Kell a pulykapénz?Sehol nem talâltam, mièrt csak január 15-én kèr bizalmi szavazâst maga ellen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kell a pulykapénz?Sehol nem talâltam, mièrt csak január 15-én kèr bizalmi szavazâst maga ellen.
Addig kampányolni akár. Már bevágta magát áldozati pózba, a ZDF nyalja is rendesen.Sehol nem talâltam, mièrt csak január 15-én kèr bizalmi szavazâst maga ellen.
És utána sírnak hogy a népek az AFDre szavaznakLindner vádja Scholz ellen: „Kiszámított koalíciótörés”
Christian Lindner azzal vádolja Scholz kancellárt, hogy provokálta a koalíciós szünetet: "Gondosan előkészített ma esti nyilatkozata azt bizonyítja, hogy Olaf Scholzot már nem érdekelte egy mindenki számára életképes megállapodás - hanem inkább a koalíció kiszámított szakítása." Ezzel a bizonytalanság időszakába vezeti Németországot.
2024. november 6. 22:01
Lindner: Scholz jóváhagyása „megszegte volna a hivatali eskümet”
Lindner szövetségi pénzügyminiszter hangsúlyozza, hogy "javaslatokat terjesztett elő a gazdasági fordulatról annak érdekében, hogy az országot a siker útjára vezesse". "Ezeket a javaslatokat az SPD még konzultációs alapként sem fogadta el."
Lindner szerint "ellenjavaslatai unalmasak, ambiciózusak és nem járulnak hozzá" a gazdasági kihívások leküzdéséhez.
"Ehelyett ma délutántól a kancelláriaminiszter ultimátumot követelt tőlem, hogy függesszék fel az alaptörvényben szereplő adósságféket." Ebbe nem tudott beleegyezni, mert azzal "megszegte volna a hivatali esküjét".
kell legyen valamiféle oka az időzítésnekÉn nagyon nem örülök egy előrehozott német választásnak. Eredetileg jövő szeptemberben lenne a normál választás, és annyi idő kell, hogy a kb. 5 millió migráns annyira "megdolgozza" a német társadalmat, hogy legyen esélye az AfD-nek. Ha januárban lesz választás, még mindig karanténba tudják zárni az AfD-t. Szeptemberben jó néhány késes ámokfutás és 1 év recesszió után ez már sokkal nehezebb mutatvány lenne.
Én nagyon nem örülök egy előrehozott német választásnak. Eredetileg jövő szeptemberben lenne a normál választás, és annyi idő kell, hogy a kb. 5 millió migráns annyira "megdolgozza" a német társadalmat, hogy legyen esélye az AfD-nek. Ha januárban lesz választás, még mindig karanténba tudják zárni az AfD-t. Szeptemberben jó néhány késes ámokfutás és 1 év recesszió után ez már sokkal nehezebb mutatvány lenne.
Mer' amúgy annyira fasza volt az irány.EN DIRECT - Présidentielle américaine : les Européens reçus par Orban à l’épreuve du retour de Trump à la Maison-Blanche
Au lendemain d'un spectaculaire come-back politique du républicain Donald Trump, près d'une cinquantaine de chefs d'État et de gouvernement sont attendus dans la capitale hongroise pour un sommet de la Communauté politique européenne.www.lefigaro.fr
Trump visszatérése nem jò hír az europai és a francia gazdaság szàmàra.
6.1% a hiàny.Mer' amúgy annyira fasza volt az irány.
Mindenesetre ez az AFD-nek egy most vagy soha pillanata lesz. (Mármint, ha nem tíltják be demokratikusan )Vagy addig betiltanák az AfD-t. Bár lehet, hogy már januárra betiltják...
Miért, adja oda ingyen?! Miért adja oda ingyen?
mióta lettél ennyire rebellis?
Hát valakire fogni kell, hogy miért fos a szarMer' amúgy annyira fasza volt az irány.