Egyetértek azzal amit ír.Sajnálom, hogy nem érted a valóságnak ez egy szelete és nem az a sárdobálás, ami itt (virtuálisan) megy mindenki ellen, aki nem szereti Putyint.... Először a románok ellen, majd a szlovákok ellen, majd az ukránok ellen és már a lengyelek ellen is. (Ők is más az USA Se..nyalói lettek, sok itteni hozzászólás alapján, bár kb. két hónapja még együtt vertünk éket az EU birodalmába.) Nem írtam, hogy amit ott láttam, az az általános, de azt láttam, ha van akarat, és nincs politikai megosztás, akkor kijön egymással a gazdag és a szegény, meg a sok nemzetiség. És ez volt a történetemben a leglényegesebb.... És igenis, ez egy igaz emberi tapasztalat olt, nem titkosszolgálatok információs háborúja által felnagyíott ellenszenv... Ha nem érted, sajnállak.... Itt meg képesek vagytok a lengyel barátainkat is leárulózni, ahelyett, hogy megértenétek a történelmi félelmeiket... Ezért leszünk mi magyarok kiszolgáltatva a gonosznak....
Magyarországot is aki a baranya megyei ormánság alapján akarja megítélni...
Tehát itt is van ormánság meg borsod megye bizonyos részei meg hévíz meg kilátás a budai várból.
Összkép talán ez a kulcsszó.