Pont az a lényeg, hogy csináljon amit akar, a kormányzattól: egyen, igyon, aludjon - hogy a többi fontos ikes igét fel ne soroljam...Erőszakkal csak nem fogják etetgetni...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pont az a lényeg, hogy csináljon amit akar, a kormányzattól: egyen, igyon, aludjon - hogy a többi fontos ikes igét fel ne soroljam...Erőszakkal csak nem fogják etetgetni...
Szabadon választott...Alusapka? Vagy bohócsipka?
De gondoltad!Le sem írtam ezt a szót a posztban.
De mi már ott látjuk minden posztod végén....Le sem írtam ezt a szót a posztban.
3) Egyúttal a bizánci/kelet-római hagyatékként továbbvitt, a KOS-jegytulajdonságot magában kifejező címer a hangsúlyos! Oroszországot ráadásul a "Vörös térről" kormányozzák, ott van a Kreml! A vörös/narancsvörös a KOS színe! (Magyarországot pedig a KOSsuth-térről írányítják – csak érdekességképpen!)Wow
1) Putyin eltörpül a címer alatt. Jelentése: nem Putyin a fontos, hanem az ország
2) Nem Oroszország térkép van, hanem címer: a terület most nem definiált
De éhségsztrájkba kezdett...Pont az a lényeg, hogy csináljon amit akar, a kormányzattól: egyen, igyon, aludjon - hogy a többi fontos ikes igét fel ne soroljam...
Én megmondtam. Tetszik az elemzés!3) Egyúttal a bizánci/kelet-római hagyatékként továbbvitt, a KOS-jegytulajdonságot magában kifejező címer a hangsúlyos! Oroszországot ráadásul a "Vörös térről" kormányozzák, ott van a Kreml! A vörös/narancsvörös a KOS színe! (Magyarországot pedig a KOSsuth-térről írányítják – csak érdekességképpen!)
..Bizánci Birodalom – Wikipédia
hu.wikipedia.org
/Ez pedig a búzakalászos, SZŰZ attribútumot felvonultató szovjet szimbólummal szemben, egy egyértelmű váltás afelé, ami egy "Ortodox Birodalom" képét vetíti előre! A sárkányt, mint gonoszságot megtestesítő lényt földnekszegező Szt. György is előtérbe került!/
..
Az elkövetkező világkorszak szempontjából ezek fontos dolgok. Aminek a váltópontja lehet, hogy ez az egész világot érintő korona-vírus krízis!
Szerintem van olyan hely, ahol ezzel pénzt tudnál keresni. Nem itt, de biztosan van3) Egyúttal a bizánci/kelet-római hagyatékként továbbvitt, a KOS-jegytulajdonságot magában kifejező címer a hangsúlyos! Oroszországot ráadásul a "Vörös térről" kormányozzák, ott van a Kreml! A vörös/narancsvörös a KOS színe! (Magyarországot pedig a KOSsuth-térről írányítják – csak érdekességképpen!)
..
/Ez pedig a búzakalászos, SZŰZ attribútumot felvonultató szovjet szimbólummal szemben, egy egyértelmű váltás afelé, ami egy "Ortodox Birodalom" képét vetíti előre! A sárkányt, mint gonoszságot megtestesítő lényt földnekszegező Szt. György is előtérbe került!/
..
Az elkövetkező világkorszak szempontjából ezek fontos dolgok. Aminek a váltópontja lehet, hogy ez az egész világot érintő korona-vírus krízis!
Tervezek megírni egy asztrálmitológiai-geopolitikai monográfiát!Szerintem van olyan hely, ahol ezzel pénzt tudnál keresni. Nem itt, de biztosan van
(és kimaradt a narancs a kormánypárt szine )
Szavadon foglak!Tervezek megírni egy asztrálmitológiai-geopolitikai monográfiát!
Némi kitekintéssel a jövő évszázadokra is, hogy milyen tendenciák fognak még itt szárba szökkenni!
Ha egyszer elkészülök vele, a HTKA-tagoknak sorszámozott, dedikált, díszkötéses példányt küldök!
A Kormányzati Tanácsadói Jósdát már egyszer elsütötték. Bár állítólag Szilvásynak nem fizettek érte. Vállalati szinten biztos befutó, többen járnak jóshoz.Szerintem van olyan hely, ahol ezzel pénzt tudnál keresni. Nem itt, de biztosan van
(és kimaradt a narancs a kormánypárt szine )
A Kormányzati Tanácsadói Jósdát már egyszer elsütötték. Bár állítólag Szilvásynak nem fizettek érte. Vállalati szinten biztos befutó, többen járnak jóshoz.
Talán mert hülyeségeket jósolt!Bár állítólag Szilvásynak nem fizettek érte.
mellesleg nagyon PostaImrés is
Szep gondolat, en viszont kenyszertaplalnam es olyan koverre hizlalnam a kovetkezo nyilvanos megjelenesere hogy ra se ferjen a kepernyore.De éhségsztrájkba kezdett...
(Én egyébként áttetetném házi őrizetbe. Ha ott is éhen hal a felesége mellett, akkor a családja tehet róla.)