muszlimok például nem lesznek képesek megnyerni egy háborút a fehér kafírok ellen:

A muszlim enklávék semmilyen módon, formában nem tekinthetők önellátónak. Élelmet, vizet, orvosi ellátást és áramot mind kívülről kell biztosítani, bár különböző módon. Ezen ellátási útvonalak bármelyike vagy mindegyike elvileg elvágható. A szemétgyűjtés megszakítható; a mobiltelefon-állomásokat le lehet állítani vagy a jeleket meg lehet zavarni; a telefonvonalakat el lehet vágni. A konfliktus kitörése esetén minden muszlim terület ki lesz téve ezeknek a nyomásoknak; a brit területek egyáltalán nem lesznek kitéve ezeknek, kivéve, ha muszlim területekkel határosak. Ráadásul az ilyen jellegű infrastruktúra kiépítéséhez és fenntartásához szükséges technikai szakértelem túlnyomórészt a britek kezében van.

Az Egyesült Királyság földterületének jelentős többségén gyakorlatilag egyáltalán nem élnek muszlimok. Ez hatalmas műveleti területet biztosít a britek számára, ahol gyakorolhatnak, gyakorolhatnak, lőfegyverekkel és robbanóanyagokkal kísérletezhetnek, valamint bőséges lehetőséget biztosít a találkozásra és a tervezésre olyan területeken, ahol a rendőrség/biztonsági szolgálatok részéről mind a technikai, mind a fizikai felügyelet nehezen kivitelezhető.

A muszlim enklávék valószínűleg bővülnek, vagy legalábbis megszilárdulnak, mivel az etnikai-vallási tisztogatás mind a muszlimokat, mind a briteket arra kényszeríti, hogy bizonyos területekről más területek javára visszavonuljanak. Ez minden szereplő számára leegyszerűsíti a helyzetet, és elmélyíti a pszichológiai megosztottságot. ("Reflections on the Civil War in Britain", Gates of Vienna, 2010. március 28.)

El Inglés valószínűleg már nem szolgál a hadseregben, de valószínű, hogy a muszlimokkal szembeni ellenségességét a jelenleg szolgálatban lévő fehér férfiak többsége osztja. Elvégre a muszlimok nem vonakodnak kifejezni saját ellenségességüket ezekkel a fehér katonákkal, tengerészekkel és repülőkkel szemben. A muszlim ellenségeskedés könnyen érthető, mert a Bohócvilág évtizedek óta a brit hadsereget használja fel a muszlim világ elleni háborúra. De ez csak egy újabb példa arra, hogy a Bohócok lefűrészelik azt az ágat, amin ülnek. További példákért olvassa el a "Gondolatok a brit polgárháborúról" című cikket.
Amilyen tempóban az oroszok robognak nyugati irányba, kell még pár évtized mire az angoloknak el kell kezdeni gondolkozni az oroszok elleni honvédő háborún...
 
  • Vicces
  • Tetszik
Reactions: Halfdan and megazez

csibeszke

Well-Known Member
2015. február 12.
1 764
3 994
113
Két részes a komment, javaslom újra elolvasni az első epizódot...
Az első epizód: -Reszkessetek, Putyin és Hszi: a brit hadsereg, haditengerészet és légierő vezetői büszkén mutatják a szivárványos zászlót
- Bohócvilág diadalmas háborút tervez Oroszország ellen. És Kína ellen. És Irán ellen. És Észak-Korea ellen. Van a Gonosz tengelye, tudjátok, ami ellen az Anális tengelyének kell fellépnie. Az olyan gonosz országokat, mint Oroszország, amelyek nem hisznek a homoszexuálisok és a nem fehérek imádatában, le kell győzni az olyan jó országokkal, mint Nagy-Britannia, amelyek hisznek az ilyen imádatban. Itt van egy bohóc világharcos, aki mindent kockára tesz:
-Az olyan gonosz országokat, mint Oroszország, amelyek nem hisznek a homoszexuálisok és a nem fehérek imádatában, le kell győzni az olyan jó országokkal, mint Nagy-Britannia, amelyek hisznek az ilyen imádatban.
Ezeken kívül hol van az oroszokról szó?
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 686
25 601
113
Az első epizód: -Reszkessetek, Putyin és Hszi: a brit hadsereg, haditengerészet és légierő vezetői büszkén mutatják a szivárványos zászlót
- Bohócvilág diadalmas háborút tervez Oroszország ellen. És Kína ellen. És Irán ellen. És Észak-Korea ellen. Van a Gonosz tengelye, tudjátok, ami ellen az Anális tengelyének kell fellépnie. Az olyan gonosz országokat, mint Oroszország, amelyek nem hisznek a homoszexuálisok és a nem fehérek imádatában, le kell győzni az olyan jó országokkal, mint Nagy-Britannia, amelyek hisznek az ilyen imádatban. Itt van egy bohóc világharcos, aki mindent kockára tesz:
-Az olyan gonosz országokat, mint Oroszország, amelyek nem hisznek a homoszexuálisok és a nem fehérek imádatában, le kell győzni az olyan jó országokkal, mint Nagy-Britannia, amelyek hisznek az ilyen imádatban.
Ezeken kívül hol van az oroszokról szó?
Hagyd, múltkor a moszkvatért hozta fel egy témában, majd a következő hozzászólásában már azt sem értette, hogy hogy jön oda a moszkvatér....
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
15 035
21 641
113

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 520
11 949
113
Amilyen tempóban az oroszok robognak nyugati irányba, kell még pár évtized mire az angoloknak el kell kezdeni gondolkozni az oroszok elleni honvédő háborún...
Az eddigi sebességükből megállapíthatjuk, hogy az oroszok csak csigatetű tempóra képesek. Ez vitán felül tény.
A domborzati viszonyok nyugat felé fokozódnak, mint a nemzetközi helyzet, ráadásul a világbékenato áll a vártán.
A békeharcban sohasem veszítve szem elől egymást, bajtársainkat, a baráti országok hadseregeit.
A béketábor olyan, mint egy nagy cserkésztábor. Mindannyian nemzetközi bajtársak vagyunk, akik a gonosz ork oroszok ellen küzdünk.*


Mivel az ukránok, pláne a gonosz ork oroszok a világbékenatotól keletre helyezkednek el, ezért dolgunk sincs velük, hiszen nem nyugat.
Az oroszok - többek között a fent említett okokból - az eddigi szánalmas tempójukat sem lesznek képesek tartani, ezért végképp nem kell tőlük tartani.
Mivel nem kell tőlük tartani, ezért a tőlük irracionálisan félőknek nem is kell követni az ukrán helyzet eseményeit -sem, már csak azért sem, mert a helyiérdekű konfliktus így bármelyikünk életének végéig sem fog véget érni, úgyhogy stratégiailag vissza lehet vonulni semleges és érdektelen topikokba.
Ha majd lesz fejlemény, azt úgy is megfogjuk tudni a brittt hírszerzés tűpontos, orákulum kvalitású napi jelentéseiből.
Úgyhogy addig meg mindenki nyugodjon le az ülőgumóba.

Vagy vannak aggodalomra okot adó fejlemények?o_O

*Ha netán valakinek ismerősek a dőlt betűs sorok, az nem véletlen; átkonvertáltam, aktualizáltam az örökbecsű gondolatokat a Buheramátrix című filmből - úgy a hatodik perctől 7 perc 15 másodpercig a műveletleneknek:D