Az, hogy egy 6tonnás szar beleszállt és nem lett akkora baja.Mi? Az, hogy a másik úgy viselkedik ahogy kitalálták?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az, hogy egy 6tonnás szar beleszállt és nem lett akkora baja.Mi? Az, hogy a másik úgy viselkedik ahogy kitalálták?
Végül is a többség pont olyan fogalmatlan a fizikával kapcsolatban, mint a jó Szőr.Mi? Az, hogy a másik úgy viselkedik ahogy kitalálták?
Ez rendben van, de általában nem terjesztik széles szájjal, tendenciózusan a tudatlanságot.Végül is a többség pont olyan fogalmatlan a fizikával kapcsolatban, mint a jó Szőr.
De ők az átlag vásárló.Ez rendben van, de általában nem terjesztik széles szájjal, tendenciózusan a tudatlanságot.
Nagyon káros a társadalomra...
Erről írtam már párszor, hogy miért mocskosul nagy biztonsági kockázat az oroszoknak egy nyugati pórázon ugattatott ukrajna: töméntelen mennyiségű diverzáns, provokátor és kém képezhető ki így, és utána vethető be, pont mint ezek az “oroszok”. Az ukrán/nyugati narratíva persze rögtön mindent is belelát már a dologba. De ahogy mindig, ezek a nyomik is meg lesznek találva.Azok hivatalosan nem ukrán csapatok (Ukrajna "mossa a kezét"), hanem az Orosz szabadság légió, valamint úgy látszik az az orosz náci csoport is csatlakozot, ami múltkor betort.
Orosz szabadság légió:
Russian Volunteer Corps:
https://twitter.com/Artur_Micek/status/1660578019088498691
Drón durrogott a belügy és az FSzB helyi képviseleteinél, károk mértéke egyelőre nem ismertÁllítólag robbanás törtènt az FSZB belgorodi èpületében
Hirtelen azt hittem, @gorkamorka van irva a tablara...Russian Volunteer Corps:
Ezek csak helyi traktorosok és bányászok, kár bele többet belelátni.Erről írtam már párszor, hogy miért mocskosul nagy biztonsági kockázat az oroszoknak egy nyugati pórázon ugattatott ukrajna: töméntelen mennyiségű diverzáns, provokátor és kém képezhető ki így, és utána vethető be, pont mint ezek az “oroszok”. Az ukrán/nyugati narratíva persze rögtön mindent is belelát már a dologba. De ahogy mindig, ezek a nyomik is meg lesznek találva.
Amúgy a legutóbbi brijanszki terrorakciójuk is valami tématerelésnek kellett, hogy addig se arról legyen szó, épp hol álltak vesztésre az ukránok.
Egyébként meg játsszunk el a gondolattal egy pillanatra (ne te, Pál, te most ne figyelj): ha a román/szlovák hírszerzés határon túli magyarokat képezne ki csak azzal a céllal, hogy idehaza felforgassanak (mert Orbánt továbbra sem tudnák máshogy kibillenteni), akkor vajon hányan tartanák azt a csőcseléket itthon “hősnek”? És vajon ez a nyugati (/románszlovák) sajtóban hogy jelenne meg?
Veszélyes játékok ezek. Szerencsére sem a románok sem a szlovákok nem érnek ra ilyesmivel foglalkozni. Bár az egyik főtelexes egy szlovák nagyonliberális portálhoz ment el okosodni pár hete
Két évvel ezelőtt. Hol volt ő képviselő 2020ban????? Nem kell a kamu. Meg kell nézni hol volt ő 2020 nyarán, és lehet következtetni, hogy miért. Mintha akkor akart volna katona lenni, vagy valami hasonló, közben meg ki tudja mit csinált ...Titkos megfigyelést rendeltek el Novák Előd telefonjára, elvehetik mandátumát
Titkos megfigyelést rendeltek el Novák Előd telefonjára, elvehetik mandátumát (+FRISSÍTVE)
A megfigyelési dokumentum szerint Novák Előd társadalmi kapcsolatai felkutatását is megkísérelték.magyarjelen.hu
Putyin mesterterve lehet csak ! Mint tudjuk minden a terv szerint halad !de csak semmi pánik, csak semmi pánik:
Ti komolyan azt gondoljátok, hogy bármi érdemleges fog történni emiatt, úgymint 404isztán vezetői majd jobb lapokat kapnak a béketárgyalásokon?
Írtam én olyat, hogy ezt vagy azt gondolok?Ti komolyan azt gondoljátok, hogy bármi érdemleges fog történni emiatt, úgymint 404isztán vezetői majd jobb lapokat kapnak a béketárgyalásokon?
Már megint túl sok marvel filmet néztetek?
Azok a spanok akik nem is oroszoktól írogatnak pánikkeltő cikkeket. Kijött hozzátok a parancs, hogy tereljétek Artyomovskról a figyelmet, most ezzel a kis ukri akcióval olyan médiakampányt csináltok mintha Moszkva alatt lennének az elvtársaitok....Írtam én olyat, hogy ezt vagy azt gondolok?
És még a szuperhősös filmeket sem igazán szeretem.
Amúgy ezt sem én mondom, hanem a spanjaitok: