[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

hadtap

Active Member
2015. március 25.
459
90
28
http://karpathir.com/2015/08/04/az-iszlam-erejevel-sujtunk-le-muszlimok-jaroroznek-londonban/
Muszlim “polgárőrök” igazoltatnak Londonban: a megállított járókelőktől a nyilvános alkoholfogyasztás abbahagyását követelik, italukat megsemmisítik, a nőket pedig bőrük eltakarására szólítják fel a „muzulmánok területén”. A brit rendőrség nyomozást kezdett.
Anyám levadászom....
 

Panzerfaust

Well-Known Member
2010. április 21.
6 145
5 001
113
http://www.hirarena.com/hetek-a-saria-szinte-ellenallas-nelkul-terjed-a-holokauszt-miatti-lelkiismeret-furdalas-vedelmeben_1100

Érdemes végigolvasni.
 

hadtap

Active Member
2015. március 25.
459
90
28
London azonban nem kér az illegális migránsokból. A brit külügyminiszter hétfőn „portyázóknak” nevezte őket. David Cameron sem fogta vissza magát. Azt mondta: Nagy-Britanniába betörni szándékozók fenyegetik a határőrszemélyzetet, és vissza kellene küldeni őket a származási országukba.
http://alfahir.hu/igy_elnek_es_indulnak_portyara_a_franciaorszagi_bevandorlok
Két eritreai menedékkérőt gyanúsít a svéd rendőrség a hétfői vasterasi késeléssel. A város Ikea-áruházában két ember, egy 55 éves nő és 28 éves fia vesztette életét a támadásban, amiről a rendőrség egyelőre csak nagyon kevés részletet volt hajlandó közölni.
A bosszútámadásoktól tartva viszont egész Svédországban megerősítették a menekültszállások, így annak a Vasterastól ötven kilométerre, Arbogában levő menedékhely védelmét is, ahol a gyanúsítottak éltek.
http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=85738
A határőrizet visszaállítását javasolja a német rendőrszakszervezet elnöke (DPoLG) a menekültválság miatt.A DPoLG vezetője a bajor regionális lapokban közölt interjúban hozzátette: "kedvező fejlemény, hogy úgy tűnik, a kancellár nyitott a határőrizet újbóli bevezetésére".Daniel Thym ugyancsak a németországi diskurzusról szólva hozzátette, az Európából származó menedékkérőknek a németországi szociális juttatások is ösztönző erőt jelentenek. Ennélfogva a pénzbeli juttatás csökkentése sokkal nagyobb hatást válthat ki, mint a biztonságos származási országok körének kiterjesztése.Ugyanakkor az alkotmánybíróság korábbi döntései alapján úgy tűnik, hogy igen nehezen lenne kivitelezhető a menedékkérőknek járó költőpénz csökkentése.
http://hvg.hu/vilag/20150811_Visszaallitana_a_hatarellenorzest_a_nemet
 

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 385
23 123
113
Volt egy nagyon rossz érzésem ezzel kapcsolatban, sajnos igazam lett!

"Új részleteket hozott nyilvánosságra a rendőrség a svédországi Ikeában történt késeléssel kapcsolatban. Az áldozat egy anya és fia volt, a gyanúsítottak pedig eritreai menedékkérők, akik egy környékbeli befogadóállomáson éltek. A két férfi közül a 23 éves gyanúsítottat "

http://index.hu/kulfold/2015/08/11/keseles_az_ikeaban_ket_embert_letartoztattak/
 

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 385
23 123
113
Kezdenek felébredni a svédek
http://spiler.blog.hu/2015/08/11/igy-gondozza-plakatrongalokat-sved-rendorseg
 

hadtap

Active Member
2015. március 25.
459
90
28
Heinz Patzelt, a nemzetközi jogvédő szervezet ausztriai csoportjának főtitkára a dokumentumot bemutató sajtókonferencián "elmondhatatlanul dühösnek" mondta magát a Traiskirchenben tapasztaltak miatt. Úgy fogalmazott, az elhelyezési körülmények több emberi jogi konvenciót is sértenek, így a nők és a gyermekek védelméről szólókat.

Daniela Pichler, a vizsgálócsoport vezetője kiemelte, hogy a vizsgálat idején 1500 embernek kellett a szabad ég alatt aludnia, de még a befogadóközpont előtti parkban és a pályaudvaron is éjszakáztak menedékkérők. Pichler hozzátette, "nem tartotta lehetségesnek", hogy Ausztriában ilyen állapotok uralkodjanak.
http://alfahir.hu/elmondhatatlanul_duhos_az_amnesty_international
 

hadtap

Active Member
2015. március 25.
459
90
28
https://www.facebook.com/canariasidentitaria/videos/841763185937091/?fref=nf
Szép új világ.....
 

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 385
23 123
113
„Megint csak örülök annak, hogy nem Svédországban élek” – írta a Twitteren Kristian Jensen Dánia külügyminisztere
Polkorrekt svéd ragtapaszon röhög Dánia:

http://index.hu/kulfold/2015/08/14/polkorrekt_sved_ragtapaszon_rohog_dania/
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
47 825
81 201
113
Párizs és moszlimok
https://www.facebook.com/350829658268436/videos/1014825658535496/?fref=nf
 

doca

Member
2010. szeptember 14.
557
1
16
Retkek. Ezeket lőni kéne, nem beengedni. Csak akkor a sok molnibalage meg ulippo-féleség ajvékolna.
 

hadtap

Active Member
2015. március 25.
459
90
28
Németországban ismét könyveket égetnek,
Éljen a politikai korrektség és az új német helyesírás! Mivel a régebbi könyvek szövege nem felel meg a mai "korszellemnek", azokat száműzik a közkönyvtárakból, azaz elégetik. Ez Bad Dürrheimban történt, a baden-württembergi Schwarzwald-Baar-körzetben, ahol 3200 könyvet, a városi könyvtár 40%-át egyetlen éjszaka alatt eltávolították és megsemmisítették. Ennek az volt az oka, hogy azok olyan szavakat tartalmaznak, amelyek politikailag nem helyesek, nem felelnek meg a gender-ideológiának, vagy pedig régi helyesírás szerint íródtak. Azok a könyvek, amelyek a "néger", vagy "cigány", vagy pedig az "asszony, nő" szavakat tartalmazzák, már nem "korszerűek" és ezért nemkívánatosak. Indoklás: a gyerekek a helytelen nyelvhasználatot tanulják meg és azt alkalmazzák.

Ennek olyan Erich Kästner könyvek is áldozatul esnek, mint "Emil és a detektívek", "A két Lotti" és a "A repülő osztály". Hát nem egy agyalágyult dolog ez? Hát igen, az ő műveit már a nácik is égették 1933-ban a könyvégetés során, mert azokat "a német szellemmel ellentétes"-nek tartották. Ma ezek bizonyára a gondolat- és viselkedés rendőrség "politikailag korrekt szelleme számára utálatosak". Náci ideológia új köntösben.
az indoklás alapján a német irodalom sok klasszikusának, a legtöbb fordításnak - egészen a rómaiakig és a görögökig -, de még a Bibliának is el kell tűnnie. A hibás "megfogalmazás" és "rasszista" szavak miatt ezeket mind meg kell semmisíteni.
Képzeljétek el, hogy azokban olyan szavak vannak, mint "apa" és "anya". Jújjj, micsoda szexista szavak! amiket ma már nem szabad használni, mert már nem csak két nem van, hanem legalább 32, és ha korrektek akarunk lenni, akkor az "apa" és "anya" helyett azt kell mondani, hogy szülő1 és szülő2. A feminista nyelvreformerek már régóta követelik a nyelv elférfiatlanítását, vagy mondhatni kasztrálását. Ez azt jelenti, hogy a német nyelvben egy "nem-változtatás" zajlik le.

200.000 év óta minden embernek van apja és anyja. Az irodalomban is így írták. De most már ebben az ah-de-toleráns, civilizált és modern világban nem így van. A negyedik parancsolat: "Tiszteld apádat és anyádatenőleges orwelli történelemhamisítás, hogy a "néger"-t és más "diszkriminatív" szavakat retusálják a szövegekből. Máglyára azokkal a politikailag inkorrekt, szexista, homofób, patriarkális könyvekkel, nehogy megrontsák a fiatalságot! Ma ez a dogma érvényesül, és ezt hajtják végre a lényünket átnevelők és a gondolatellenőrei.

A német kulturális emlékezetet ugyanúgy meg kell tisztítani, mint 1933-ban!
De menjünk tovább. A háborúkat új-németül "humanitárius beavatkozások"-nak, a kínzást pedig csak egy "fokozott vallatási módszer"-nek hívják. Ilyen embertelenül látnak minket az Új Világrend építészei, akik ezt az egész "újbeszél"-t megvalósítják, és a politikailag korrekt emberekké való átnevelést írják elő... mint annak idején a nácik is.
http://alles-schallundrauch.blogspot.hu/2015/08/in-deutschland-werden-wieder-bucher.html?honnan=Nemzeti_Hirhalo
 

hadtap

Active Member
2015. március 25.
459
90
28
Németországban ismét tűz ütött ki egy menedékkérők befogadására előkészített épületben. Kedd hajnalban a Brandenburg tartománybeli Nauenben egy tornacsarnok égett le.

A rendőrség szerint valószínűtlen, hogy műszaki hiba okozta a tüzet a csarnokban, ahol a héten 130 menedékkérőt akartak elhelyezni, és meglehet, hogy szándékos gyújtogatás történt. A lángok az épület egészét elborították, a tűzoltók ezért úgy döntöttek, hogy a tűz tovaterjedésének megakadályozására összpontosítanak és hagyják leégni a csarnokot - közölte az RBB regionális közszolgálati médiatársaság.
http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86034

Lassan egész NO lángokban fog állni.
 

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 465
17 806
113
Hmm ezt valahogy nem reklámozta a nyugati média.

https://www.youtube.com/watch?v=qkTcReX_1SA
 

hadtap

Active Member
2015. március 25.
459
90
28
Növekszik az ellenállás: Újabb tűz egy német tornacsarnokban

Németországban szerdára virradóra három kisebb incidens történt a menekültválsággal összefüggésben, délután pedig tűz ütött ki egy berlini tornacsarnokban, amely mellett több száz menedékkélő él.
MTI
http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86059
 
T

Törölt tag 008

Guest
PfQmNYZ.png