Az lehet, de mint a cikk is írja a hálózati díjak…Őrvidéket nem értem, pedig ott a legnagyobb a megújulók aránya egész kis - teutonföldön...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az lehet, de mint a cikk is írja a hálózati díjak…Őrvidéket nem értem, pedig ott a legnagyobb a megújulók aránya egész kis - teutonföldön...
Nem vágtam volna savanyú pofát akkor sem, ha frank technikát veszünk.Hosszú tàvon megérik a Franciák.
Nagyon dràga, viszont nem adjàk ki a protokollokat senkinek.
Ha így folytatják hamarosan rendeződnek a svéd-magyar kapcsolatok, mert megszűnnek a svédek és csak a kalifátussal kell jóban lennünk:
Egy állami cég betiltotta a „Boldog karácsonyt!” kifejezést Svédországban
A vállalat szerint ezzel nagyobb befogadást és tiszteletet tanúsíthatnak az eltérő hátterű emberek iránt.index.hu
https://www.portfolio.hu/global/202...beszelt-az-egyik-legerosebb-nemet-part-729983
"A szélsőjobboldali Alternatíva Németországért (AfD) párt társelnöke, Tino Chrupalla vasárnap felvetette, hogy Németországnak újra kellene gondolnia NATO-tagságát. Véleménye szerint a katonai szövetségnek figyelembe kellene vennie valamennyi európai ország érdekeit, beleértve Oroszországét is - írta meg a Voice of America."
Egyetértek, ezek a javaslatok..... kíváncsi lennék párton belül ki javasolta. Mert az a beépített ügynökgyanús.A februári választáson meglátjuk, mit gondol a választó a nato, az eu és euro elhagyásáról, a DM ujra bevezetéséről. Attól tartok, ezek a pontok rontani fognak az eredményükön. Az eu-ból nem kilépni kell, hanem azt megreformálni, hatáskörét megnyirbálni. Ha No emellett határozottan elkötelezné magát, lenne esély a reformokra. De erre az esély igen kicsi, sajnos.
Szerintem.