Ez jó poén volt!!
Attól függetlenül, hogy az óraállítás eltörlése valószínűleg faxság lenne és gazdaságilag is hátrányos. Nekünk itt a plusz 1 időzóna végén max.azon lehetne elgondolkodni, hogy a román +2-höz csatlakozzunk. De nekem továbbra is praktikusabbnak tűnik az osztrák, csehszlovák, szerb idozónával közösben maradni.
Kicsit kényelmetlen évente kétszer állitani, főleg ez a tavaszi, de túl lehet élni.
Viszont az Unió nem azért nem döntött az állítás nem eltörlésén, mert bölcsen, megfontolt, hanem mert eleve ötletszerű, nepszerűséghajhászó kapkodás volt az eltörlés belengetése. Csak akkora faxság, hogy még egyszerű többséget se tudták mellérakni. Túl nagy szívás lenne vkinek a nyári, másoknak meg a téli és van egy józan kisebbség, aki a jelenlegi rendszer mellett maradna.
Európa egyáltalán nem vonzzó befektetési célpont, rengeteget vesztett a gazdasági és politikai befolyásából. Pont az európai mainstream tehetségtelensége miatt. Azt is szétbaxdák, ami működött,,pont a kapkodással, ossze-vissza rángatták a gazdaságot Erre legjobb példa a Green New Deal nevű kreténség, amivel kifilézik az európai ipart és az utolsónak megmaradt top iparunk a vilagelső európai autogyartást is sikerült kicsinálni.
Ezt valszeg nem pénzért tettêk, hanem mert ekkora kretének. Kína és az USA hasznos hülyéi.
Ugyanez látszik az ukrán háborúban. Már lefőtt a kávé, bebukott a Demokrata projekt, de Brüsszel még fújja a lufit, venné fel a háborús hitelt...
Önsorsrontó xar egy banda!!Bárcsak Putyin Brüsszelt lőné és nem Kijevet. Az ukránok legalább hazafiak, és lehet őket becsülni a szivos ellenállásukért, mégha az ellenségeink is. A jelenlegi Brüsszel úgy az ellenségünk, hogy nincs benne mit becsülni.
Pedig én nem orosz, hanem Európa párti vagyok, csak nem Barbock még Ursula Europájáé, hanem Alice, Marine és Giorgia Európâjâé. Akiket lassan már indulni sem engednek egy választáson ebben az Uniós Demokraciában.