Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
igazából a donbass nem érdekel senkitHa az oroszok beavatkozását akarják kiprovokálni
Tudom ,de félreértettük egymást én a kivéreztetést a szakadárok katonai erejére értettem.Azt ugye tudod, hogy Donbassz folyamatosan kisebb-nagyobb ukrán tűz alatt él - napról napra. Így kell iskolába járniuk a gyerekeknek, így élnek az idősek a falvakban... szerinted ez az állapot meddig tartható? Te szeretnél ilyen körülmények között élni, évekig? Sőt, lassan már egy évtizedig?
Ebben teljesen egyetértek.a donbassnak az a funkciója hogy kiprovokáljon egy ruszki csapást ukrajna ellen, amire hivatkozva a ruszkikat el lehet vágni a német energiaellátás mézesbödönétől
Szerintem Putyint kell, hogy érdekelje. A támogatottsága már nem olyan egyértelmű, mint pár éve.igazából a donbass nem érdekel senkit
Ebben teljesen egyetértek.
Szerintem Putyint kell, hogy érdekelje. A támogatottsága már nem olyan egyértelmű, mint pár éve.
Ha Donbasszt visszafoglalják az ukránok, az hatalmas csapás lenne neki. A patrióta szavazóbázisát konkrétan arcul köpné, főleg azok után, hogy szavakban nagyon sokszor kifejtette, hogy ő megvédi az orosz állampolgárokat, az orosz földért harcolni fognak, ha kell, stb...
Ugye ebben az a szép, hogy hivatalosan általunk blokkolt a NATO csatlakozásunk, de gyakorlatban mint tagország kapnak totális támogatást.
Nekem is pont ez jutott elsőnek eszembe. Már az első világháborúban rájöttek, hogy a hosszú egyenest kerülni kell, az sem nyertes ha csak 1 szintje van és kilóg alapból a fejed búbja. Idejük lett volna legalább 1 ilyet összehozni, de ha idő szűkében vannak akkor is legalább a két szintet megcsinálni.Ezek nem láttak még lövészárkot, vagy mi akar ez lenni?
Ez lenne az?"A FOX news pedig behívott a híradó stúdióba dél-oszétiai lakosokat, (anya és lánya),hogy meséljenek az "orosz agresszióról", hogy milyen kegyetlen tetteket hajtott végre az "agresszor Oroszország" hadserege. Aztán amikor az első mondatuk az volt, hogy nem Oroszország az agresszor, hanem Grúzia támadott először,akkor hirtelen reklámszünetre kellett menni."
Ezt a műsort konkrétan láttam!
ha érdekelné akkor 2015-ben (vagy azóta bármikor) népszavazhatott volna a helyi lakosság - koszovó és a krím mintájára - a függetlenedésről majd az oroszországhoz csatlakozásról, mára a helyi gazdaság betagozódott volna az oroszba az új határon orosz katonák állnának tehát nem lenne semmiféle átlövöldözésSzerintem Putyint kell, hogy érdekelje
Na csak elérte a twittert ez a.... mondjuk legalább kitakarva.Csak erős idegzetűeknek!
Ez mire gondolt?Csak erős idegzetűeknek!
Nem, nem, nem és nem. Az, hogy Oonak ez jó egy dolog. De a saját érdekünk az, hogy Ukrajna akkor legyen csak EU és NATO tag, ha a teljes ukrán vezetés Kárpáraljára jár térdelni és szeretni az ottani magyarságot.Hadd legyen csak Ukrajna NATO és EU tag, legalább együtt leszünk a kárpátaljai magyarsággal a NATO-ban és az EU-ban.
Azért az oroszok is pénzből élnek, ezt ne feledjük el.Annyit tennék hozzá hogy a "német energiaellátás mézesbödönje" kevésbé kellene, hogy fontos legyen, mint a haza sorsa. Donyeck és az orosz föld, a jövő többet ér bármilyen német mézesbödönnél.
Ne felejtsd el, hogy csak addig zsarolható a pénzzel, amíg van még mit veszítenie. Ne legyen itt semmi illúzió a Lazarov féle akkor ha kell megszakítjuk a nyugati kapcsolatokat pont annak a virágnyelven való üzenete volt, hogy mi felkészültünk erre is.Szerintem Putyin olyan helyzetbe került, amiből szinte lehetetlen győztesen kijönni.
A román EU csatlakozásnál is sokan gondolták így (kedvenceink is ezt fújták a 2004-es népszavazáskor), aztán láthatjuk, hogy mi lett a dologból.Hadd legyen csak Ukrajna NATO és EU tag, legalább együtt leszünk a kárpátaljai magyarsággal a NATO-ban és az EU-ban.
azért erre az Északi Áramlat bukóra nem fogadnék nagy pénzben - ezt cégek fizetik, mi pl. úgy 30%-át és ez vastagon stratégiai döntés. Orosz földgáz nélkül nincs európai műtrágya - kezdésnek, se nagyon gázerőmű kipótolni a prompt hiányt, amikor a ződenergia pont nem elérhető...Azért az oroszok is pénzből élnek, ezt ne feledjük el.
Az a baj, hogy szerintem az oroszok ha nem tesznek semmit, az Északi Áramlatnak akkor is reszeltek (az utolsó 150 km-et konkrétan nem hagyják a német hatóságok befejezni, és ősszel már jó eséllyel zöldek is fognak ülni a német kormányban).
A kisvirág a homokzsák alól szép tavaszi hangulatot ad a képnek!Nekem is pont ez jutott elsőnek eszembe. Már az első világháborúban rájöttek, hogy a hosszú egyenest kerülni kell, az sem nyertes ha csak 1 szintje van és kilóg alapból a fejed búbja. Idejük lett volna legalább 1 ilyet összehozni, de ha idő szűkében vannak akkor is legalább a két szintet megcsinálni.
Jo az ha ukran...Ezek nem láttak még lövészárkot, vagy mi akar ez lenni?
azért erre az Északi Áramlat bukóra nem fogadnék nagy pénzben - ezt cégek fizetik, mi pl. úgy 30%-át és ez vastagon stratégiai döntés. Orosz földgáz nélkül nincs európai műtrágya - kezdésnek, se nagyon gázerőmű kipótolni a prompt hiányt, amikor a ződenergia pont nem elérhető...
Videó ahogy egy lengyel halászhajó direkt nekimegy az egyik csöveket tároló hajónak. Én az oroszok helyében szétlőném az összes lengyel hajót. Aztán meg a jönnek hígagyúak az idióta szövegükkel, hogy oroszok fenyegetik Lengyelországot.
VK | VK
vk.com