T
Törölt tag 008
Guest
És ez ki? Ki mondja? Mert zsirinovszkij is már meghódította szájjal az indiai óceánt (is)."Kedves Barátaim, ....
Van súlya a szavának?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És ez ki? Ki mondja? Mert zsirinovszkij is már meghódította szájjal az indiai óceánt (is)."Kedves Barátaim, ....
Oke de az orosz vonalat mar kiprobaltak az ukranok. Nem jott be. Elnyomas, terror , tomeggyilkossagok, ehezes, kizsakmanyolas lett belole. Szeretnek most kiprobalni a manikoldalt. Csakugy mint a magyarok. Lehet nem lesz jobb ( bar ketlem ) de ha igy is lesz a dontes jogat senki nem veheti el tluk. Mert ha meg ezt is vagy mar ezt is valaki megvonja toluk illetve bunteti akkor mi lenne kesobb? Terror, kizsakmanyolas, elnyomas, ehinseg 2.0
A Mi Hazánk, a Szovjetunió visszaállítása folyamatban van! ... Putyin szavai szerint
Még jó, hogy ebből ma nincs semennyi Ukrajnában.
Ja... ...de, pont csak ez maradt meg nekik.
Korrupciio szegenyseg van. De sem ehezes sem terror tomeggyilkossagok nincsenek. Amugy meg ha ok ezt valasztjak sajat maguknak hat fura egy izles de joguk van hozza. Mas orszagokra ezt kenyszeriteni mar sem nekik sem az oroszoknak nincsen. No meg masoknak sem.
Azért ami Ukrajnában van azt nem kell fényezni, jóval nagyobb a szegénység és reménytelenség mint 10 éve.
Kb mint egy csecsemőnek.Ezt teny de ettol meg azert az onrendelkezesi jog jar nekik is. Ugye?
És ez ki? Ki mondja? Mert zsirinovszkij is már meghódította szájjal az indiai óceánt (is).
Van súlya a szavának?
Korrupciio szegenyseg van. De sem ehezes sem terror tomeggyilkossagok nincsenek. Amugy meg ha ok ezt valasztjak sajat maguknak hat fura egy izles de joguk van hozza. Mas orszagokra ezt kenyszeriteni mar sem nekik sem az oroszoknak nincsen. No meg masoknak sem.
Ezt teny de ettol meg azert az onrendelkezesi jog jar nekik is. Ugye?
Oke de az orosz vonalat mar kiprobaltak az ukranok. Nem jott be. Elnyomas, terror , tomeggyilkossagok, ehezes, kizsakmanyolas lett belole. Szeretnek most kiprobalni a manikoldalt. Csakugy mint a magyarok. Lehet nem lesz jobb ( bar ketlem ) de ha igy is lesz a dontes jogat senki nem veheti el tluk. Mert ha meg ezt is vagy mar ezt is valaki megvonja toluk illetve bunteti akkor mi lenne kesobb? Terror, kizsakmanyolas, elnyomas, ehinseg 2.0
Nepek onrendelkezesi joga mond valamit? Ez annyit tesz hogy a nepek, nemzetek, orszagok onmaguk dontik el minek tartjak magukat, milyen ertekeket kovetnek. Tudod ha a kornyeken korbekerdezl biztos talalsz szlovak roman cseh szerb horvat stb nyilatkozot akik szerint magyarorszagnak nem is kene leteznie. Persze ez felhaborito !!!
Azt mondod? Akkor a népek önrendelkezése szerint leválhat a Krím, vagy akár Odessza is.Nepek onrendelkezesi joga mond valamit? Ez annyit tesz hogy a nepek, nemzetek, orszagok onmaguk dontik el minek tartjak magukat, milyen ertekeket kovetnek. Tudod ha a kornyeken korbekerdezl biztos talalsz szlovak roman cseh szerb horvat stb nyilatkozot akik szerint magyarorszagnak nem is kene leteznie. Persze ez felhaborito !!!
A másik oldalon álltak negyed századig. Amúgy a cikk finoman szólva is csak részigazságokat mutat be. Mondhatnám úgyis, hogy hazudik. A fehéroroszoknál sokkal szarabb az élet.Eszméletlen egy cikk!
Ebből is látszik, hogy Ukrajnának melyik oldalt kellett volna választania.
Mivel Ukrajnában nemcsak ukránok élnek, szerintem pont annyi önrendelkezés jár az ukránoknak, amennyi önrendelkezést ők megadnak a náluk élő kisebbségeknek. Ha az ukránok jogosan szakadtak el a Szu.-tól (szerintem joguk volt hozzá!), és jogosan függetlenek Oroszországtól, akkor a kisebbségi népcsoportok ugyanolyan jogosan szakadhatnak el és jár nekik a függetlenség Ukrajnától. Ugye? Legalábbis én már hallottan valami demokratikus önrendelkezési jogról.Ezt teny de ettol meg azert az onrendelkezesi jog jar nekik is. Ugye?
Én inkább ennek hiszek:A másik oldalon álltak negyed századig. Amúgy a cikk finoman szólva is csak részigazságokat mutat be. Mondhatnám úgyis, hogy hazudik. A fehéroroszoknál sokkal szarabb az élet.
Úgy értettem, hogy a cikk állításaihoz képest szarabb sokkal ott az élet. Ukrajnához képest nem tudom.Én inkább ennek hiszek:
https://www.numbeo.com/cost-of-livi...nsk&city2=Kiev&tracking=getDispatchComparison
A helyi vásárlóerő valamivel jobb Minszkben, mint Kijevben.
És sokkal rendezettebb és biztonságosabb.
Úgy értettem, hogy a cikk állításaihoz képest szarabb sokkal ott az élet. Ukrajnához képest nem tudom.
Ilyen alapon a monacoiaknak meg a a luxemburgiaknak éhezniük kellene. Belarusz egy jó kis kereskedelmi hub nyugat és oroszország között. És a világ egyik top undorító pénzéhes cége is ott van. wargaming.Pont az a lényeg, hogy Ukrajnában sokkal jobban kellene élniük, Belarusz-nak a traktorokon és katonai nehéz vontatókon semmije sincs ami eladható a nemzetközi piacon......