Szóval kezd kapás lenni? Csak óvatosan, míg le nem nyelik, kár bevágni..Állítólag a VDV átállt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szóval kezd kapás lenni? Csak óvatosan, míg le nem nyelik, kár bevágni..Állítólag a VDV átállt.
+ nemzeti gárdisták:Most ez mi? Ezek a rendőrök mennek a Wagner ellen?
Ne zavard meg az ellenséget miközben hibázik.Nagyon erdekesnek talalom, hogy az ukranok nem leptek meg semmi komolyat.
Újra üzemel.Ez meg állítólag a Moszkva folyónál készült:
Fura is egy ilyen híd... jó, nemjó, jó, nemjó, jó...Újra üzemel.
Egyenlőre úgy tűnik kivárnak.Ha valóban "polgálháború" tör ki Oroszországban és nem csak egyszerű puccs vagy "színháu" van az Oroszoknál sokkal könnyebb dolguk lessz ha megindítják a fő erőket.Nagyon erdekesnek talalom, hogy az ukranok nem leptek meg semmi komolyat.
Lehet mögötte nyugati szál is, de ezzel semmit nem vitatsz, jól összeszedte a lényegét a helyzetnek.Te honnan tudod, hogy nem nyugati szál van emögött? Az orosz rögvalóságot ennyire ismered? Én nem állítanék ilyet, pedig éltem két évig Leningrádban. Te? Amit te mondasz, az nem hülyeség? Én két alternatívát vázoltam fel, és hozzátettem, melyikben hiszek. De nem állítottam, hogy ez az igaz. Nem ismerjük a való képet. Szóval: Kulturáltabban és udvariasabban szólj, hogy ez legyen a magyar rögvalóság!
Sir, ne szállj ennyire alá.
És még mielőtt... Awaiting Confirmation !
Mert csak így tudja megtartani a hatalmat és így nem hal bele.De miből gondolja itt majdnem mindenki hogyha prigo eléri a célját esetleg,akkor majd ukrajna megússza ,fogja magát mindenki és haza totyogés krímestűl mindenestűl visszakapja zeli a területeit.Gyanús hogy pont az ellenkezője fog történni.
Egy full Putyin és ukrán háború párti blog friss bejegyzése..Most ez mi? Ezek a rendőrök mennek a Wagner ellen?
Te honnan tudod, hogy nem nyugati szál van emögött? Az orosz rögvalóságot ennyire ismered? Én nem állítanék ilyet, pedig éltem két évig Leningrádban. Te? Amit te mondasz, az nem hülyeség? Én két alternatívát vázoltam fel, és hozzátettem, melyikben hiszek. De nem állítottam, hogy ez az igaz. Nem ismerjük a való képet. Szóval: Kulturáltabban és udvariasabban szólj, hogy ez legyen a magyar rögvalóság!
Az evakuálás szó, kimentést jelent, tehát ha tűzvész, szökőár vagy valami hirtelen támadt katasztrófa történt volna, helyén való lenne a szó használata.Parkokat, galériákat és múzeumokat zárnak Moszkvában, a látogatókat evakuálják
A Sokolniki Park további értesítésig zárva tart.
A Poklonnaya Gora-i Győzelem Múzeum látogatóit jelenleg "technikai okok miatt" viszik ki az épületből. Idegenvezetők és walkie-talkie-s alkalmazottak kísérnek mindenkit a kijárathoz.
Arra is kérik az embereket, hogy hagyják el a Tretyakov Galéria, a GES-2 Művelődési Ház, a Mega Belaya Dacha és a Kvartal bevásárlóközpont helyiségeit.
https://t.me/c/1746478692/8756
Most ez mi? Ezek a rendőrök mennek a Wagner ellen?