[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 921
23 376
113
Légyszi, ne osszunk már meg ilyen "clickbait", "fake news" baromságokat
Ez egy szép óhaj, de igen nehezen teljesíthető.
  • Csak arról a hírforrásról tudhatod, hogy megbízható, amit rendszeresen olvasol, ennek megfelelően senkinek a készletében sincs túl sok ilyen, mert max. néhány tucatot tudsz rendszeresen követni..
  • Sosincs garancia arra, hogy az az 1 db hír is korrekt és nem kacsa.

Marad az a lehetőség, hogy aki ilyesmit észlel, az jelzi, ahogy te is tetted, és amiért jár a piros pont.

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
2 826
22 430
113
  • Csak arról a hírforrásról tudhatod, hogy megbízható, amit rendszeresen olvasol, ennek megfelelően senkinek a készletében sincs túl sok ilyen, mert max. néhány tucatot tudsz rendszeresen követni..

Marad az a lehetőség, hogy aki ilyesmit észlel, az jelzi, ahogy te is tetted, és amiért jár a piros pont.
Egyetértek Veled. Hiszen ez lenne a lényege az itteni blogoknak hogy információkat osszunk meg, és próbáljuk meg ezeket értelmezni , a manapság divatos F.O.S médiás ferdítésektől elválasztani az igazságot , mint búzából az ocsut..

Nem mondom ez ez sziszifuszi hálátlan, végenincs meló, a médiaf@sban való turkálás, még ha fizetnének érte akkor se vállalnám..

svajcibeka

Well-Known Member
2013. február 10.
1 528
4 780
113

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
10 323
41 122
113
⚡⚡️Dániában aktivisták azt javasolták, hogy vásárolják meg Kaliforniát az Egyesült Államoktól 1 billió dollárért, miután Trump Grönlanddal kapcsolatos állításokat tett.

A petíció már közel 200 000 aláírást gyűjtött össze, és szerzői rámutatnak, hogy Kaliforniában 300 forró nap volt, és megígérték, hogy Disneylandet "Hans Christian Andersenland⚡⚡️" -re nevezik át

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 704
38 986
113
Pörög tovább a lavina...

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 941
63 729
113
Elbukott Svájcban a gazdaság nagyszabású szigorításokat tartalmazó, környezetbarát átalakításáról szóló javaslat népszavazáson vasárnap

Szerintem a bolygó egyetlen demokráciája.
A többiek csak bábszínházasdit játszanak.
Ha a Svájci rendszer lenne az EU országokban, nem lenne se környezetvédelmi, se energetikai, se migráns, se ukrán krízis.

Kevesebbet fogyasztasz.

Reduce. Reuse. Recycle.

A leghatásosabb viselkedésmód a környezetvédelemre 3 fő fogyasztási kategória közül.

Örülök, ha segíthettem.

Szerintem a zöldkomcsik kezdhetnék a levegő vétellel a redukálást. Kevesebb lenne a CO2 kibocsátás.
Örülök, ha segíthettem :rolleyes:

wankel

Well-Known Member
2016. december 23.
906
4 072
113
Kevesebbet fogyasztasz.

Reduce. Reuse. Recycle.

A leghatásosabb viselkedésmód a környezetvédelemre 3 fő fogyasztási kategória közül.

Örülök, ha segíthettem.
Szóval, ha az én családom rosszabb anyagi helyzetbe kerül a környezetvédelmi adóknak köszönhetően, azzal jobbá válik a világ. Az állam pedig a tőlem beszedett adót környezetkímélő projektekbe fekteti, pl elektromos autók vásárlásának a szubvencionálásába? Melyekre nekem nem lesz pénzem még így se? Mellesleg ezek az autók egyáltalán nem olyan hű de frankók a környezetnek mint ahogy állították eredetileg? Lítium bánya meg az utána fennmaradó holdbéli táj? Szerintem amit normalizálni kell az nem normális. Személy szerint fiatal koromban zöld beállítottságú voltam, de ezektől a mostani sötétzöldekkel, hogy is mondjam, nehéz azonosulni.

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
10 323
41 122
113

• Dühítő
Reactions: enzo

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 365
35 130
113
Szóval, ha az én családom rosszabb anyagi helyzetbe kerül a környezetvédelmi adóknak köszönhetően, azzal jobbá válik a világ. Az állam pedig a tőlem beszedett adót környezetkímélő projektekbe fekteti, pl elektromos autók vásárlásának a szubvencionálásába? Melyekre nekem nem lesz pénzem még így se? Mellesleg ezek az autók egyáltalán nem olyan hű de frankók a környezetnek mint ahogy állították eredetileg? Lítium bánya meg az utána fennmaradó holdbéli táj? Szerintem amit normalizálni kell az nem normális. Személy szerint fiatal koromban zöld beállítottságú voltam, de ezektől a mostani sötétzöldekkel, hogy is mondjam, nehéz azonosulni.
Én még egy sötétzöldet nem láttam szemetet szedni.

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 761
21 387
113
Feltettél egy kérdés. Válaszoltam. Nem kell egyetérts a szabályozással, de amit írtam attól még tényszerűen igaz marad... innentől nem érdekel a kocsmai hőbörgő körítés, a szokásos panelok puffogtatása.

gonny

Well-Known Member
2016. december 24.
659
1 193
93

Van olyan is, hogy forráselemzés.
Sok minden kiszűrhető a segítségével.

• Tetszik
Reactions: Kockás ing